Golden Rally Show 2015 Summer Edition (για τους φίλους GRS 2015 Summer Edition)

Η γιορτή του αγωνιστικού αυτοκινήτου, φορά τα... καλοκαιρινά της και κατεβαίνει στο Φάληρο από τις 15-17 Μαΐου.
Εμπνευσμένο από τον αγώνα των πρωταθλητών του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ του 1992, το Golden Rally Show (η γιορτή του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού) μελετήθηκε και επανασχεδιάστηκε με βάση τα σύγχρονα δεδομένα, το 2014.

Ένας αναρχικός γελοιοποιεί τους «αντιεξουσιαστές» που επιτέθηκαν σε Βαρουφάκη (συγκλονιστικό κείμενο)

Ούτε στα Εξάρχεια, ούτε στον Βαρουφάκη, ούτε στον Ορφανό, ούτε σε κανένα, ποτέ και πουθενά! Τσακίστε τον φασισμό στου μυαλού την σκοτεινή την γειτονιά...
(Βγάλτε τα μαύρα ρούχα και τις κουκούλες για να σκεφτείτε, προτού είναι οριστικά αργά για εσάς και εμάς μαζί...)

Άτιμη ζωή, άλλους τους ανεβάζεις κι άλλους τους κατεβάζεις: μάθετε ποιος υπουργός του Σαμαρά ψάχνει για δουλειά στις «μικρές αγγελίες»

Πρώην υπουργός, με 13 χρόνια εμπειρίας στην πολιτική και υπό συνθήκες οικονομικής κρίσης, αναζητεί εργασία.
Εχει πλούσιο βιογραφικό με σπουδές στη δικηγορία, με θητεία στη μάχιμη δημοσιογραφία, ομιλεί Αγγλικά, Γαλλικά, ειδικός στην επικοινωνία, στην διαχείριση κρίσεων, στη διοίκηση, παίρνει άμεσα δύσκολες αποφάσεις. Μπορεί να μετεγκατασταθεί άμεσα στο εξωτερικό.

Τουρκία: «Η κυβέρνηση Τσίπρα διασώζει το ιστορικό Προξενείο Σμύρνης»

«H νέα κυβέρνηση στην Ελλάδα ανέλαβε την οικονομική επιβάρυνση, για την αποκατάσταση του ιστορικού κτηρίου του Γενικού Προξενείου στη Σμύρνη, όπως ανακοίνωσε η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα», αναφέρει τούρκικο δημοσίευμα.
Ήδη, άρχισε η αποκατάσταση του κτηρίου του Γενικού Προξενείου στη Σμύρνη.

“Ολάντ πήγαινε σπίτι σου”, το μήνυμα νέας δημοσκόπησης στον Γάλλο πρόεδρο

Ποσοστό μεγαλύτερο του 80% των Γάλλων δεν θα επιθυμούσαν ο Φρανσουά Ολάντ να είναι εκ νέου υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές του 2017 εξαιτίας των κακών του επιδόσεων στον τομέα της οικονομίας, σύμφωνα με δημοσκόπηση που διενεργήθηκε ενόψει της τρίτης επετείου παραμονής του στην εξουσία αργότερα
μέσα στο μήνα.

Ένα Grexit θα οδηγούσε σε γενικευμένο χάος την Ευρωζώνη, γράφει η Telegraph

Νέο δημοσίευμα για τους κινδύνους που ενέχει ένα Grexit, φιλοξενεί η βρετανική Telegraph, μια εφημερίδα η οποία τις τελευταίες ημέρες παρουσιάζει συνεχώς κινδυνολογικά σενάρια, ενδεχομένως σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τις πιθανότητες της Βρετανίας να επιτύχει μια νέα συμφωνία με τις Βρυξέλλες, όπως είναι ο διακηρυγμένος στόχος…

Τρίπολη: Κλειστή από Δευτέρα και για πέντε ημέρες η σήραγγα Στέρνας

Κλειστή θα είναι την προσεχή εβδομάδα η μία σήραγγα Στέρνας, στο ρεύμα προς Κόρινθο, επί του αυτοκινητοδρόμου Τριπόλεως - Κορίνθου, λόγω εκτέλεσης προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης, από την κατασκευάστρια εταιρεία.

Εσβησε η κορυφαία μπαλαρίνα Μάγια Πλισέτσκαγια (Φωτό+Βίντεο)

H διάσημη χορεύτρια του κλασικού μπαλέτου Μάγια Πλισέτσκαγια απεβίωσε σε ηλικία 89 ετών, ανακοίνωσε ο διευθυντής του θεάτρου Μπαλσόι

H διάσημη χορεύτρια του κλασικού μπαλέτου Μάγια Πλισέτσκαγια απεβίωσε σε ηλικία 89 ετών, ανακοίνωσε σήμερα ο διευθυντής του θεάτρου Μπαλσόι Βλαντίμιρ Ουρίν.

H τρομερή 9χρονη που παίζει τους Σαμουράι στα... δάχτυλα! (Φωτό+Βίντεο)

Ενώ τα περισσότερα κορίτσια στην ηλικία της παίζουν ακόμα με κούκλες, η 9χρονη Τζέσι Τζέιν ΜακΠαρλαντ παίζει στα δάχτυλα το... σπαθί των θρυλικών Σαμουράι.
Η Τζέσε Τζέιν είναι ένα χαρισματικό κορίτσι 9 ετών. Κατάγεται από την Ιρλανδία και έχει απίστευτες δεξιότητες στις πολεμικές τέχνες.

Κερδίζει 20.000 δολ. τον μήνα μαθαίνοντας στους άνδρες να ρίχνουν γυναίκες

Αυτή η γυναίκα ήθελε να γίνει καλλιτέχνης, αλλά στην πορεία άλλαξε γνώμη: Πλέον κερδίζει πολλά χρήματα βοηθώντας άνδρες να είναι καλοί στα ραντεβού.
Η Σάρα Τζόουνς αποφοίτησε από το κολέγιο το 2007 με σκοπό να γίνει καλλιτέχνις.
«Μία μέρα, μετά από ένα μεγάλο σόου άρχισα να σκέφτομαι ότι αυτό ήταν το τέλος των...