ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΑ SUPER ΩΡΑΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΑΓΟΡΙΑ.N 3

Μπρουκ Μπέρκ, τηλεπερσόνα στις ΗΠΑ
Η Μπρουκ Μπέρκ είναι μοντέλο, ηθοποιος, χορεύτρια και τηλεπερσόνα στις ΗΠΑ.
Εχει γαλλοϊρλανδική καταγωγή και ξεκίνησε την καριέρα της με φωτογραφίσεις σε ανδρικά περιοδικά όπως το Maxim , Stuff , Playboy και..
FHM . Το 2007, φιγούραρε στην πρώτη θέση στη λίστα του περιοδικού Blender στις πιο σέξυ γυνάικες της αμερικάνικης τηλεόρασης.
Ακολούθησαν πολλές συμμετοχές σε σόου και δική της επιχείρηση.

Η Ρέιτσελ ενσάρκωσε την Υπατία
H αγγλίδα ηθοποιός Ρέιτσελ Βάις εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη το 1999 στη ταινία "Μούμια" και έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές επιτυχημένες ταινίες, όπως Η Μούμια Επιστρέφει, Για Ένα Αγόρι, Κόνσταντιν και Οι Ένορκοι. Ο σπουδαιότερος ρόλος της καριέρας της μέχρι στιγμής, ήταν αυτός στον Επίμονο Κηπουρό όπου έπαιξε μια ακτιβίστρια που δολοφονήθηκε, δίπλα στον Ρέιφ Φάινς. Ο ρόλος αυτός της χάρισε το Όσκαρ β' γυναικείου ρόλου το 2006 και την καθιέρωσε σαν σταρ πρώτης κατηγορίας.
Μετά από άλλη μια κομεντί («The brothers bloom»), το 2009 αλλάζει ύφος, πρωταγωνιστώντας στην ιστορική ταινία «Agora» του Αλεχάντρο Αμενάμπαρ, για τη φιλόσοφο Υπατία την Αλεξανδρινή, την οποία και υποδύθηκε η Βάις, κερδίζοντας υποψηφιότητα για βραβείο Goya. H ταινία υπήρξε η πιο εμπορική ισπανική ταινία της χρονιάς και δέχτηκε καλές κριτικές και την απολαύσαμε χθες στο MEGA.

Λιν, το τοπ Hooters Girl όλων των εποχών
Η Λιν ξεκίνησε την καριέρα της σε ηλικία 19 ετών από τα περiφημα αμερικάνικα εστιατόρια Ηooters.
Τα Hooters είναι αλυσίδα 460 εστιατορίων σε 44 Πολιτείες που είναι γνωστή για τα πολύ ωραία και σέξυ κορίτσια που δουλεύουν εκεί μαγειρεύοντας και σερβίροντας.
To 2008, στα 25α γενέθλια της αλυσίδας, η Λιν επελέγη ως το ωραιότερο Hooter girl όλων των εποχών.
Το Μάρτιο του 2007 φωτογραφήθηκε στο εξώφυλλο του περιοδικού FHM και ακολούθησαν και φωτογραφίσεις για το Playboy. Το 2008 έγινε η τρίτη παρουσιάστρια της εκπομπής του NBC Poker After Dark και μετά ασχολήθηκε και με την τηλεόραση.

H Μπαρ Ραφαέλι από το Ισραήλ
Η 26χρονη Ισραηλινή καλλονή, Μπαρ Ραφαέλι, η οποία πλέον είναι επιχειρηματίας, φωτογραφήθηκε πρόσφατα φορώντας τα εσώρουχα που η ίδια σχεδίασε, με την ονομασία «Under Me».
Μεγάλωσε στο Ισραήλ όπου οι γονείς της έχουν μια φάρμα αλόγων. Η μητέρα της ήταν επίσης μοντέλο και η Μπαρ ξεκίνησε το μόντελινγ συμμετέχοντας σε διαφημιστικά από 8 μηνών.
Σταμάτησε στην εφηβεία για να φορέσει σιδεράκια και ξεκίνησε και πάλι μετά τα 15 της. Τo 2007 παντρεύτηκε για να αποφύγει τη στράτευση και χώρισε λίγο αργότερα, κάτι για το οποίο σχολιάστηκε αρνητικά στη χώρα της.

Τζενιφερ Ανιστον: Θα παντρευτεί το καλοκαίρι στην Κρήτη
Το όνειρό της να παντρευτεί στην Ελλάδα θα εκπληρώσει σύμφωνα με τις φήμες φέτος το καλοκαίρι η Τζένιφερ Ανιστον που κατάγεται από την Ελλάδα. Ο πατέρας της Ανιστον, Γιάννης Αναστασάκης, γεννήθηκε στα Χανιά το 1933 και δύο χρόνια μετά, το 1935, η οικογένεια του αναγκάστηκε να μεταναστεύσει με προορισμό της ΗΠΑ.
Η γνωστή ηθοποιός έχει βρεθεί αρκετές φορές στη χώρα για διακοπές ενώ τελευταία φορά που επισκέφτηκε την Κρήτη ήταν το 2005.

Ο Τζαστιν Θερού, ο σύντροφος της είναι κατενθουσιασμένος με το σχέδιο ενός γάμου στην Ελλάδα.


Τζενιφερ Ανιστον: Θα παντρευτεί το καλοκαίρι στην Κρήτη
Το όνειρό της να παντρευτεί στην Ελλάδα θα εκπληρώσει σύμφωνα με τις φήμες φέτος το καλοκαίρι η Τζένιφερ Ανιστον που κατάγεται από την Ελλάδα. Ο πατέρας της Ανιστον, Γιάννης Αναστασάκης, γεννήθηκε στα Χανιά το 1933 και δύο χρόνια μετά, το 1935, η οικογένεια του αναγκάστηκε να μεταναστεύσει με προορισμό της ΗΠΑ.
Η γνωστή ηθοποιός έχει βρεθεί αρκετές φορές στη χώρα για διακοπές ενώ τελευταία φορά που επισκέφτηκε την Κρήτη ήταν το 2005.

Ο Τζαστιν Θερού, ο σύντροφος της είναι κατενθουσιασμένος με το σχέδιο ενός γάμου στην Ελλάδα.

Η Χέδερ πήγε στρατό
Η αμερικανίδα μοντέλο, ηθοποιός, τραγουδίστρια και χορεύτρια Χέδερ Βαντέβεν ξεκίνησε την καριέρα της στο Στρατό των ΗΠΑ σε ηλικία 17 ετών το 1998.
Εκεί εκπαιδεύτηκε σε διάφορες τεχνολογίες όπλων αλλά και στην πάλη. Ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο σχεδιάζοντας κοσμήματα και τελικά αντιλήφθηκε ότι θέλει να πραγματοποιήσει το παδικό της όνειρο και να γίνει μοντέλο και ηθοποιός.
Εχει κάνει πολλά εξώφυλλα ως μοντέλο και έχει εμφανιστεί σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές, ανεξάρτητες και ταινίες στούντιο, δημοφιλή μουσικά βίντεο, επιδείξεις μόδας, και σε εμπορικές διαφημίσεις.

Στις αρχές του 2007 επελέγη από το περιοδικό Penthouse για Pet του έτους και ακολούθησαν και άλλα εξωφυλλα.

H Κλόντια είναι διάσημη στην Ουρουγουάη
Η Κλόντια Φερνάντεζ από την Ουρουγουάη, ξεκίνησε από πολύ μικρή ως μοντέλο παρέλασε σε επιδείξεις μόδας, συμμετείχε σε πολλές διαφημιστικές εκστρατείες και συνέχισε την καριέρα της σε σόου στην τηλεόραση της χώρας της.
Η πορεία της συνεχίστηκε στην Αργεντινή και σήμερα είναι από τα δισαημότερα μοντέλα και τηλεπερσόνες και στις δύο χώρες.

H Σίντυ Κρόφορντ με το μάτι του Κλαβιάνο
Μια νέα έκθεση φωτογραφίας με τίτλο "Supermodels" του σικελού φωτογράφου Μάρκο Κλαβιάνο ξεκίνησε στη «The Little Black Gallery» στο Λονδίνο.
Πρόκειται για την πρώτη έκθεση στο Λονδίνο του φωτογράφου των εξωφύλλων μόδας που έχει φωτογραφίσει όλα τα διάσημα μοντέλα της δεκαετίας του ΄90 όπως την Κλόντια Σίφερ, τη Σίντυ Κρόφορντ, την Πολίνα Πορίσκοβα και την Εύα Χερτζίκοβα την οποία και ο φωτογράφος θεωρεί το τελευταίο σουπερμόντελ.
Η φωτογραφίες του Κλαβιάνο θεωρείται ότι δημιούργησαν το φαινόμενο σουπερμόντελ στη δεκαετία του '90.
 

H Βικτόρια από το Μέλροουζ
Η Βικτόρια Σίλβστεντ από τη Σουηδία επελέγη για να εκπροσωπήσει τη χώρα της στα Καλλιστεία για τη Μις Κόσμος το 1993 και βγήκε στην τελική δεκάδα.
Ετσι ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο και συνεργάστηκε με όλους τους μεγάλους οίκους όπως Chanel, Christian Dior, Armani, Valetino Silvstedt .
Μετά την πρόσεξε ο Χιου Χέφνερ και έγινε και Playmate ου Μήνα το Δεκέμβρη του 1996 και λίγο μετά εξασφάλισε ένα από τα πιο περιζήτητα συμβόλαια και έγινε το πρόσωπο της Guess μετά την Κλόντια Σίφερ. Από το 2000 μέχρι το 2010 συνέχισε με δεκάδες φωτογραφίσεις σε όλα τα γνωστά περιοδικά.
Παράλληλα την είχε κερδίσει και η τηλεόραση με ρόλους σε σαπουνόπερες και σειρές του Χόλυγουντ. Από τέλη της δεκαετίας του 1990 έπαιζε στην «Λεωφόρο του Μέλροουζ» αλλά και σε πολλά άλλα ριάλιτυ και σόου.

Η Φραντσέσκα Λόντο κυριαρχεί στην ιταλική τηλεόραση
Η Φραντσέσκα Λόντο είναι ιταλίδα μοντέλο που το 1999 επελέγη να συμμετάσχει στα Καλλιστεία για τη Μις Κόσμος.
Τον επόμενο χρόνο κέρδισε στο διαγωνισμό ομορφιάς Belissima 2000 της Mediaset και από τότε ξεκίνησε την καριέρα της στην ιταλική τηλεόραση σε ριάλιτυ και σε σόου.
 ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...