New York Fashion Week 2016: Τα καλύτερα celebrity looks που ξεχώρισαν

Η Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη συνεχίζεται με πλήθος κόσμου και πολλές λαμπερές παρουσίες.


Ήδη πολλοί από τους διασημότερους σχεδιαστές και οίκους μόδας έχουν παρουσιάσει τις νέες τους συλλογές με τις δικές τους προτάσεις για την Άνοιξη του 2017, ενώ πολλοί είναι και οι επώνυμοι που δίνουν το «παρών» και εντυπωσιάζουν με τις εμφανίσεις τους.

Μετά τον πόλεμο, η ανακωχή Τέιλορ Σουίφτ και Κάλβιν Χάρις

Η σχέση της Τέιλορ Σουίφτ με τον Κάλβιν Χάρις δεν τελείωσε και με τον καλύτερο τρόπο. Μετά το χωρισμό του ζευγαριού ακολούθησε η αλληλοδιαγραφή τους στο Instagram, κάποια όχι και τόσο κολακευτικά σχόλια στο Twitter και φυσικά η ιστορία Hiddleswift (η σχέση της Τέιλορ Σουίφτ με τον Τομ

Δύο πρώην και πάλι μαζί για χάρη της μουσικής Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και πάλι μαζί. Όχι δεν πρόκειται οι δύο τους να ζήσουν ή μάλλον να ξαναζήσουν τον μεγάλο τους έρωτα-της δεκαετίας του '90. Όμως δήλωσαν ότι ευχαρίστως θα δούλευαν από κοινού για την παραγωγή ενός νέου δίσκου.

H Doutzen Kroes θέλει να εκτιμάμε τα εσώρουχα για νιοστή φορά

Ήταν ένας Άγγελος της Victoria's Secret, είναι μια από τις πιο επιτυχημένες Ολλανδές στο χώρο του modeling. Σε όλα αυτά, οι νίκες της έγιναν φορώντας δαντέλα και λεπτά υφάσματα ιδανικά για lingerie καμπάνιες.

Η ακόλαστη Rihanna, μια Μαρία Αντουανέτα των καιρών μας

Φορώντας ένα ροζ κορσέ με μακριά μανίκια διακοσμημένο με ροζ φιόγκους και γαλλική δαντέλα και με μια απλή κόκκινη κορδέλα, καλά σφιγμένη γύρω από το λαιμό με το πρόσωπο της να διακρίνεται πίσω από τον καπνό ενός "βασιλικού" πούρου η Rihanna ποζάρει στο φακό του Terry Richardson. Αφορμή ο νέος ρόλος της -αυτός της βασίλισσας Μαρίας Αντουανέτας των καιρών μας για την ένατη έκδοση του CR Fashion Book.

Γιώργος Μαυρίδης: Είμαι εγγονός τουρκόσπορου πρόσφυγα

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Γιώργος Μαυρίδης από το World Party τάχθηκε κατά των γονιών στο Ωραιόκαστρο που αποφάσισαν ότι δεν θέλουν τα παιδιά των προσφύγων στο σχολείο.
«Με λίγα λόγια είμαι εγγονός τουρκόσπορου πρόσφυγα που δεν πιστεύει σε καμία θρησκεία και απλά από θέμα τύχης δεν γεννήθηκα 150 χλμ βορειότερα για να λέγομαι Βούλγαρος, Αλβανός, Σέρβος η Σκοπιανός.

Ισπανία: Τους άφησε στο δρόμο γιατί τελείωσε η βάρδιά του

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ένας οδηγός τρένου από την Ισπανία, ο οποίος σταμάτησε την πορεία του τρένου μόλις τελείωσε η βάρδιά του.
Περισσότεροι από 100 επιβάτες ενός τρένου με κατεύθυνση τη Μαδρίτη έζησαν ένα πρωτοφανές περιστατικό, όταν το όχημα με το οποίο ταξίδευαν ακινητοποιήθηκε στη... μέση του πουθενά, το βράδυ της Τρίτης, έξω από το χωριό Οσόρνο.

Κόλλησες ιό στο Facebook; Δες τι πρέπει να κάνεις

Συχνά κάνουν την εμφάνισή τους στο Facebook διάφοροι ιοί που προκαλούν πονοκέφαλο στους χρήστες.

Αν διαπιστώσεις ότι φίλοι σου λαμβάνουν μηνύματα από σένα, που δεν έχεις στείλει ποτέ ή έχει γεμίσει το inbox με μηνύματα γνωστών ή αγνώστων, τότε ο λογαριασμός σου έχει μολυνθεί.

Ήρθε η ώρα να… καθαρίσετε το smartphone σας

Η συσκευή που -δεν υπάρχει καμία αμφιβολία περί αυτού- χρησιμοποιήσατε περισσότερο κατά τη διάρκεια των διακοπών σας ήταν το smartphone σας. Και πριν το αρνηθείτε ελέγξετε πόσες φωτογραφίες ανεβάσατε σε Instagram και Facebook, πόσα likes κάνατε σε εκείνες των φίλων σας, σκεφτείτε πόσες ώρες περάσατε με τα ακουστικά στα αυτιά, πόσα μηνύματα στείλατε μέσα από το Messenger, το Viber ή το WhatsApp και πόση ώρα περάσατε,

Αυτόνομα επιβατικά, αυτόνομα φορτηγά και τώρα και αυτόνομα τρακτέρ

Τα σύγχρονα τρακτέρ είναι εξοπλισμένα αν όχι με την τελευταία σίγουρα με την προ- τελευταία λέξη της σύγχρονης τεχνολογίας. Έτσι μπορούν να διαθέτουν GPS προκειμένου να καταμετρούν αυτόματα εκτάσεις κατά τη διάρκεια των εργασιών ή σύνδεση με τον διαδίκτυο προκειμένου ο χειριστής τους να ενημερώνεται άμεσα π.χ. για τον καιρό.
Το μέλλον όμως και των τρακτέρ αναμένεται πολύ διαφορετικό από το παρόν και το παρελθόν, καθώς σίγουρα θα εξακολουθούμε να τα βλέπουμε στα χωράφια, αλλά μπορεί να μη βλέπουμε τους γεωργούς. Τουλάχιστον με την πρώτη ματιά, καθώς οι εργασίες θα γίνονται σε μεγάλο βαθμό με την βοήθεια της αυτόνομης τεχνολογίας.

Αμάνσιο Ορτέγκα: O άντρας που εκθρόνισε τον Μπιλ Γκέιτς από το Forbes αγαπάει τον Ζορμπά

Το Forbes ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την αλλαγή στην κορυφή του πλούτου. Πλέον ο Μπιλ Γκέιτς είναι ο δεύτερος πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο με τον Ισπανό Αμάνσιο Ορτέγκα ή αλλιώς Mr. Zara στην κορυφή.
Ο εκθρονισμός του Γκέιτς ήταν θέμα χρόνου καθώς ο ιδιοκτήτης της Inditex, μητρική των Zara, Massimo Dutti και Pull & Bear ανάμεσα σε άλλες αλυσίδες, να ενισχύονται κατά 2,5% εκτοξεύοντας την περιουσία του κατά 1,7 δισ. δολάρια σε μία μόλις ημέρα.

Wine Enthusiast Star Awards 2016: σημαντική διάκριση για τον κρητικό Αμπελώνα

Σημαντική διάκριση για τον Αμπελώνα της Κρήτης, αποτελεί η υποψηφιότητα που έλαβε από τα “Wine Enthusiast Wine Star Awards 2016”.
Τον ετήσιο θεσμό που διοργανώνεται από το παγκοσμίου φήμης αμερικανικό περιοδικό “Wine Enthusiast” για να αναδείξει  τις σημαντικές επιτεύξεις, τις καινοτομίες, τους παραγωγούς και τις περιοχές που κάνουν τον κόσμο του κρασιού καλύτερο.

Τέλος εποχής - Κλείνει ο «Ελευθερουδάκης»

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Σοφία Ελευθερουδάκη ανακοίνωσε πως στις 30-09-2016 πρόκειται να κλείσει το βιβλιοπωλείο «Ελευθερουδάκη» της οδού Πανεπιστημίου.
Αναλυτικά έγραψε:
Το περιτύλιγμα αλλάζει - το προϊόν παραμένει
Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016 θα σημάνει για το βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκη ένα τέλος και ταυτόχρονα μία (νέα) αρχή.

Champions League: νίκη στο 95 η Ρεάλ, Χ η Γιούβε, γκολ ο Παπασταθόπουλος

Η Ρεάλ Μαδρίτης χρειάστηκε δύο γκολ στο τέλος για να κερδίσει την Σπόρτινγκ ενώ η Γιουβέντους δεν κατάφερε να νικήσει τη Σεβίλλη. Η Ντόρτμουντ πέτυχε το σκορ της βραδιάς νικώντας στην Βαρσοβία την Λέγκια 6-0 με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να σκοράρει με κεφαλιά. Ντεμπούτο στην διοργάνωση με νίκη για την πρωταθλήτρια Αγγλίας Λέστερ.

Βραδιά πανσελήνου διοργανώνει αύριο το Αστεροσκοπείο Αθηνών

Βραδιά πανσελήνου διοργανώνει την Παρασκευή το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών στο Θησείο, με αφορμή τη «Βραδιά του Ερευνητή» στις 30 Σεπτεμβρίου. Η πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στις 22.05 ώρα Ελλάδος.

Βρετανία: Έκθεση κόλαφος κατά Κάμερον για την Λιβύη

Όταν ο Ντέιβιντ Κάμερον πανηγύριζε μαζί με τον Νικολά Σαρκοζί για την επέμβαση κατά του Μουαμάρ Καντάφι στην Λιβύη σίγουρα δεν φανταζόταν ότι μερικά χρόνια αργότερα το βρετανικό κοινοβούλιο θα αποδομούσε τις πρακτικές του.
Η αρμόδια επιτροπή στο Λονδίνο, με την πλειοψηφία να αποτελούν μάλιστα βουλευτές των συντηρητικών,

Αφγανιστάν: Η μεγάλη επιστροφή της λεοπάρδαλης του χιονιού

Να κι ένα ευχάριστο νέο από το Αφγανιστάν. Η λεοπάρδαλη του χιονιού έκανε την εμφάνισή στην περιοχή Γουακάν, στο βορειοανατολικό τμήμα της χώρας. Οι ειδικοί εκτιμούν ότι ίσως υπάρχει ένας αρκετά μεγάλος πληθυσμός εκεί.
Αυτό οφείλεται σε ένα μοναδικό πρόγραμμα προστασίας αυτού του άγριου ζώου, που τέθηκε σε εφαρμογή πριν από επτά χρόνια. Η λεοπάρδαλη του χιονιού κινδύνευε τότε άμεσα με εξαφάνιση.

Η Mosanto είπε το «ναι» στη Bayer: Νέος κολοσσός στην αγροτική παραγωγή - economy

Το "επίμονο φλερτ"της Bayer με τη Mosanto έφερε αποτέλεσμα.

Βοήθησε, βέβαια, και το αυξημένο τίμημα, που έφτασε σχεδόν στα $66 δισεκατομμύρια.

Ο παγκόσμιος κολοσσός σπόρων και φυτοφαρμάκων Mosanto είπε το «ναι» στην πρόταση εξαγοράς από τη γερμανική Bayer.

Τα «γυρίζει» ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων στο Ωραιόκαστρο μετά την κατακραυγή

Το ζήτημα της ελλιπούς υγειονομικής κάλυψης επικαλέστηκε ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου, Νικόλαος Κορίτσης, αιτιολογώντας την άρνηση να στεγαστούν στην ίδια σχολική μονάδα με τα παιδιά τους τα προσφυγόπουλα.

Όπως είπε ο Νικόλαος Κορίτσης, μιλώντας  στον «Alpha 989», οι εμβολιασμοί είναι ελλιπείς για τα προσφυγόπουλα αλλά και για τα

ΗΠΑ: Απόφαση για τη θανάτωση 45.000 άγριων αλόγων για τη δημιουργία βοσκοτοπιών για βοοειδή


Το Γραφείο Διαχείρισης Κτηματολογίου (BLM) των Ηνωμένων Πολιτειών έλαβε την απόφαση να προχωρήσει στην ευθανασία 45.000 άγριων αλόγων που βρίσκονται σήμερα σε αιχμαλωσία σε κυβερνητικές εγκαταστάσεις σε όλες τις ΗΠΑ. Στην απόφαση αντιδρούν έντονα διάφορες οργανώσεις που υποστηρίζουν ότι ο έλεγχος του πληθυσμού οφείλεται να γίνει μέσω ελέγχου των γεννήσεων και όχι ευθανασίας.

Έβδομο Ναυτιλιακό Συνέδριο Ύδρας


Με θέμα «Από το “μπρίκι” στο αυτόνομο πλοίο», πραγματοποιείται το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στη Συνεδριακή αίθουσα του Ιερού Καθεδρικού Ναού Ύδρας το έβδομο Ναυτιλιακό Συνέδριο της Αδελφότητος των Υδραίων Αθηνών.
Μπορεί η χρήση των ταχέως εξελισσόμενων εργαλείων της πληροφορικής να κάνει πιο έξυπνη την «έξυπνη ναυτιλία»; Ποιες προηγμένες και καινοτόμες εφαρμογές διαθέτει σήμερα η εργαλειοθήκη της «ψηφιακής ναυτιλίας»;