Ερχονται οι Ισραηλινοί για ενέργεια και γεωργία Στην ατζέντα υποθαλάσσιο καλώδιο ηλεκτρισμού και αγροτικά προϊόντα

Αρωμα... Ισραήλ θα έχει το επόμενο διάστημα στην Αθήνα καθώς αξιωματούχοι του θα πυκνώσουν τις επισκέψεις τους. Μετά τις εξελίξεις με το ελληνικό δημόσιο χρέος, τα κυβερνητικά στελέχη θα έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με ισραηλινούς ομολόγους τους στη βάση..

50 ΝΕΚΡΟΙ - 145 ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ Φονική χιονοστιβάδα στο Αφγανιστάν

Περίπου 50 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 145 αγνοούνται, από χιονοστιβάδα στο Βορειοανατολικό Αφγανιστάν, το οποίο αντιμετωπίζει έναν ασυνήθιστα σκληρό..

Φουκουσίμα, ένας χρόνος μετά ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΕΝΟΣ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΟΛΕΘΡΟΥ

Φουκουσίμα, ένας χρόνος μετά Μαύρη επέτειος η 11 Μαρτίου, με τον μεγαλύτερο σεισμό που έχει καταγραφεί ποτέ στην ιστορία της Ιαπωνίας να προκαλεί τσουνάμι ύψους 10 μέτρων, το οποίο σαρώνει στο πέρασμά του την ανατολική ακτή της Ιαπωνίας και σοβαρές..

ΗΠΑ Ο Σαντόρουμ νικητής των προκριματικών στο Κάνσας

Ο πρώην γερουσιαστής Ρικ Σαντόρουμ κέρδισε τις προκριματικές εκλογές για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στο Κάνσας, σύμφωνα με το CNN.Η νίκη αυτή του δίνει νέα ώθηση ενόψει των σημαντικών αναμετρήσεων την επόμενη εβδομάδα στις νότιες Ηνωμένες Πολιτείες.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Τρεις Σουηδοί χιονοδρόμοι αγνοούνται στη Βασιλίτσα Γρεβενών

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση για τον εντοπισμό τριών Σουηδών χιονοδρόμων στην ευρύτερη περιοχή του χιονοδρομικού κέντρου Βασιλίτσας Γρεβενών..

Για συνομιλίες για την ειρηνευτική διαδικασία Ο Αφγανός ΥΠΕΞ θα επισκεφθεί το Κατάρ

Ο υπουργός Εξωτερικών του Αφγανιστάν Ζαλμάι Ρασούλ θα επισκεφτεί το Κατάρ όπου θα συναντήσει κυβερνητικούς αξιωματούχους για να συζητήσει για τη διαδικασία συμφιλίωσης με τους Ταλιμπάν, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός του..
                      Kate Upton... η ξανθιά Sindhi Crawford

 Ο λόγος για τη ξανθιά καλλονή Kate Upton, οι εμφανίσεις της οποίας πληθαίνουν μέρα με τη μέρα στα έντυπα μόδας και οι ειδήμονες υποστηρίζουν ότι ο συνδυασμός αθωότητας και αισθησιασμού που αποπνέει το πρόσωπό της θα αποτελέσει το κλειδί της επιτυχίας..

Η Leeann Tweeden φωτογραφίζετε topless για το Playboy...!!! HOT ...

Η άκρως προκλητική εμφάνιση της Micaela Schaefer σε εκδήλωση....!!!....

Ηλεκτροθεραπεία» εναντίον κατάθλιψης
Η τεχνική tDCS είναι αποτελεσματική σε ασθενείς που δεν αποκρίνονται στα φάρμακα
 Η ηλεκτρική διέγερση του εγκεφάλου φαίνεται ότι μπορεί να χαρίσει… χαμόγελο στους μισούς ασθενείς με κατάθλιψη σύμφωνα με νέα μελέτη. Όπως αναφέρουν ειδικοί του Πανεπιστημίου της Νέας Νότιας Ουαλίας και του Ινστιτούτου Black Dog στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας...
Εργαζόμενοι σηκωθείτε από το γραφείο!
Μια βόλτα ανά 20 λεπτά, συνιστούν οι ειδικοί για καλύτερη υγεία
 

Μπορεί να μοιάζει ακατόρθωτο ιδιαίτερα κατά τις μέρες που το τηλέφωνο του γραφείου δεν σταματά να χτυπά, όμως οι επιστήμονες είναι κατηγορηματικοί:..

Φρούτα και λαχανικά για ελκυστικό χρώμα...

Αν θέλετε να αποκτήσει το πρόσωπό σας ένα λαμπερό, ελκυστικό χρώμα, φροντίστε να αυξήσετε την κατανάλωση φρούτων και λαχανικών. Μία νέα μελέτη αποκαλύπτει πως οι φυσικές χρωστικές που αυτά περιέχουν, μπορούν να βελτιώσουν τη χροιά του..

Για να γίνουν τα μαλλιά σας πυκνότερα

Η πυκνότητα των μαλλιών είναι κληρονομική και όσο και αν επέμβετε δεν μπορείτε να το αλλάξετε, ωστόσο η σωστή φροντίδα των μαλλιών σας, θα σας βοηθήσει να γίνουν πυκνότερα..

Χείλη για φίλημα

Αν θέλετε τα χείλια σας να έχουν βελούδινη υφή μιας και η συχνή χρήση των κραγιόν τα ξηραίνει ακολουθήστε την παρακάτω διαδικασία. Όταν απολεπίζετε το πρόσωπό σας, κάντε και το ίδιο και στα χείλη σας με πολύ απαλές κινήσεις και ξεπλύνετε το αμέσως.
  Αμέσως μετά τοποθετήστε πάνω στου λίγη βαζελίνη κάνοντας απλά μασάζ. Τα χείλη σας θα ενυδατωθούν και θα είναι για φίλημα!

Ξεμαλλιάστηκε για ένα μπουκάλι γάλα

Λίγες φορές έχουμε δει τη Salma Hayek αχτένιστη, ξεμαλλιασμένη και σε πολύ κακή κατάσταση..

Ένα μοντέλο στην αγκαλιά της Katy Perry

Τον έρωτα στην Πόλη του Φωτός φημολογείται ότι βρήκε η Katy Perry που μετά τις φωτογραφίες του Russell Brand με νέο αμόρε, εκείνη εθεάθη στο Παρίσι να φλερτάρει με 22χρονο μοντέλο..

Είναι πολύ θετικό όταν ένα νέο κορίτσι αυτές τις δύσκολες εποχές επιθυμεί να διευρύνει τους ορίζοντες της.

 Η Νατάσα Λυμπερίδου «SuperStar» στο διαγωνισμό ομορφιάς Playmate το 2011 αλλά και πτυχιούχος της Σχολής Πολιτικών..

ΓΟΥΙΤΝΕΙ ΧΙΟΥΣΤΟΝ Ανοιξε η διαθήκη, μοναδική κληρονόμος η 19χρονη κόρη της

Στην κόρη της, τη 19χρονη Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν, αφήνει η Γουίτνεϊ Χιούστον όλη την περιουσία της.Στην κόρη της, τη 19χρονη Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν, αφήνει η Γουίτνεϊ Χιούστον όλη την περιουσία της..

Η ζηλιάρα σύζυγος... σκότωσε τον Λάντεν

Σύμφωνα με τη νέα θεωρία, ο Οσάμα είχε αρχίσει να χάνει τα λογικά του μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου με αποτέλεσμα, το 2005, ο υπ. 2 της οργάνωσης, Αϊμάν Αλ Ζαουάχρι, να τον «συνταξιοδοτήσει» Σύμφωνα με Πακιστανό στρατηγό, οι Αμερικανοί εντόπισαν τον Οσάμα με τη βοήθεια μίας εκ των τριών συζύγων του, η οποία..

Έρχονται καταιγίδες, χιόνια και σκόνη από τη Σαχάρα

Ισχυρούς ανέμους, που ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική στις κεντρικές και νότιες περιοχές της χώρας, προβλέπει για το Σάββατο και την Κυριακή η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Πτώση της θερμοκρασίας, χιόνια και καταιγίδες θα είναι τα χαρακτηριστικά του καιρού..

"Έφυγε" από τη ζωή ο Νίκος Δαδινόπουλος

Ο Νίκος Δαδινόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 68 ετών ύστερα από μεγάλη «μάχη» να κρατηθεί στη ζωή.Πριν από λίγο καιρό είχε κάνει έκκληση μέσω Facebook και Twitter, ζητώντας 6 φιάλες αίμα απ΄ όσους μπορούσαν να τον βοηθήσουν καθώς θα έμπαινε στο χειρουργείο για μια εξαιρετικά σοβαρή εγχείρηση στη σπονδυλική στήλη.
Στο κάλεσμα του, είχαν ανταποκριθεί πολλοί απλοί θαυμαστές αλλά και επώνυμοι, οι οποίοι είχαν κάνει retweet ώστε να το δουν όσο το δυνατόν περισσότεροι και να τον βοηθήσουν. Τελικά δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Η κηδεία του σπουδαίου ηθοποιού θα γίνει την Τρίτη στο Νεκροταφείο Βύρωνα.

Πηγη 

Συγκλόνισε μία 16χρονη το American Idol

Η Jessica Sanchez δεν έχει κλείσει ακόμη τα 17. Από το βράδυ της Τετάρτης (7/3) είναι βέβαιο ότι κανένα κορίτσι της ηλικίας της δεν έχει πει καλύτερα το "I Will Always Love You".Το 11ο American..

Απίστευτες εικόνες του Τιτανικού από τον βυθό

Για πρώτη φορά, επιστήμονες «συναρμολόγησαν» το διασημότερο ναυάγιο όλων των εποχών και έδωσαν στην δημοσιότητα έναν ολοκληρωμένο χάρτη του βυθού, όπου κείτεται το κουφάρι του κρουαζιερόπλοιου, στα βάθη του Ατλαντικού ωκεανού..

«Ανεξάρτητοι Έλληνες» Το κόμμα του παρουσιάζει ο Πάνος Καμμένος

Στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου του δημαρχείου Διστόμου θα ανακοινώσει την Κυριακή την ίδρυση του κόμματός του..

Στη γέφυρα του Νέδοντα ο Σαμαράς

Στη γέφυρα του Νέδοντα ο Σαμαράς Παρουσία του αρχηγού της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, πραγματοποιήθηκε η τελετή θεμελίωσης της μεγάλης γέφυρας του ποταμού Νέδοντα..

Το διαστημόπλοιο- κατάσκοπος των ΗΠΑ Πρόκειται για ρομποτικό μη επανδρωμένο σκάφος

Το X-37B, ένα ρομποτικό (μη επανδρωμένο) αμερικανικό σκάφος που μοιάζει με το διαστημικό λεωφορείο Space Shuttle υπό κλίμακα και παραμένει σε τροχιά από τον περασμένο Μάρτιο..

«Κεσάτια» λόγω... ακτιβισμού για τους ιάπωνες φαλαινοθήρες Πολύ μικρός ο αριθμός των φαλαινών που σκότωσαν εφέτος

Οι ακτιβιστές της διεθνούς οικολογικής οργάνωσης Sea Sepherd, ορκισμένμοι εχθροί των παράνομων φαλαινοθήρων από την Ιαπωνία.

Εκτός προϋπολογισμού οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Λονδίνου Στα 14,5 δισ. ευρώ το κόστος - Εξι φορές μεγαλύτερο από τις αρχικές

To επίσημο λογότυπο των Ολυμπιακών Αγώνων που αρχίζουν σε λιγότερο από 150 ημέρες (File: london2012..

13 δημόσιοι υπάλληλοι με 25 εκατομμύρια καταθέσεις

Όργιο «μαύρου» χρήματος εντόπισαν οι άνδρες του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (ΣΕΕΔΔ) σε τραπεζικούς λογαριασμούς 13 δημοσίων υπαλλήλων οι οποίοι έκρυβαν στις καταθέσεις τους περισσότερα από 25 εκατομμύρια ευρώ..

«Εγκληματικοί χειρισμοί» από Παπακωνσταντίνου και Γεωργίου

Ισχυρές ενδείξεις για  «εγκληματικούς» χειρισμούς εκ μέρους του πρώην υπουργού Οικονομικών  Γιώργου Παπακωνσταντίνου..

Αλέκα Παπαρήγα: Προσοχή στις προβοκάτσιες την 25η Μαρτίου Αναφέρθηκε σε ενδεχόμενο «γεγονότων» από απόστρατους

Τον κίνδυνο να γίνουν προβοκάτσιες κατά τη διάρκεια της παρέλασης της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα, «για να δημιουργηθούν προϋποθέσεις να φοβηθεί το κίνημα» επέσεισε η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ κυρία Αλέκα Παπαρήγα..

Η ΔΗΜΑΡ «κλείνει» συνεργασίες με... εκλογικό πρόγραμμα Διήμερη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής το Σαββατοκύριακο

Το εκλογικό πρόγραμμα της Δημοκρατικής Αριστεράς (ΔΗΜΑΡ) θα συζητήσουν και θα εγκρίνουν τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής της, το Σαββατοκύριακο, κατά τη διήμερη συνεδρίαση του κορυφαίου οργάνου του κόμματος. Παράλληλα, θα «κλείσουν» τα ψηφοδέλτια στις..

Οργή στην Ιταλία για το βρετανικό «φιάσκο» στη Νιγηρία Πέθαναν οι δύο ομήροι κατά την επέμβαση διάσωσής τους

Ιταλοί αστυνομικοί μπροστά από το σπίτι του Φράνκο Λαμολινάρα στη βόρειο Ιταλία, 8/3/2012, μετά τη γνωστοποίηση του θανάτου του κατά την επιχείρηση διάσωσής του, μαζί με του βρετανού Κρις Μακμάνους, από τις νηγηριανές και βρετανικές στρατιωτικές δυνάμεις [EPA/ANTONINO DI MARCO]..

Ιδού η υπερπολυτελής βίλα της υπαλλήλου του ΙΚΑ στον Βαρνάβα Εχτιζε και εκκλησάκι. ενώ ήταν σε εξέλιξη η αποκάλυψη του σκανδάλου

Η πετρόκτιστη διώροφη βίλα στις παρυφές του Βαρνάβα της 55χρονης υπαλλήλου του ΙΚΑ που θεωρείται κεντρικό πρόσωπο του σκανδάλου..

Πέντε κακουργήματα για τις υπαλλήλους του ΙΚΑ Καλλιθέας Στη δημοσιότητα τα ονόματα λόγω της βαρύτητας των αδικημάτων τους

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος των τεσσάρων υπαλλήλων του ΙΚΑ Καλλιθέας και των συζύγων δύο εξ αυτών άσκησε η εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για την απάτη ύψους τουλάχιστον 6 εκατομμυρίων ευρώ εις βάρος του Ταμείου..

Στην τελική ευθεία η απελευθέρωση ταξί, ΚΤΕΛ και φορτηγών «Φούσκα» το άνοιγμα του επαγγέλματος λένε οι διεθνείς μεταφορείς

Επιστολή στην τρόικα θα αποστείλει την Πέμπτη ο υπουργός Υποδομών, κ. Μ. Βορίδης, ζητώντας να επισπεύσει τις παρατηρήσεις της στο σχέδιο νόμου για την απελευθέρωση των ταξί, το οποίο αναμένεται να τεθεί σε δημόσια διαβούλευση την Παρασκευή..

Πεκίνο: «Τρομοκράτες και ψυχικά άρρωστοι όσοι αυτοπυρπολούνται» Υψηλόβαθμος αξιωματούχος λέει ότι οι κληρικοί είχαν ύποπτες δραστηριότητες

Μοναχοί χαιρετούν τον Δαλάι Λάμα, λίγο αφότου εκείνος έχει εκφωνήσει μια θρησκευτική ομιλία, το πρωί της Πέμπτης στην πόλη Νταρμσάλα της Ινδίας..

ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΣΗΜΑΝΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟ Αλλάζουν συνταγή Coca Cola και Pepsi

Σε αλλαγή της συνταγής των αναψυκτικών τους προχωρούν Coca-Cola και Pepsi, προκειμένου να μην αναγκαστούν να..

Πράσινο φως στη συμφωνία συμβιβασμού με την Siemens

Παροχή 170+100 εκατ. ευρώ
Το σχέδιο της συμφωνίας συμβιβασμού μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και του ομίλου Siemens..

ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΑ SUPER ΩΡΑΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΑΓΟΡΙΑ.N 3

Μπρουκ Μπέρκ, τηλεπερσόνα στις ΗΠΑ
Η Μπρουκ Μπέρκ είναι μοντέλο, ηθοποιος, χορεύτρια και τηλεπερσόνα στις ΗΠΑ.
Εχει γαλλοϊρλανδική καταγωγή και ξεκίνησε την καριέρα της με φωτογραφίσεις σε ανδρικά περιοδικά όπως το Maxim , Stuff , Playboy και..