Στην Παλαιά Επίδαυρο της θεατρικής αίγλης Ο οικισμός της Αργολίδας με τις δαντελωτές παραλίες

Η Επίδαυρος είναι ταυτόσημη με το διεθνούς φήμης αρχαίο θέατρό της. Οι θεατρόφιλοι αλλά και όλοι όσοι ταξιδεύουν μέχρι την Αργολίδα με αφορμή κάποια θεατρική παράσταση στον εμβληματικό αυτό χώρο, έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν μία πολύ όμορφη περιοχή του νομού - και συνολικά της Πελοποννήσου.
Ο παραθαλάσσιος οικισμός της Παλαιάς Επιδαύρου βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του νομού, στις ακτές του Σαρωνικού. Το λιμάνι της είναι το επίκεντρο του οικισμού, ο οποίος αναπτύσσεται γύρω από τον στενό όρμο, εκεί όπου καταλήγει η γεμάτη πορτοκαλιές πεδιάδα.

Λουτράκι, το διαχρονικό και κραταιό τουριστικό θέρετρο της Κορινθίας

Διακοπές που μοιάζουν με τηλεοπτική διαφήμιση, ανεμελιά, μπλε της θάλασσας, γαλάζιο του ουρανού, πολύχρωμες ομπρέλες, παραλία χιλιομέτρων, όλα αυτά συνθέτουν ίσως τον απόλυτο ορισμό της λουτρόπολης, τι άλλο, το Λουτράκι.
Σε απόσταση 84 χιλιομέτρων από την Αθήνα, στον νομό Κορινθίας, είναι ένα από τα πιο γνωστά τουριστικά θέρετρα, προορισμός τόσο για τις επιλογές μπάνιου, χαλάρωσης και διασκέδασης

Πώς βγήκε το πλεόνασμα 4% Η επιπλέον λιτότητα των 10 δισ. ευρώ

Με την υπερφορολόγηση να έχει χτυπήσει κόκκινο, τα νοικοκυριά να έχουν γονατίσει, τις επιχειρήσεις να έχουν στραγγίξει από ρευστότητα, την πραγματική οικονομία να συμπιέζεται υπό το βάρος των απλήρωτων υποχρεώσεων του Δημοσίου, το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων να ψαλιδίζεται το υπουργείο Οικονομικών κατάφερε τα τελευταία δυο χρόνια να εμφανίσει σούπερ πλεονάσματα πολλαπλάσια αυτών για τα οποία έχει δεσμευτεί με το Μνημόνιο.
Η κυβέρνηση επέβαλε την τελευταία διετία αχρείαστη λιτότητα που συνολικά υπερβαίνει τα 10 δισ. ευρώ. Με τα παραπάνω μέτρα που επιβλήθηκαν η Ελλάδα ξεπέρασε τους στόχους και πέτυχε ένα «ματωμένο» πλεόνασμα όπως παραδέχθηκε χθες ο Νίκος Ξυδάκης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Συνελήφθη ο δολοφόνος δημοσιογράφου στο Μεξικό

Ο υπουργός Εσωτερικών του Μεξικού ανακοίνωσε πως οι συνελήφθη ο φερόμενος δολοφόνος ενός δημοσιογράφου στο βόρειο Μεξικό, ο θάνατος του οποίου είχε σηματοδοτήσει την κλιμάκωση της βίας στη χώρα.
Ο Javier Valdez, με το καπέλο - σήμα κατατεθέν του, είχε πέσει νεκρός πέρσι στην πολιτεία της Σιναλόα, περιοχή όπου καταγράφονται βίαιες μάχες μεταξύ συμμοριών, ειδικά μετά τη σύλληψη και την απέλαση στις ΗΠΑ του βαρώνου των ναρκωτικών Joaquin «El Chapo» Guzman.

O μακελάρης στο Τορόντο σκόρπισε τον τρόμο με το λευκό βαν και άφησε πίσω τουλάχιστον 10 νεκρούς

Ένας νεαρός άνδρας που βρισκόταν στο τιμόνι ενός νοικιασμένου λευκού βαν το έριξε πάνω σε πλήθος πεζών σε πεζοδρόμιο στο Τορόντο το απόγευμα της Δευτέρας, σκοτώνοντας 10 ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους 15, σύμφωνα με τον απολογισμό που έχει δώσει η καναδική αστυνομία μέχρι στιγμής.
Επρόκειτο για μια «φρικτή τραγωδία», κατά την έκφραση που χρησιμοποίησε ο υπουργός Δημόσιας Ασφάλειας του Καναδά, ο Ραλφ Γκούντεϊλ.