Fars News: Οι Ρώσοι ειδοποίησαν τον Ερντογάν για το πραξικόπημα

Λίγες ώρες πριν τα τανκς κάνουν την εμφάνισή τους στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης και της Άγκυρας το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες είχαν ειδοποιήσει τον τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τα όσα θα ακολουθούσαν, γράφει σήμερα το ρωσικό πρακτορείο Sputnik, επικαλούμενο ιρανικά μέσα ενημέρωσης.

Τουλάχιστον 42 οι νεκροί και 74 οι αγνοούμενοι από τις σφοδρές βροχοπτώσεις στην Κίνα

Τουλάχιστον 42 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους λόγω των σφοδρών βροχοπτώσεων που σημειώνονται στη βόρεια και την κεντρική Κίνα από χθες το πρωί, με τα έντονα καιρικά φαινόμενα να προκαλούν επίσης κυκλοφοριακό χάος και να αναγκάζουν εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους να εγκαταλείψουν τις εστίες τους.
Στην επαρχία Χεμπέι της βόρειας Κίνας, 30 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 68 αγνοούνται, σύμφωνα με την αρμόδια επαρχιακή υπηρεσία.

Συντηρητικό μαύρο υπόδημα η Άγκελα, λεοπάρ γόβα η Τερέζα

Η νέα πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι έχει αναλάβει το ιστορικό καθήκον να διαπραγματευτεί την έξοδο της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση προσπαθώντας παράλληλα να ενώσει το Συντηρητικό Κόμμα της και μια χώρα βαθιά διχασμένη λόγω του Brexit.
Παράλληλα όμως,  η ψηλόλιγνη γυναίκα με τα κομμένα κοντά γκρίζα μαλλιά και την αριστοκρατική εμφάνιση μπορεί να συνηθίζει να ντύνεται με κλασικό στυλ,

Λιου σε Τσίπρα: Στόχος η συμφωνία για το χρέος πριν τη λήξη της θητείας Ομπάμα

Οι ΗΠΑ πρωτοστατούν για το ζήτημα του χρέους και στόχος είναι να συμφωνηθεί απομείωση πριν από τη λήξη της θητείας της παρούσας κυβέρνησης των ΗΠΑ, της κυβέρνησης Ομπάμα, είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών Τζακ Λιου στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, κατά τη συνάντηση που είχαν νωρίτερα.

Τσίπρας σε Λιου: Τώρα η κατάλληλη στιγμή για σημαντική ελάφρυνση χρέους

Να γίνει η δέσμευση για το χρέος πραγματική πολιτική, είπαν με δηλώσεις τους στους δημοσιογράφους, τόσο ο Αλέξης Τσίπρας, όσο και ο Αμερικανός ΥΠΟΙΚ, Τζακ Λιου. Στόχος είναι να υπάρξει λύση πριν το τέλος της θητείας του Μπαράκ Ομπάμα
 
Στην αναγκαιότητα για σημαντική ελάφρυνση του ελληνικού χρέους και στον ρόλο της Ελλάδας ως αναπόσπαστο μέρος της ΕΕ και πυλώνα σταθερότητας στην ευρύτερη,

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της «πειρατικής» ιστοσελίδας διαμοιρασμού αρχείων, Kickass Torrents.

Κατηγορίες για παραβίαση copyright σε βάρος του φερόμενου ιδιοκτήτη του πλέον «πολυσύχναστου» torrent site (διαμοιρασμού αρχείων) απήγγειλαν οι ομοσπονδιακές αρχές του Σικάγο, προχωρώντας επίσης σε κατάσχεση domain names που σχετίζονται με την ιστοσελίδα.
Ο Αρτέμ Βαουλίν, 30 ετών, από το Χαρκίβ της Ουκρανίας, φέρεται να κατέχει το Kickass Torrents (ή KAT), ιστοσελίδας που, σύμφωνα με τις αμερικανικές αρχές, από το 2008

Κρίσταλ Χέφνερ: Τα εμφυτεύματα στο στήθος με δηλητηρίαζαν

Η επίσημη αγαπημένη του Χιου Χέφνερ, αφαίρεσε το γιγαντιαίο στήθος της και δηλώνει πλέον ακτιβίστρια στην ενημέρωση για την ασθένεια των 'πλαστικών εμφυτευμάτων'. Δείτε το πριν και το... μετά 
 
Η πανέμορφη Κρίσταλ, το κουνελάκι που παντρεύτηκε τον mr. Playboy, ζει το δικό της γολγοθά. Όπως αναφέρει με ανάρτησή της στα social media, τα εμφυτεύματα στήθους που της χάρισαν πλούσιο, αβυσσαλέο στήθος,

Η νέα γενιά του Audi Q5 θα παρουσιαστεί στο Παρίσι τον Οκτώβριο

Το καινούργιο μεσαίο SUV της Audi, το νέο Q5, θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση στο Παρίσι, στις αρχές Οκτωβρίου, αντικαθιστώντας ένα από τα μακροβιότερα και πιο επιτυχημένα πρόσφατα μοντέλα της γερμανικής εταιρείας.

Για την εμφάνισή του οι σχεδιαστές του ακολουθήσαν την αγαπημένη τους πρακτική των τελευταίων ετών: δεν πειραματίστηκαν με τη συνολική εικόνα των βασικών γραμμών του αμαξώματος, άλλαξαν όλα τα υπόλοιπα εκσυγχρονίζοντας το look αλλά διατηρώντας το ταυτόχρονα και οικείο.

Ένα σύγχρονο Willys θα μπορούσε κάλλιστα να είναι σαν το Jeep Wrangler 75th Salute Concept

To Willys δεν είναι μόνο ο πρόγονος όλων των Jeep και τζιπ, που τόσο δημοφιλή είναι πλέον παγκοσμίως. Είναι και ένας από τους παράγοντες που κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου έγειραν τη πλάστιγγα προς την πλευρά των Συμμάχων, καθώς τους εξασφάλισε μεγάλες και πρωτόγνωρες μέχρι τότε δυνατότητες κίνησης.

Τελευταία φιλικά για Ολυμπιακό, ΠΑΟ και ΑΕΚ πριν την Ευρώπη.

Οι επίσημες υποχρεώσεις στην Ευρώπη για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ ξεκινούν την άλλη εβδομάδα και σήμερα Τετάρτη έδωσαν τα τελευταία τους φιλικά παιχνίδια, ώστε να κατασταλάξουν οι προπονητές τους στα τελικά τους πλάνα.

Ανακαλύψτε τα top 30 ελληνικά νησιά No 25: Ταξίδι στη Σύρο

Εντυπωσιακά αρχοντικά, μεγαλόπρεπα κτήρια, η εμβληματική Ερμούπολη. Η αρχόντισσα Σύρος, πρωτεύουσα των Κυκλάδων μαγεύει!
Από που να ξεκινήσεις να την εξερευνάς! Σίγουρα όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην πλατεία Μιαούλη, με το σήμα κατατεθέν της πόλης, το εντυπωσιακό Δημαρχείο, έργο του αρχιτέκτονα Ερνέστου Τσίλερ. Γύρω και πάνω στην πλατεία, χτυπάει η καρδιά της πόλης, με τις καφετέριες και τα νυχτερινά κλαμπάκια να σφύζουν από ζωή, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η «Μπρέντα» του Μπέβερλι Χιλς δίνει μάχη με τον καρκίνο και ξύρισε το κεφάλι της

Έχει υπάρξει μία από τις μεγαλύτερες σταρ της μικρής οθόνης και πρωταγωνίστρια της πιο δημοφιλούς εφηβικής σειράς όλων των εποχών  «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς».

Η Shannen Doherty, ή αλλιώς η «Μπρέντα» δίνει σήμερα τον δικό της επίπονο αγώνα με τον καρκίνο του μαστού.

Τον περασμένο Αύγουστο αποκάλυψε το πρόβλημα της υγείας της αλλά και τη μάχη που δίνει.

Οι Guns N’ Roses κρατήθηκαν στα σύνορα για ένα όπλο

«Όπλα και ρόδα» μπορεί να είναι το όνομα του συγκροτήματος Guns N’ Roses, αλλά το πρώτο συνθετικό φαίνεται ότι τους έβαλε σε μπελάδες, καθώς τα μέλη του συγκροτήματος κρατήθηκαν από τις αρχές στα σύνορα με τον Καναδά αφού στο λεωφορείο που τους μετέφερε βρέθηκε ένα πυροβόλο όπλο.