Οι street style εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε από την Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι

Καθώς η Εβδομάδα Μόδας Υψηλής Ραπτικής του Παρισιού φτάνει προς το τέλος της, ξεκινά η ώρα του απολογισμού.
Η εβδομάδα που φτάνει στο τέλος της ήταν αφιερωμένη στις δημιουργίες υψηλής ραπτικής, ένα από τα μεγαλύτερα και πιο εντυπωσιακά γεγονότα μόδας της χρονιάς.
Κορυφαίοι σχεδιαστές απ' όλο τον κόσμο -ανάμεσα τους και οι Giambatista Valli, Fendi, DIor, Zuhair Murad, Versace, Maison Margiela, Guo Pei, Schiaparelli, Valentino, Giorgio Armani, Chanel παρουσίασαν τις υψηλής

Η Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού μας συστήνει πέντε κορυφαίες τάσεις της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2017

Οι κορυφαίοι οίκοι υψηλής ραπτικής παρουσίασαν τις εκπληκτικές τους δημιουργίες για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2017 στην Πόλη του Φωτός.
Τα Haute Couture shows συγκέντρωσαν την ελίτ με τους fashion insiders και τους διάσημους να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα front rows, αλλά και τις πασαρέλες.
Οι καλλιτεχνικές ανησυχίες, η φαντασία, η καινοτομία και η ευρηματικότητα των σχεδιαστών έγιναν πραγματικότητα μέσα από avant garde σύνολα που πλημμύρισαν την πασαρέλα και είχαν σκοπό να μας εμπνεύσουν, αλλά και να μας δώσουν μια εικόνα του τι πρόκειται να συμβεί στην γκαρνταρόμπα μας την επόμενη σεζόν.

Δείτε το πρώτο αμφίβιο πυροσβεστικό τζίπ! (βίντεο,φωτό)

Οι πυροσβέστες κάνουν μια επικίνδυνη δουλειά με πολύ άγχος, αλλά με το νέο πυροσβεστικό τζιπ της WaterCar θα την κάνουν πιο εύκολα και αποτελεσματικά, ενώ θα μπορούν και να διασκεδάζουν στις περιπολίες τους.
Αυτό το αμφίβιο όχημα που μοιάζει με Jeep Wrangler μπορεί να πιάσει τα 105 km/h στην ξηρά και τα 45 mph (39 κόμβους!) στο νερό. Άρα μπορεί να φτάσει πολύ γρήγορα οπουδήποτε και να σβήσει τη φωτιά με την αντλία νερού που δίνει παροχή 4.000 λίτρων το λεπτό.

Το αθλητικό ιδεώδες γυμνό: 23 τολμηρά πρότυπα ζωής στο νέο Body Issue του ESPN

"Kάθε σώμα έχει τη δική του ιστορία". Με το tagline του να υπενθυμίζει το (όχι αρχαιοελληνικό) "orandum est ut sit mens sana in corpore sano" του ποιητή Ιούνιο Ιουβενάλη (60 – 127 μΧ) που στα ελληνικά αποδόθηκε "νους υγιής εν σώματι υγιεί" το ESPN παρέδωσε στη δημοσιότητα την ετήσια έκδοση του που αποθεώνει την ομορφιά των αθλητών, αυτών των πειθαρχημένων πλασμάτων που υπερβαίνουν τις δυνάμεις τους.

Αυτός είναι ο πρώτος ανελκυστήρας του Musk που θα μεταφέρει αυτοκίνητα σε υπόγειους δρόμους (video)

Η λύση που εμπνεύστηκε ο Elon Musk για να αποφευχθεί το μποτιλιάρισμα στους δρόμους του Λος Άντζελες αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά, καθώς, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, έφτιαξε το πρώτο μέρος ενός υπόγειου τούνελ.
Ανέφερε, επίσης, ότι ο πρώτος ανελκυστήρας που θα μεταφέρει τα αυτοκίνητα στα υπόγεια τούνελ θα είναι έτοιμος προς λειτουργία στο τέλος της εβδομάδας.

Η Tesla θα χτίσει τη μεγαλύτερη μπαταρία του κόσμου στην Αυστραλία!

O ισχυρός άνδρας της Tesla, Έλον Μασκ να την παραδώσει μέσα σε 100 ημέρες
Μια πολιτεία της Αυστραλίας θα εγκαταστήσει τη μεγαλύτερη μπαταρία ιόντων λιθίου σε ένα ιστορικό «deal» της αμερικανικής Tesla με την εταιρεία Neoen.
H μπαταρία αναμένεται να προστατεύσει τη Νότια Αυστραλία από κάθε ενεργειακή κρίση, που συχνά χτυπάει τις περιοχές αυτές.