Η Cher επέστρεψε μετά από 12 χρόνια απουσίας!

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες - Άξιζε η αναμονή για εκατομμύρια θαυμαστές της - Η 67χρονη τραγουδίστρια μπαίνει με... φόρα στα charts με το single με τίτλο «Woman’s World»
Εκατομμύρια θαυμαστές της ανά τον κόσμο περίμεναν με ανυπομονησία τη στιγμή που η αγαπημένη τους τραγουδίστρια θα τους μάγευε με νέο της τραγούδι.

«Οργασμός» τεχνών τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα

Συνεχίζουν οι μεγάλες διοργανώσεις στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο και ο εικαστικός χειμώνας ξεκινάει δυναμικά.
Μπορεί η Αθήνα να βουλιάζει στην κρίση, αλλά η κρίση όπως αποδεικνύεται γεννά ιδέες και πεισμώνει την πολιτιστική παραγωγή.

Κι όμως, συνέβη στην- Bank of America Λονδίνο: Δούλευε 72 ώρες συνεχώς μέχρι που πέθανε!

Συνθήκες που παραπέμπουν σε εργασιακή ζούγκλα - Ο Γερμανός φοιτητής έκανε πρακτική άσκηση σε τράπεζα του Λονδίνου μέχρι που κατέρρευσε...

Ένας 21χρονος Γερμανός πέθανε σήμερα στην φοιτητική εστία όπου φιλοξενούνταν στο Λονδίνο, έπειτα από 72 ώρες συνεχούς εργασίας!

Χατζημαρκάκης: Η Γερμανία κέρδισε 114 δισ. ευρώ από την ευρωκρίση

Το κέρδος της γερμανικής πολιτείας από την κρίση στην ευρωζώνη ανέρχεται στα 114 δισ. ευρώ, αποκάλυψε το πρωί της Τρίτης, μιλώντας στην τηλεόραση του Αντέννα ο ελληνικής καταγωγής Γερμανός Ευρωβουλευτής Γιώργος Χατζημαρκάκης.

Νέο προσωρινό ηγέτη διόρισαν οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι

Τον διορισμό του Μαχμούντ Εζάτ για να αντικαταστήσει προσωρινά τον ανώτατο ηγέτη τους Μοχάμεντ Μπαντίε, ο οποίος συνελήφθη κατά την διάρκεια της νύχτας που πέρασε ανακοίνωσαν σήμερα οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι.

ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΑΝΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ- Απίστευτο σκάνδαλο: Γράφτηκαν 9,5 εκατ. παραπεμπτικά για εξετάσεις σε ένα μήνα!

Ένα απίστευτο σκάνδαλο που αποκαλύπτει ότι ακόμη και σήμερα γίνεται πάρτι στο χώρο της Υγείας, φέρνουν στο φως τα στοιχεία για τις συνταγογραφήσεις. Το υπουργείο Υγείας βάζει στο μικροσκόπιο συγκεκριμένους γιατρούς και φαρμακοποιούς καθώς σε πολλές περιπτώσεις σημειώνεται «ρεκόρ» παραπεμπτικών για διαγνωστικές εξετάσεις.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ --Μόλις 34 off shore από 6.575 έχουν ελεγχθεί!

Στοιχεία για τον έλεγχο των υπεράκτιων εταιρειών (off shore) στην Ελλάδα δημοσιοποίησε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Βύρωνα Πολύδωρα.
Σύμφωνα με τη γραπτή απάντηση του υπουργού Οικονομικών, ο έλεγχος των off shore ακινήτων έχει ολοκληρωθεί σε 34 εταιρείες

Ποιες ανατροπές φέρνει ο Σεπτέμβριος για μαθητές και εκπαιδευτικούς

Τα πάνω - κάτω έρχονται τον Σεπτέμβριο στον εκπαιδευτικό «χάρτη» της χώρας, με ανατροπές για χιλιάδες μαθητές και εκπαιδευτικούς: περισσότεροι από 2.000 καθηγητές τεχνικής εκπαίδευσης τίθενται σε διαθεσιμότητα μετά την κατάργηση 46 ειδικοτήτων στα Επαγγελματικά Λύκεια και Σχολές, επιπλέον 6.000 καθηγητές Γενικών Λυκείων

Αγχώθηκε αλλά κέρδισε ο Ολυμπιακός την Καλλονή στο ΟΑΚΑ

Ο Ολυμπιακός είχε επτά νέους παίκτες στην σύνθεσή του, όμως χρειάστηκε ο… παλιός Γιάννης Μανιάτης να χαρίσει τη νίκη 1-0 στον Ολυμπιακό, επί της Καλλονής, αποβάλλοντας το άγχος της πρεμιέρας

Guardian: Ούτε μία πώληση Ferrari στην Ελλάδα -Κι όσοι έχουν τις στέλνουν σε Αλβανία και Γεωργία

Κάποτε οι Porsche Cayenne που κυκλοφορούσαν στην Ελλάδα ήταν πολύ περισσότερες από τους πολίτες που δήλωναν και φορολογούνταν στην εφορία για εισοδήματα άνω των 50.000 ευρώ ετησίως.
Κάποτε οι Porsche Cayenne που κυκλοφορούσαν στην Ελλάδα ήταν πολύ περισσότερες από τους πολίτες που δήλωναν και φορολογούνταν στην εφορία για εισοδήματα άνω των 50.000 ευρώ ετησίως.

Ηθικό πλήγμα για την κυβέρνηση η υπόθεση Σταυρίδη

Ανέδειξε το μείζον - και υπαρκτό- θέμα των σχέσεων, επαφών, διασυνδέσεων και επικοινωνίας κρατικών αξιωματούχων, ακόμα και μελών της κυβέρνησης με επιχειρηματίες που αποτελεί διαχρονικά πληγή για το πολιτικό σύστημα.

ERT Open Eίδήσεις Eλλάδα Διεθνή:Δύο νεκροί σε πυρκαγιά στην Καλλιθέα- - ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ NET.


Δύο νεκρά άτομα ανασύρθηκαν κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς μικρής έκτασης σε διαμέρισμα στην οδό Αγίων Πάντων 40 στην Καλλιθέα.
Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η κλήση για την ειδοποίηση πραγματοποιήθηκε στις 15.59, πιθανότατα από κάποιο γείτονα που αντιλήφθηκε την πυρκαγιά καθώς υπήρχε πολύς καπνός στην περιοχή.
Ο άνδρας και η γυναίκα, πιθανότατα ηλικιωμένοι, έχασαν τη ζωή τους από αναθυμιάσεις, πριν από την επέμβαση της πυροσβεστικής.
Για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση.