ERT Open Eίδήσεις Eλλάδα Διεθνή:Δύο νεκροί σε πυρκαγιά στην Καλλιθέα- - ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ NET.


Δύο νεκρά άτομα ανασύρθηκαν κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς μικρής έκτασης σε διαμέρισμα στην οδό Αγίων Πάντων 40 στην Καλλιθέα.
Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η κλήση για την ειδοποίηση πραγματοποιήθηκε στις 15.59, πιθανότατα από κάποιο γείτονα που αντιλήφθηκε την πυρκαγιά καθώς υπήρχε πολύς καπνός στην περιοχή.
Ο άνδρας και η γυναίκα, πιθανότατα ηλικιωμένοι, έχασαν τη ζωή τους από αναθυμιάσεις, πριν από την επέμβαση της πυροσβεστικής.
Για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται προανάκριση.



Ειδήσεις από την ΕΡΑ Κομοτηνής 19 Αυγούστου  2013
ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ 15:00 - 18/08/2013


 Σε εξέλιξη βρίσκεται το πύρινο μέτωπο στην Καλλιράχη της Θάσου που ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του δημάρχου Θάσου, Κώστα Χατζηεμμανουήλ, έχει κάψει περισσότερα από πέντε χιλιάδες στρέμματα πευκοδάσους και θαμνωδών εκτάσεων, ενώ πρόσθεσε ότι υπάρχουν μαρτυρίες κατοίκων οι οποίοι ήδη έχουν καταθέσει στο ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής που επιβεβαιώνουν το σενάριο του εμπρησμού. Πέντε πυροσβεστικά αεροσκάφη, ένα ελικόπτερο, και πολυάριθμη δύναμη
πυροσβεστών από ολόκληρη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, δίνουν μάχη με τις φλόγες. Νωρίς το πρωί του Σαββάτου κατέφθασαν στο νησί και νέα εκσκαπτικά μηχανήματα της Υπηρεσίας Πολιτιστικής Προστασίας της Περιφέρειας, μετά τα ερπυστριοφόρα του στρατού.

Μέρκελ και Σόιμπλε κλείνουν τη συζήτηση περί νέου «κουρέματος»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...