«Πεδίο μάχης» οι Βρυξέλλες – Προσπάθεια των υπουργών Ε.Ε για λύσεις – Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι Έλληνες αγρότες

Η εξέγερση των αγροτών ακριβώς έξω από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο την ώρα που οι αρμόδιοι υπουργοί διαβουλεύονται επιπλέον διευκολύνσεις. «Είμαστε εδώ για να εκφράσουμε στην ΕΕ την άποψή μας για τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές, οι οποίες όχι μόνο οδηγούν τους αγρότες σε αυτοκτονία, αλλά οδηγούν σε αυτοκτονία και τους καταναλωτές», σημείωσε αγρότης.

 «Δουλεύουμε 160ώρες 365 ημέρες το χρόνο και χωρίς διακοπές», υπογράμμισε ο Σαρλότ Βαν Ντικ. 


«Διεκδικούμε ένα δίκαιο εισόδημα. Θέλουμε να τερματιστούν οι συμφωνίες ελεύθερου εμπορίου.

Γιατί η Ρωσία κατέχει αυτό το παλιό κομμάτι της Γερμανίας; // Άκου να δεις!

+ . Η πόλη που σήμερα είναι γνωστή ως Καλίνινγκραντ έχει αμφιλεγόμενο παρελθόν. Στο μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας της κατοικούνταν από Πρώσους Γερμανούς και ήταν γνωστή με το γερμανικό της όνομα Κόνιγκσμπεργκ.

ΗΠΑ: Κάναμε λάθος... Η Ρωσία δεν μπορεί να χάσει τον πόλεμο στην Ουκρανί...

Πότισμα στο κήπο του Μπορέλ

ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΟΥΝ

 

Αποκάλυψη: Χάθηκαν κρίσιμα έγγραφα από δικογραφία στα υπόγεια της Ευελπίδων – Οι σακούλες με τα τιμολόγια

 Τη μυστηριώδη εξαφάνιση τιμολογίων αξίας άνω των 2 εκατ. ευρώ τα οποία ήταν τμήμα δικογραφίας στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών κατήγγειλε στο Documento επιχειρηματίας, ο οποίος μάλιστα ήταν και ο μηνυτής της υπόθεσης. Πρόκειται για μια περίεργη υπόθεση που γεννά ερωτήματα για το τι πραγματικά συνέβη.

Όπως προκύπτει από το πιστοποιητικό πορείας της υπόθεσης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών που δημοσιεύει το Documento, μέχρι και τον Οκτώβριο του 2021 η δικογραφία περιείχε μία «μεγάλη κούτα σχετικών».

ΠΑΣΟΚ: Παραλήρημα μίσους αρχιμανδρίτη στην Ηλιούπολη κατά Παύλου Χρηστίδη

 Καταστάσεις που εξέπεμπαν ρατσιστικό μίσος και ομοφοβία εξελίχθηκαν στην Ηλιούπολη με αρνητικό πρωταγωνιστή τον αρχιμανδρίτη Σεραφείμ, που ιερουργεί στην εκκλησία της Αγ. Μαρίνας, Τον αρχιμανδρίτη καταγγέλλει το ΠΑΣΟΚ για την επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του βουλευτή Παύλου Χρηστίδη, «στοχοποιώντας ακόμα και την οικογένειά του με φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», όπως επισημαίνεται από τη Χαριλάου Τρικούπη. 

Το επίδικο ήταν η υπερψήφιση από τον βουλευτή του νόμου για την ισότητα στον πολιτικό γάμο και την επέκτασή του στα ομόφυλα ζευγάρια.

Ακρόπολη: Στη Βουλή η αποκάλυψη για τα πλαστά εισιτήρια

 Η νέα τουριστική σεζόν σε λίγο ξεκινάει και ακόμη δεν έχουμε λάβει απαντήσεις για το πώς η κυβέρνηση σκοπεύει να αντιμετωπίσει τα περιστατικά δυσφήμησης του μνημείου της Ακρόπολης που συνέβησαν πέρυσι το καλοκαίρι με τις επικίνδυνες συνθήκες συνωστισμού να γίνονται διεθνές θέμα. 

Ούτε έχουμε ενημερωθεί για το πώς το υπουργείο Πολιτισμού σκοπεύει να αντιμετωπίσει τη φάμπρικα των παράνομων εισιτηρίων που εκδίδουν τουριστικά πρακτορεία,