Πέντε εξωτικές παραλίες της Ελλάδας Λευκή άμμος και καταγάλανα νερά

Η φράση «ελληνικό καλοκαίρι» φέρνει στο μυαλό ατελείωτες παραλίες και νησιά με λευκά, γραφικά σοκάκια.
Στην Ελλάδα υπάρχουν εκατοντάδες μικρές και μεγάλες παραλίες άλλες περισσότερο και άλλες λιγότερο γνωστές. Κάποιες από αυτές μοιάζουν εξωτικές και σίγουρα ξεχωρίζουν.

Ανακαλύψτε πέντε από αυτές...

Το γραφικό Φισκάρδο με την κοσμοπολίτικη αύρα-Δείτε τις φωτογραφίες

Το όνομά του πιστεύεται πως το οφείλει στον νορμανδό Ροβέρτο Γυισκάρδο, που το κατέλαβε τον 11ο αιώνα και του άφησε, παραφρασμένο, το επίθετό του παρακαταθήκη. Και τη φήμη του την οφείλει στη φυσική ομορφιά του, στον γραφικό όρμο που το φιλοξενεί, τα παραδοσιακά αρχοντικά του και τους επισκέπτες που το αγαπούν και επιστρέφουν εκεί κάθε χρόνο.
Είναι το Φισκάρδο- Πάνορμος ήταν η ονομασία του πριν το πέρασμα του Γυισκάρδου- που βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της Κεφαλονιάς και προσθέτει μια κοσμοπολίτικη πινελιά στο όμορφο νησί.

«Για τη Συρία» φώναξε ο δράστης της επίθεσης στην Παναγία των Παρισίων

Ο άνδρας που επιτέθηκε με σφυρί σε Γάλλους αστυνομικούς έξω από την Παναγία των Παρισίων δήλωσε μετά τη σύλληψή του ότι είναι «στρατιώτης του χαλιφάτου», δηλαδή μέλος της τζιχαντιστικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, ανέφερε μια πηγή προσκείμενη στην έρευνα.
Ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας Ζεράρ Κολόμπ, που έσπευσε στο σημείο της επίθεσης, είπε ότι ο άνδρας αυτός, που είναι ηλικίας 40 ετών, φώναξε «Για τη Συρία!» πριν επιτεθεί στους αστυνομικούς.

Η Αμάλ και ο Τζορτζ Κλούνεϊ έγιναν γονείς Το ζευγάρι καλωσόρισε τα δίδυμα Έλα και Αλεξάντερ

Η Αμάλ και ο Τζορτζ Κλούνεϊ είναι από σήμερα γονείς, ενός αγοριού και ενός κοριτσιού, όπως ανακοινώθηκε από τον εκπρόσωπο του ζευγαριού.
«Σήμερα το πρωί η Αμάλ και ο Τζορτζ υποδέχθηκαν στη ζωή τους την Έλα και τον Αλεξάντερ Κλούνεϊ. Η Έλα, ο Αλεξάντερ και η Αμάλ είναι υγιείς και ευτυχισμένοι. Ο Τζορτζ είναι ζαλισμένος και θα συνέλθει σε λίγες ημέρες», δήλωσε ο εκπρόσωπος Stan Rosenfield, σύμφωνα με το Reuters.

10.000 χρήστες είδαν live την «παρθενική» πτήση του drone της ΕΛ.ΑΣ

Εξαιρετικό ενδιαφέρον από τους χρήστες του ίντερνετ, απέσπασε η «παρθενική» επίσημη αποστολή του drone της Ελληνικής Αστυνομίας, για την επιτήρηση της εθνικής οδού Αθηνών- Λαμίας και την επιστροφή των εκδρομέων, που έγινε σε ζωντανή μετάδοση χτες το απόγευμα.
Σύμφωνα με μια πρόχειρη καταγραφή από τους ειδικούς της υπηρεσίας εναερίων μέσων της ΕΛ.ΑΣ και ειδικότερα της ομάδας

Λαβρόφ: ΗΠΑ και ΕΕ θέλουν να «αφομοιώσουν τα Βαλκάνια»

Οι ΗΠΑ και μια σειρά χώρες της ΕΕ έχουν ως στόχο και πάλι να «αφομοιώσουν τα Βαλκάνια», δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, κατά την διάρκεια επίσκεψης του στο Πανεπιστήμιο Ιμάνουελ Κάντ της Βαλτικής που βρίσκεται στο Καλίνινγκραντ, ενώ χαρακτήρισε την ένταξη του Μαυροβουνίου στο ΝΑΤΟ ως ένα καθαρά «γεωπολιτικό σχέδιο» που επιβλήθηκε για να ικανοποιήσει τις ρωσοφοβικές διαθέσεις.

Γερμανοί Πράσινοι: Η κυβέρνηση φορτώνει την ευθύνη για το προσφυγικό μόνο στην Ελλάδα

Το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών, σε απάντηση σχετικής επερώτησης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Πρασίνων (Die Gruenen), η οποία βρίσκεται στη διάθεση της εφημερίδας «Nordwest-Zeitung», δήλωσε ότι η Γερμανία θα πρέπει μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2017 να έχει δεχτεί 28.000 πρόσφυγες από την Ελλάδα, αλλά έως το τέλος Απριλίου ήταν μόνο 2.242.

Λάμψη αστέρων στο Παγκρήτιο Στάδιο στις 7 Ιουνίου!

Ένα μεγάλο παιχνίδι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι της Κρήτης, καθώς στις 7 Ιουνίου η Εθνική Ελλάδος που κατέκτησε το Euro 2004 θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2010, Ίντερ. Ο Ζοζέ Μουρίνιο και… η παρέα του αναμένεται να φιλοξενηθούν από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα που είχε κάνει όλους τους Έλληνες υπερήφανους με την κατάκτηση της Ευρώπης.

«Μάντισσα»15 πράγματα που δε μαντεύεις για το «φαινόμενο» Μαρίνα Σάττι (pics & vids)

Ακόμα κι αν δεν είχες ακούσει μέχρι πριν από ένα μήνα το όνομά της, μετά τη «Μάντισσα» είναι σχεδόν αδύνατον να μην έχει πάρει κάπου-κάπως-κάποτε το αυτί σου τη Μαρίνα Σάττι.
Μέχρι να διαβάσεις το κείμενο που ακολουθεί, το βίντεο που μόλις είδες πιθανότατα να έχει ξεπεράσει τα 8 εκατομμύρια θεάσεων, χωρίς να έχει κλείσει καν ολόκληρο μήνα από όταν πρωτοαναρτήθηκε στο youtube από την ίδια την τραγουδίστρια.

«Sport Welcomes»: Φιλικός αγώνας βετεράνων της Μπαρτσελόνα και επίλεκτων της Εθνικής Ελλάδος στη Λέσβο

Φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας βετεράνων ποδοσφαιριστών της ομάδας της Μπαρτσελόνα και επίλεκτων της Εθνικής Ελλάδος θα διεξαχθεί (μεθαύριο Πέμπτη 8 Ιουνίου στις 6.30 το απόγευμα), στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης. Η εκδήλωση οργανώνεται από τον δήμο Λέσβου, το Ίδρυμα της Ποδοσφαιρικής Ομάδας της Μπαρτσελόνα (Fundacio FC Barcelona) και της Ένωσης Παικτών της Μπαρτσελόνα. Αποτελεί δε, μέρος ενός ευρύτερου προγράμματος που υλοποιεί το Ίδρυμα της Μπαρτσελόνα με δωρεά από το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».

Τα... μαζεύει ο Καζάκος για όσους ξενιτεύονται (vid)

Με νέες του δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Κώστας Καζάκος επιχειρεί να εξηγήσει το υπόβαθρο των δηλώσεών του για την προδοσία που διαπράττουν οι νέοι που φεύγουν.
Ο ηθοποιός και πρώην βουλευτής του ΚΚΕ στις νέες του δηλώσεις, μετά το σάλο που προκάλεσαν οι προηγούμενες περί προδοσίας, είπε:
«Δεν είπα προδότες τους νέους που φεύγουν.

Οπαδός σε τρομοκράτες: «Αντε γ...ε, είμαι Μίλγουολ»! (pics)

Τουλάχιστον έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν εξτρεμιστές έπεσαν με ένα φορτηγάκι πάνω σε πεζούς στη Γέφυρα του Λονδίνου και κατόπιν μαχαίρωσαν ανθρώπους που είχαν βγει στην κοντινή γνωστή αγορά Μπόροου Μάρκετ το βράδυ του Σαββάτου.
Οι τρεις δράστες έπεσαν νεκροί αργότερα από τα πυράς της αστυνομίας. Πιο πριν αρκετοί ήταν αυτοί που πάλεψαν μαζί τους για να σώσουν τη ζωή τους από τα μαχαίρια που κουβαλούσαν.

Ένα πανέμορφο οικολογικό πάρκο για όλη την Αθήνα χρειάζεται την βοήθεια όλων μας

Παραδίδουμε  στο τέλος της εβδομάδας μια ιδιαίτερα σημαντική εργασία. Την καταγραφή και αποτίμηση του Πάρκου "Αντώνης Τρίτσης" η οποία περιλαμβάνει και τις προτάσεις για τη λειτουργία του, την προστασία και ανάδειξη του τα επόμενα χρόνια.
Είναι μία μεγάλη πολεοδομική και περιβαλλοντική μελέτη, στα επιστημονικά πρότυπα των ανάλογων μελετών για τα μητροπολιτικά πάρκα.

Υπόθεση Θέμου Αναστασιάδη: Εντολή για καταβολή 5 εκατ. ή δέσμευση περιουσίας

Σχεδόν 5 εκατομμύρια ευρώ (4.937.500) απαιτεί από τον εκδότη, Θέμο Αναστασιάδη, το ελληνικό Δημόσιο, όπως αποφαίνεται με απόφασή της η Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συμβουλίου, η οποία επιδόθηκε στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Documento, πριν λίγα 24ωρα έφυγε προς την αρμόδια ΔΟΥ, με εντολή άμεσης εκτέλεσης.

Συγκινητική ομιλία Αντετοκούνμπο: Οι γονείς μου δεν έτρωγαν για να φάμε εμείς [ΒΙΝΤΕΟ]

Περισσότεροι από χίλιοι ομογενείς έδωσαν το παρών στην γιορτή για τα 30 χρόνια του «Cosmos FM» στη Νέα Υόρκη, με προσκεκλημένο τον αστέρα των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος παρευρέθηκε μαζί με όλη την οικογένειά του κι έβγαλε έναν συγκινητικό λόγο.
Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν οι τρεις γενιές του ελληνικού μπάσκετ με εκπροσώπους τους Παναγιώτη Φασούλα, Μιχάλη Κακιούζη και Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο.

Πιγκουίνος κολυμπά κάθε χρόνο 5.000 μίλια για να συναντήσει τον άνθρωπο που τον έσωσε [ΒΙΝΤΕΟ]

Ο πιγκουίνος κάνει πέντε χρόνια τώρα το ίδιο μακρινό ταξίδι: Κολυμπά 5.000 μίλια για να συναντήσει τον φίλο του, Joao, τον άνθρωπο που του έσωσε τη ζωή.
Ποιός είναι ο Joao Pereira de Souza; Ο συνταξιούχος ερασιτέχνης ψαράς, ο οποίος ζει σε ένα νησί λίγο έξω από το Ρίο Ντε Τζανέιρο στη Βραζιλία, βρήκε πριν 5 χρόνια τον μικρούλη πιγκουίνο της Παταγονίας καλυμμένο με πετρέλαιο.

Ακροδεξιοί κάνουν crowdfunding για να βουλιάζουν βάρκες με πρόσφυγες

Ακροδεξιοί, μέλη του λεγόμενου κινήματος της Ταυτότητας, κάνουν crowdfunding για να εμποδίσουν την διάσωση προσφύγων και μεταναστών στη Μεσόγειο.
Πρόκειται για τα μέλη του αντί - ισλαμικού και αντί - μεταναστευτικού κινήματος - κυρίως νεαρής ηλικίας - που συγκεντρώνουν χρήματα μέσω ανώνυμης εκστρατείας στο διαδίκτυο για να πληρώσουν για δικά τους σκάφη, για το κόστος των ταξιδιών αλλά και για τη βιντεοσκόπηση του «έργου» τους - όπως το αποκαλούν - που δεν είναι άλλο από το να σταματούν τη διάσωση ανθρώπων.

FT: H συμφωνία του ενός δισ. που εξόργισε τους γείτονες του Κατάρ

Το Κατάρ πλήρωσε ένα δισεκατομμύριο δολάρια για την απελευθέρωση μελών της βασιλικής του οικογένειας οι οποίοι είχαν απαχθεί στο Ιράκ όπου είχαν πάει για κυνήγι. Και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που οδήγησαν στη δραματική απόφαση χωρών του Κόλπου να διακόψουν τις σχέσεις τους με την Ντόχα, γράφει η Έρικα Σόλομον είναι ανταποκρίτρια των Financial Times στη Βηρυτό.

Η προανακριτική «καίει» τον Γιάννο: «Θα έχει την τύχη του Άκη»

Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται τις αμέσως επόμενες ημέρες στην υπόθεση του Γιάννου Παπαντωνίου τον οποίο «καίει» η προανακριτική επιτροπή για τα εξοπλιστικά.
Η αρμόδια επιτροπή της Βουλής βρήκε νέα στοιχεία για τον πρώην υπουργό - για μη παραγεγραμμένα αδικήματα - και πιο συγκεκριμένα για:

Σκάνδαλο Ντυνάν: Σαμαρά, Άδωνι, Βορίδη και Λοβέρδο καρφώνει ο Μαρτίνης

Δυο μέρες πριν καταθέσει στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για την Υγεία, ο Ανδρέας Μαρτίνης σε συνέντευξή του μέσα από τη φυλακή, στην «Εφημερίδα των Συντακτών», αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της υπόθεσης, κατονομάζει υπουργούς των προηγούμενων κυβερνήσεων, ενώ κατηγορεί επώνυμα συγκεκριμένους επιχειρηματίες, τραπεζίτες, διπλωμάτες και ανώτατους δικαστές.