Τη διάσπαση της Google προτείνει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο * Behind Google's Europe woes, American accents

Το ευρωκοινοβουύλιο προειδοποιεί ότι ο αμερικανικός κολοσσός δεν πρέπει να καταστεί «ρυθμιστής της πρόσβασης» - Η Google κυριαρχεί στην ευρωπαϊκή αγορά μηχανών αναζήτησης, με ποσοστό 90%, ενώ στις ΗΠΑ το μερίδιο αγοράς της εταιρίας είναι 68%

Βόμβα Χαρδούβελη: Οι δανειστές δεν κάνουν πίσω, δεν τους νοιάζει ποιος θα κυβερνά

«Το πιο σκληρό και αδιάλλακτο ήταν το ΔΝΤ. Δεν κάνουν βήμα πίσω και δεν τους ενδιαφέρει ποιος είναι στην εξουσία και αν θα έχουμε εκλογές το Μάρτιο», είπε ο κ. Χαρδούβελης συνομιλώντας με βουλευτές στη Βουλή - Επιβεβαιώνει το υπουργείο Οικονομικών
«Το πιο σκληρό και αδιάλλακτο ήταν το Ταμείο (σ.σ. ΔΝΤ). Δεν κάνουν βήμα πίσω και δεν τους ενδιαφέρει ποιος είναι στην εξουσία και αν θα έχουμε εκλογές το Μάρτιο».

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ Σόκρατες: «Ανυπόστατες» οι κατηγορίες, «ταπεινωτική» η κράτηση

Ο πρώην πρωθυπουργός της Πορτογαλίας Ζοζέ Σόκρατες, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα καθώς τον βαρύνουν υποψίες για διαφθορά και φορολογική απάτη, ανακοίνωσε σήμερα ότι οι κατηγορίες σε βάρος του είναι ανυπόστατες και ότι η κράτησή του αποτελεί μια «ταπείνωση που δεν απαιτείτο από τις περιστάσεις».

Τι απαντούν Κικίλιας, Μαυραγάνης, Αθανασίου στις ερωτήσεις για τα ΑΦΜ ΠΑΣΟΚ, «Ελιάς» και «Δημοκρατικής Παράταξης»

Διαβιβάστηκε στη Βουλή από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλη Κικίλια, έγγραφη απάντηση σε ερώτηση που είχε καταθέσει η Μαρίνα Χρυσοβελώνη (Ανεξάρτητοι Έλληνες) σχετικά με την ανάγκη διερεύνησης καταγγελιών που είχαν διατυπωθεί δημόσια από τον πρώην γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Σωκράτη Ξυνίδη, για τη σκοπιμότητα διαρκών αλλαγών του ονόματος του ΠΑΣΟΚ,

Ποιος ήταν ο μισθός του Γ. Προβόπουλου και πόση αποζημίωση πήρε

Στοιχεία για τις αποδοχές που ελάμβανε ο Γιώργος Προβόπουλος όταν ήταν διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, διαβιβάστηκαν στη Βουλή από την ΤτΕ. Μαζί με τα στοιχεία αυτά διαβιβάζονται και στοιχεία για το ποσό που είχε πάρει ως αποζημίωση ο κ. Προβόπουλος κατά την αποχώρησή του από την Τράπεζα Πειραιώς το 2008.

Βενιζέλος: Πιθανή παράταση της εξόδου από το μνημόνιο. Οχι νέο δάνειο

Για πιθανή παράταση της ημερομηνίας εξόδου της χώρας από το μνημόνιο κατά «μερικές ημέρες ή εβδομάδες, για τεχνικούς λόγους» έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά την συνάντηση που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Έκθεση τροχαίας στην Κεφαλονιά-Στόχος η ενημέρωση των μαθητών

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Κεφαλληνίας και το Τμήμα Τροχαίας Αργοστολίου διοργανώνουν, σήμερα Πέμπτη (27.11.2014) και αύριο Παρασκευή (28.11.2014), στην αίθουσα «Αντίοχου Ευαγγελάτου» του Δημοτικού Θεάτρου «Ο ΚΕΦΑΛΟΣ» στο Αργοστόλι, έκθεση τροχαίας.

Κατολισθήσεις, πλημμύρες και κλειστοί δρόμοι στη Ζάκυνθο - Η... «θεομηνία» έφερε καταστροφές

 Σε συναγερμό βρίσκονται οι αρχές στην Ζάκυνθο, εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας που πλήττει το νησί από τις πρωινές ώρες, προκαλώντας κατολισθήσεις, αποκλεισμούς δρόμων και πλημμύρες κατοικιών.

Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Ευάγγ.Παπανικολάου στη νέα «εταιρεία δολοφόνων»

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ-ΜΑΙΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ
 Ο καταδικασμένος για απάτες σε σχέση με διορισμούς στο Δημόσιο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είναι ο πολιτικός που εμπλέκεται στην υπόθεση της νέας «εταιρείας δολοφόνων» που ξεσκέπασε η Ελληνική Αστυνομία.

Ποιος είναι ο Σαουδάραβας κροίσος με... ελληνικές ρίζες που μπαίνει στο Costa Navarino

Μεγάλο deal στο χώρο του τουρισμού και του ξενοδοχειακού κλάδου καθώς ο όμιλος Olayan, ο ισχυρότερος στη Σαουδική Αραβία μπαίνει στο μετοχικό κεφάλαιο του Costa Navarino.

“Ο Όμιλος εταιριών Costa Navarino ανακοινώνει τη συμμετοχή του Ομίλου Olayan ως τέταρτο ισότιμο μέτοχο, με κάθε έναν από τους τρεις υφιστάμενους μετόχους της οικογένειας Κωνσταντακόπουλου. 

Καλαβρία: Η καρδιά της Μεγάλης Ελλάδας

Καλώς ήρτετε": με αυτή τη φράση στα χείλη και με χαρούμενα πρόσωπα μας υποδέχονται σε μια Ελλάδα που η καρδιά της χτυπά έξω από τα δικά της όρια. Η Ελληνόφωνη Καλαβρία σαν τραγούδι φερμένο μέσα από τους ..

Σε απεργιακό κλοιό σήμερα.. Πέμπτη η χώρα

Τρόλεϊ και λεωφορεία θα κινηθούν 9 το πρωί με 9 το βράδυ - 10 το πρωί με 4 το απόγευμα θα λειτουργήσουν Μετρό και ΗΣΑΠ - Ακυρώσεις πτήσεων - Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης - Δείτε τι προγραμματίζουν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

"Πυρετός" διαβουλεύσεων στην ελληνική κυβέρνηση την Πέμπτη μετά το αδιέξοδο με την τρόικα

Το αδιέξοδο με την Τρόικα και τις πολιτικές επιπτώσεις στο εσωτερικό της χώρας θα συζητήσουν το πρωί της Πέμπτης στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Βαγγέλη Βενιζέλο.

Εξαίρεση των επιχειρήσεων από τις δόσεις, μείωση συντάξεων ή αύξηση ΦΠΑ στα νησιά οι νέες απαιτήσεις της τρόικας

Μόνιμη πηγή ενίσχυσης των εσόδων του προϋπολογισμού απαιτεί η τρόικα ώστε να καλυφθεί το χρηματοδοτικό κενό που βλέπουν για το 2015 κι είναι το βασικό σημείο διαφωνίας με την ελληνική αντιπροσωπεία μετά τις εξαντλητικές συζητήσεις στο Παρίσι.

Eπιτέλους τα Αμερικάνικα ΜΜΕ υμνούν το ελληνικό λάδι...το Bloomberg γράφει: η Ελλάδα θα καλύψει τη διεθνή ζήτηση για ελαιόλαδο φέτος λόγω μειώσεων σε Ιταλία και Ισπανία!

Μεγάλη πτώση στην παγκόσμια παραγωγή ελαιόλαδου αναμένεται το 2014-15 κυρίως λόγω της ξηρασίας και των ταλαιπωρημένων δέντρων στην Ισπανία, αλλά και του εμφυλίου πολέμου στη Συρία. Αυτό σύμφωνα με βιομηχανικό ερευνητή της οργάνωσης Oil World θα έχει ως αποτέλεσμα να εκτοξευθούν οι τιμές στους επόμενους μήνες.

Θανάσης Οικονόμου: Από την Ζάκα Γρεβενών στη κορυφή της NASA - O άνθρωπος πίσω από τη Ροζέτα και αμέτρητες διαστημικές αποστολές! (φωτό)

Ο Θανάσης Οικονόμου γεννημένος στο χωριό Ζάκα των Γρεβενών έζησε τη φρίκη του Εμφυλίου σε πρώτο πρόσωπο και μέχρι την τρυφερή ηλικία των 7 ετών δεν είχε πάει καν σχολείο και έβοσκε πρόβατα.

ΥΓΕΙΑ ΖΩΗ - Δημήτρης Καπόγιαννης, ο Έλληνας γιατρός που θα βρίσκει το Αλτσχάιμερ 10 χρόνια πριν την εμφάνιση του! (Φωτό)

«Είμαστε στα πρόθυρα να υπάρξει ένα τεστ αίματος το οποίο να διαγιγνώσκει το Αλτσχάιμερ προκλινικά, προτού εκδηλωθούν συμπτώματα», λέει ο νευρολόγος του Εθνικού Ινστιτούτου Γήρανσης των ΗΠΑ και καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Johns Hopkins, Δημήτρης Καπόγιαννης, ο οποίος παρουσίασε χθες για πρώτη φορά δημόσια την έρευνά του, που υπόσχεται διάγνωση του Αλτσάιμερ έως και 10 χρόνια πριν από την εμφάνιση των πρώτων συμπτωμάτων.

Ένας κύβος Made in Greece εξάγεται σε 105 χώρες - Από την Κόρινθο στο Metropolitan Museum! (φωτό)

Τί κοινό έχουν τα έργα τέχνης στο Μητροπολιτικό Μουσείο της Νέας Υόρκης, ένας σάντουιτς, ένα σταυρόλεξο, ένας λαβύρινθος ή μια φωτογραφία σας; Μπορείτε όλα να τα δείτε  πάνω σε ένα κύβο V-cube, που φτιάχνεται στην Κόρινθο και εξάγεται σε…105 χώρες σε όλο τον κόσμο.