Google: Πρόστιμο €500.000 για δωρεάν διάθεση της υπηρεσίας Google Maps στη Γαλλία

Γαλλικό δικαστήριο επέβαλε πρόστιμο €500.000 στη Google για παροχή της υπηρεσίας Google Maps στη χώρα δωρεάν..

HΠΑ Οι Anonymous έβγαλαν στη φόρα συνομιλίες FBI-Scotland Yard

Η οργάνωση των χάκερς «Anonymous» έδωσαν την Παρασκευή στη δημοσιότητα μια τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ στελεχών του FBI και της Σκότλαντ Γιαρντ που αφορά τη δραστηριότητα των "χάκερς"..

Πήγαν στο σπίτι της Demi Moore: Συμπαράσταση από τους πρώην!

Προσπάθεια να ανασυγκροτηθεί και να μαζέψει τα κομμάτια της κάνει τις τελευταίες ημέρες η Demi Moore..

Έχω πολύ εξαρτημένη προσωπικότητα..." Ο "Harry Potter" ήταν... μεθυσμένος στα γυρίσματα!

Ο νεαρός ηθοποιός Ντάνιελ Ράντκλιφ παραδέχτηκε ότι ήταν μεθυσμένος όταν γύριζε κάποιες σκηνές..

«Give Me All Your Luvin» Το νέο βιντεοκλίπ της Madonna με τις Nicki Minaj και M.I.A

Το πολυαναμενόμενο νέο clip της Madonna για το ολοκαίνουργιο single της «Give Me All Your Luvin», οποίο συμμετέχουν οι ράπερ Nicki Minaj και M.I.A, επιτέλους κυκλοφόρησε!..

Ανεβαίνει ο υδράργυρος Βροχές και καταιγίδες το Σαββατοκύριακο

Άνοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012. Βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα δυτικά και βόρεια που πρόσκαιρα θα είναι ισχυρές. Τοπικές και μικρής διαρκείας βροχές θα σημειωθούν στις υπόλοιπες περιοχές..

Στην Ευρώπη 90 νεκροί από την επέλαση του χιονιά VIDEO

Δριμύ κύμα ψύχους πλήττει την Ανατολική και Κεντρική Ευρώπη, με αποτέλεσμα τουλάχιστον 90 άνθρωποι να έχουν χάσει τη ζωή τους. Από τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες..

Χιλή: Έκλεψε πέντε τόνους πάγου από παγετώνα της Παταγονίας για... μπαρ

Εναν άνδρα ως ύποπτο για την κλοπή πέντε τόνων πάγου από τον παγετώνα Χόρχε Μοντ της Παταγονίας, συνέλαβαν οι αρχές στη Χιλή. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, την περασμένη..

Ξανά στους δρόμους οι Σύροι «Οχι» της Ρωσίας και στο νέο σχέδιο του Συμβουλίου Ασφαλείας για εκτόνωση της κατάστασης στη χώρα

Στην άρνηση της Ρωσίας να το αποδεχθεί προσέκρουσε και το νέο σχέδιο για την εκτόνωση της κατάστασης στη Συρία, που συζητήθηκε στο Συμβούλιο Ασφαλείας..

Αίγυπτος: συνεχίζεται η έξαρση βίας μετά το μακελειό στο γήπεδο Συνεχίζονται για δεύτερη ημέρα οι συγκρούσεις σε Κάιρο και Σουέζ


Εκρηκτικό μείγμα δημιουργεί στην Αίγυπτο η οργή για την ποδοσφαιρική τραγωδία στο στάδιο του Πορτ Σάιντ σε συνδυασμό με την αγανάκτηση για τη βραδύτητα με την οποία προχωρούν οι μεταρρυθμίσεις που έχει υποσχεθεί το κυβερνών Στρατιωτικό Συμβούλιο..

Φακούς επαφής από το μέλλον, ικανούς να ενισχύουν την όραση με τρισδιάστατες πανοραμικές εικόνες, σχεδίασαν οι ειδικοί της αμερικανικής εταιρείας Innovega. video

Φακούς επαφής από το μέλλον, ικανούς να ενισχύουν την όραση με τρισδιάστατες πανοραμικές εικόνες, σχεδίασαν οι ειδικοί της αμερικανικής εταιρείας Innovega..

ΝΕΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ Η Google «λανσάρει» στο blogspot υπηρεσίες... λογοκρισίας για κράτη

Με κέρδος την αγαστή συνεργασία με κάθε είδους απολυταρχικά καθεστώτα της Δύσης ή του αναπτυσσόμενου και τρίτου κόσμου, η εταιρεία δέχθηκε να μπλοκάρει κατ' επιλογή την πρόσβαση σε ιστολόγια από χρήστες που βρίσκονται σε συγκεκριμένες χώρες..

«ΣΚΟΤΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» Οι Anonymous «χτύπησαν» το υπουργείο Δικαιοσύνης

Την επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης «χτύπησε»..

Ιδού τα επιβατικά αεροσκάφη του 2025 Πράσινα και αθόρυβα θα είναι τα αεροπλάνα του μέλλοντος σύμφωνα με έρευνα της NASA

Στο πλαίσιο ερευνητικής προσπάθειας της NASA για επιβατικά αεροπλάνα που καταναλώνουν..

Πρόβλεψη των εκρήξεων ηφαιστείων δεκαετίες πριν Μελέτη στη Σαντορίνη έδειξε ότι της έκρηξης προηγείται ταχεία υπόγεια συσσώρευση μάγματος

Η έκρηξη ορισμένων από τα μεγαλύτερα ηφαίστεια του πλανήτη μπορεί να προβλεφθεί ακόμη και..

Μια τρύπα στο αστρικό «ύφασμα» Νέες εικόνες του σκοτεινού νεφελώματος Barnard 68

Αστρονόμοι με τη βοήθεια του τηλεσκοπίου VLT στη Χιλή έκαναν παρατηρήσεις ενός μυστηριώδους κοσμικού φαινομένου..

Νυκτερινό διαστημικό πανόραμα της Ευρώπης Οι αστροναύτες του Διεθνούς Διααστημικού Σταθμού φωτογράφησαν βράδυ την ήπειρό μας

Ανάμεσα στα πειράματα και τις άλλες εργασίες οι αστροναύτες του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού φροντίζουν να καταγράφουν εικόνες της Γης πολλές εκ των οποίων είναι πραγματικά εντυπωσιακές..

Μ. Ρόμνεϊ: «Δεν ανησυχώ για τους πολύ φτωχούς» Οι συνυποψήφιοί του τον κατηγορούν ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου

Παρά το γεγονός ότι ο πρώην κυβερνήτης της Μασαχουσέτης προηγείται στις δημοσκοπήσεις για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων..

Μαθητής του ντα Βίντσι ζωγράφισε τη δική του Μόνα Λίζα Ανακαλύφθηκε αντίγραφο του διασημότερου ζωγραφικού έργου και φτιάχτηκε παράλληλα με το αρχικό

Ενα αντίγραφο του πιο διάσημου ζωγραφικού έργου του κόσμου ανακαλύφθηκε πρόσφατα, κρυμμένο στις αποθήκες του μουσείου Πράντο στη Μαδρίτη. Οι συντηρητές του..

Ιρλανδός καλλιτέχνης έχτισε σπίτι με «τούβλα» από χαρτονομίσματα Ο Φρανκ Μπάκλεϊ εξέφρασε έτσι την οργή του για την οικονομική κρίση

Εναν εντελώς πρωτότυπο τρόπο διάλεξε ο ιρλανδός καλλιτέχνης Φρανκ Μπάκλεϊ για να εκφράσει την οργή του για την οικονομική κρίση που πλήττει την Ιρλανδία και ανάγκασε τον ίδιο να χάσει το..