Έρχεται νέο cd στα τέλη Απριλίου Ολοκαίνουργια Άννα Βίσση και «Ώρα Να Φεύγω»

Μόλις κυκλοφόρησε το ολοκαίνουργιο βίντεοκλιπ της Άννας Βίσση, «Ώρα Να Φεύγω».
Το concept θέλει την τραγουδίστρια αιχμάλωτη σε μια σχέση και ένα σπίτι, με μια τεράστια μπάλα κατάδικου στο πόδι να συμβολίζει τα δεσμά της.
Άραγε η Άννα καταφέρνει να αποδράσει;..

Isabeli Fontana: Ασυμβίβαστη και περιζήτητη!

Θεωρείται από τα πιο ωραία μοντέλα της Βραζιλίας. Φωτογραφίζεται παντού και είναι ιδιαίτερα περιζήτητη. Ο λόγος για την 27χρονη Isabeli Fontana, η οποία αντικατέστησε την Scarlett Jοhansson στην καμπάνια των ρούχων Mango..

Για τη γαλλική «Vogue» Ασπρόμαυρη φωτογράφηση για την βραζιλιάνα Isabeli Fontana

Για τη γαλλική «Vogue», και ειδικότερα για το τεύχος της του Απριλίου, φωτογραφήθηκε η καλλονή Isabeli Fontana, η οποία πόζαρε στον φακό του Peter Lindbergh, σε μια ασπρόμαυρη φωτογράφηση.
Από τα πιο ωραία μοντέλα της Βραζιλίας, η 27χρονη Fontana δεν σταματάει να φωτογραφίζεται στα καλύτερα περιοδικά του πλανήτη, καθώς τα τελευταία χρόνια είναι ιδιαίτερα περιζήτητη.

H Βραζιλιάνα καλλονή, η οποία έγινε γνωστή από τη συνεργασία της με τη Victoria’s Secret στα 16 της, είναι αυτή που αντικατέστησε τη Scarlett Johansson στην καμπάνια των ρούχων Mango.

ΠΗΓΗ 

Σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό «Star» Έγκυος στο πρώτο της παιδί η Megan Fox;

Εγκυος στο πρώτο της παιδί φαίνεται να είναι -σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό «Star»- η ηθοποιός Megan Fox. «Μόλις το έμαθαν και είναι ενθουσιασμένοι», δήλωσε άτομο από το περιβάλλον του ζευγαριού στο περιοδικό «Star», προσθέτοντας πως δεν πρόκειται να ανακοινώσουν σύντομα τα ευχάριστα, καθώς η Megan διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης. Για την ιστορία το περιοδικό «Star» έχει γράψει πολλές φορές ανακρίβειες και δεν θεωρείται από τα αξιόπιστα.

Megan Fox: «Μικρή ήθελα να είμαι ξανθιά, σαν την Pamela Anderson»

Επιστροφή στις φωτογραφίσεις σε περιοδικά κάνει, έπειτα από κάποιον καιρό, η Megan Fox και αυτό δεν μπορεί να είναι τίποτα άλλο, παρά καλό νέο για τους άντρες..

Megan Fox: Αυτό είναι κορμί!

Σε παραλία της Χαβάης απαθανατίστηκε πρόσφατα η Megan Fox, η οποία απολαμβάνει τις διακοπές της έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της, Brian Austin Green..

Υπόθεση «Carlton Lille» Ο Στρος Καν και τα «κορίτσια, φιλενάδες, μικρούλες» του

Η επίσημη ζωή του Ντομινίκ Στρος Καν όσο ακόμα βρισκόταν στο πηδάλιο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου ουδεμία σχέση είχε με την… κρυφή του και την προσωπικότητα στην οποία μεταμορφωνόταν εκτός γραφείου..

Οι Ισπανίδες πόρνες κόβουν το σεξ στους τραπεζίτες!

Την ώρα που οι τραπεζίτες κόβουν μισθούς, επιδόματα και χρηματοδοτήσεις, οι ιερόδουλες της Ισπανίας αποφάσισαν να τους κόψουν το σεξ!..

Το αρχαιότερο ηλιακό σύστημα στο Σύμπαν Δημιουργήθηκε πριν από 13 δισ. έτη, λίγο μετά την Μεγάλη Εκρηξη

Λονδίνο
Αστρονόμοι ανακάλυψαν σε απόσταση 375 ετών φωτός από τη Γη ένα ηλιακό σύστημα το οποίο είναι το αρχαιότερο που έχει εντοπιστεί μέχρι στιγμής..

«Δισεκατομμύρια» οι κατοικήσιμοι πλανήτες στον Γαλαξία μας

Οι αστρονόμοι που αναζητούν βραχώδεις πλανήτες με τη κατάλληλη θερμοκρασία για την υποστήριξη ζωής εκτιμούν ότι μπορεί να υπάρχουν δεκάδες δισεκατομμύρια από αυτούς μόνο στον γαλαξία μας..

Συγχώνευση του Android με το Linux

Στις 18 Μαρτίου 2012 ανακοινώθηκε η κυκλοφορία του πυρήνα 3.3 του Linux.
Το κυριότερο νέο χαρακτηριστικό είναι η συγχώνευση του κώδικα του Android με αυτόν του Linux. Αυτό θα έχει ως απώτερο στόχο την ανάπτυξη συσκευών Android με τις πιο πρόσφατες βελτιώσεις του Linux..

Δέκα εκατ. downloads σε τρεις ημέρες για το Angry Birds Space

«Έσπασε» όλα τα ρεκόρ η νέα έκδοση Space, του δημοφιλούς παιχνιδιού Angry Birds φτάνοντας τα 10 εκατομμύρια downloads σε λιγότερο από τρεις ημέρες..

«SEPULTURA» Ερχονται οι Βραζιλιάνοι θρύλοι του μέταλ

Ενα από τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς χέβι μέταλ σκηνής, οι θρυλικοί Βραζιλιάνοι «Sepultura» θα βρεθούν στις αρχές του..

Οι πέντε άξονες της προγραμματικής πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ

Υπάρχει μία βαθειά διαχωριστική γραμμή σε αυτές τις εκλογές που χωρίζει δύο παρατάξεις, υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας μιλώντας απόψε σε συγκέντρωση στα Καλύβια Αττικής και την περιέγραψε ως εξής:..

Ανεξέλεγκτη διαρροή αερίου σε εξέδρα στη Βόρειο Θάλασσα Η εταιρεία δεν έχει βρει τρόπο να την αντιμετωπίσει


Ανεξέλεγκτη διαρροή αερίου σε εξέδρα στη Βόρειο Θάλασσα


Συνεχίζεται ανεξέλεγκτα η διαρροή φυσικού αερίου από εξέδρα της εταιρείας Total στη Βόρεια Θάλασσα..

Η Ελλάδα διατηρεί εμπορικές σχέσεις με 217 χώρες Λάδι, πορτοκάλια, λεμόνια; Οχι! Πετρέλαιο, αλουμίνιο και παιχνίδια

Οσοι νόμιζαν ότι η Ελλάδα εξάγει στις διεθνείς αγορές πορτοκάλια, λεμόνια, λάδι και φρέσκα ψάρια είναι γελασμένοι! Η πρόσφατη έρευνα του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων και του Κέντρου Εξαγωγικών Ερευνών και Μελετών, που..

Ευρωλίγκα: Ο ΠΑΟ μπορούσε να νικήσει

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στο Τελ Αβίβ από τη Μακάμπι 65-62 και θέλει οπωσδήποτε νίκη το βράδυ της Πέμπτης στο τέταρτο ματς, πάλι στο Γιαντ Ελιάου για να ισοφαρίσει τη σειρά των προημιτελικών  και να παίξει το τελευταίο ματς στην Αθήνα..

Υποκλίθηκε ο ηρωικός ΑΠΟΕΛ στη «βασίλισσα» Ρεάλ Οι Μαδριλένοι νίκησαν 3-0 στη Λευκωσία με γκολ των Μπενζεμά (2) και Κακά

Το όνειρο του ΑΠΟΕΛ κράτησε 74 λεπτά, από εκεί και πέρα όμως η Ρεάλ Μαδρίτης βρήκε ξανά το «στέμμα» της και πήρε τη νίκη επί της κυπριακής ομάδας με 3-0 στο «ΓΣΠ» στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό αγώνα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Προβάδισμα..

«Kωμωδία» η δίκη λέει οργισμένος ο Ιλκέρ Μπασμπούγ Ο Τούρκος πρώην αρχιστράτηγος δήλωσε ότι δεν σκοπεύει να υπερασπιστεί τον εαυτό του

Για «κωμωδία» μίλησε ο πρώην αρχηγός του τουρκικού Γενικού Επιτελείου Ιλκέρ Μπασμπούγ στη διάρκεια της δίκης του που από τη Δευτέρα διεξάγεται στη φυλακή υψίστης ασφαλείας του Σιλιβρί..

ΠΓΔΜ: Επιδείνωση των σχέσεων μεταξύ εθνοτήτων Ο ΟΑΣΕ ζητάει βελτίωση «πριν να είναι αργά»

«Πορεία για ειρήνη» από χιλιάδες νέους διαφόρων εθνοτήτων, στην Πέτρινη Γέφυρα στα Σκόπια, 17 Μαρτίου 2012, διαμαρτυρία κατά των εθνοτικών συγκρούσεων των τελευταίων 15-20 ημερών [EPA/GEORGI LICOVSKI]..

Ο Μπασάρ Άσαντ έπεσε θύμα πυροβολισμών

Ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ Άσαντ διέκοψε το ταξίδι του στην πόλη Χομς όταν το  κομβόι του δέχτηκε πυρά, ανακοίνωσε το τηλεοπτικό κανάλι Al Arabiya. Σύμφωνα με πληροφορίες του σταθμού, μαχητές άνοιξαν πυρ κατά  της πομπής των αυτοκινήτων του προέδρου..

Oι στρατιωτικοί του Μαλί κάλεσαν τους αυτονομιστές Τουαρέγκ σε συνομιλίες

Οι στρατιωτικοί που κατέλαβαν την εξουσία στο Μαλί κάλεσαν τους αυτονομιστές Τουαρέγκ σε συνομιλίες..

Ευρωπαϊκή Αντιπυραυλική Άμυνα: οι ΗΠΑ ακόμα δεν καταλαβαίνουν, τι ακριβώς θα είναι – Ντμίτρι Μεντβέντεφ

Ο πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ πιστεύει πως πλήρης κατανόηση της μελλοντικής διαμόρφωσης του συστήματος της ευρωπαϊκής..

Ο πιο μοναχικός καουμπόι του κόσμου ζει στη Χιλή Ερχεται σε επαφή με άνθρωπο μια φορά κάθε… δυο χρόνια

Σαντιάγο, Χιλή
Ο Χιλιανός Φαουστίνο Μπαριέντος δεν είναι απλώς ένας «φτωχός και μόνος καουμπόι», όπως ο Λούκι Λουκ των ομώνυμων κόμικ: είναι, κατά κυριολεξία, ο πιο μοναχικός καουμπόι του κόσμου, αφού έρχεται σε επαφή με άνθρωπο μια φορά κάθε… δυο χρόνια (!)..

Ο Χίτλερ σάς προτείνει σαμπουάν Σάλος στην Τουρκία από διαφήμιση με τον διαβόητο διακτάτορα

Μια αμφιλεγόμενου γούστου και ηθικής στάσης διαφήμιση για σαμπουάν στην τουρκική τηλεόραση προκάλεσε την αντίδραση της εβραϊκής κοινότητας της Τουρκίας καθώς χρησιμοποιεί τον Αδόλφο Χίτλερ..