Η «θεραπεία Τραμπ» πήρε έγκριση στις Ηνωμένες Πολιτείες

 

Και ενώ τα εμβόλια είναι προ των πυλών, ενισχύεται η φαρέτρα των γιατρών σε επίπεδο θεραπείας του νέου κορονοϊού.

Η Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) ενέκρινε το Σάββατο, με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, τη θεραπεία συνθετικών αντισωμάτων κατά του Covid-19 από την εταιρία βιοτεχνολογίας Regeneron, η οποία χρησιμοποιήθηκε για τη θεραπεία του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Στο τριπλάσιο οι απευθείας αναθέσεις στα δημόσια έργα!

 

Ο ανεκδιήγητος Άδωνις ανακοίνωσε στα social media ότι άρχισε η διαβούλευση του νομοσχεδίου για τις κρατικές προμήθειες

Μεταξύ διαφόρων εμφανίσεων του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδωνη Γεωργιάδη, έγινε χθες γνωστό, με ανάρτηση του τελευταίου στα κοινωνικά δίκτυα, πως τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση το κρίσιμο σχέδιο νόμου για τις αλλαγές στις κρατικές προμήθειες και στα δημόσια έργα!

Η κριτική στο σχέδιο νόμου επικεντρώνεται στον τριπλασιασμό (!) των ορίων για απευθείας αναθέσεις έργων, όταν δεν έχουν ληφθεί επαρκή μέτρα για την ενίσχυση της διαφάνειας.

Θύελλα για τη θεραπεία του Ιερωνύμου – Fake news, λέει η Αρχιεπισκοπή

 

Οργή λαού… στα social media! Κοτανίδου «αδειάζει» Παγώνη

Στα «χαρακώματα» έχει στείλει το φάρμακο μπαμλανιβιμάμπη (bamlanivimab) για τον κορονοϊό επιστήμονες, κλήρο και Ελληνες πολίτες, μετά την είδηση ότι οι ελληνικές Αρχές έσπευσαν να το προμηθευτούν άμεσα από την Αμερική για να χορηγηθεί μετά τον Ντόναλντ Τραμπ και στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδας κ. Ιερώνυμο, που νοσηλεύεται με κορονοϊό στον Ευαγγελισμό!


«Κόψτε τις συντάξεις»! Νεοφιλελεύθερο αμόκ Πισσαρίδη

 

Στο στόχαστρο της (δήθεν επιστημονικής) επιτροπής συνταξιούχοι, μικρομεσαίοι και αυτοαπασχολούμενοι

Ένα νεοφιλελεύθερο σχέδιο με επιστημονικό προσωπείο φέρνει η κυβέρνηση, στη χειρότερη στιγμή για τη χώρα. Χωρίς καμιά διαβούλευση έρχεται ένα πακέτο μελλοντικών μέτρων που, αν δεν γνωρίζαμε ότι αφορούν την αξιοποίηση των 32 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης, δεν θα είχε να ζηλέψει σε τίποτα τα Μνημόνια του παρελθόντος.

Απαράδεκτη στάση Διαματάρη για το μεταναστευτικό – Καταγγέλλει την πατρίδα του

 

Στην υπηρεσία της τουρκικής προπαγάνδας ο (θλιβερός) πρώην υφυπουργός. Υιοθέτησε ερντογανικά fake news

Θα έπρεπε να ντρέπεται ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών (αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό) Αντώνης Διαματάρης, που υιοθέτησε τα τουρκικά fake news και τις αριστερίστικες ιδεοληπτικές απόπειρες να επιβληθούν τα ανοιχτά σύνορα στη χώρα μας.

Χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος, χωρίς να