Συντηρητικό μαύρο υπόδημα η Άγκελα, λεοπάρ γόβα η Τερέζα

Η νέα πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι έχει αναλάβει το ιστορικό καθήκον να διαπραγματευτεί την έξοδο της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση προσπαθώντας παράλληλα να ενώσει το Συντηρητικό Κόμμα της και μια χώρα βαθιά διχασμένη λόγω του Brexit.
Παράλληλα όμως,  η ψηλόλιγνη γυναίκα με τα κομμένα κοντά γκρίζα μαλλιά και την αριστοκρατική εμφάνιση μπορεί να συνηθίζει να ντύνεται με κλασικό στυλ,
δείχνει όμως λιγότερο αυστηρή με τα φαντεζί παπούτσια που επιλέγει, με το λεοπάρ σχέδιο να έχει γίνει σήμα κατατεθέν της.
may1
Στη χθεσινή συνάντησή της με την καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ, οι κάμερες των τηλεοπτικών συνεργείων και των κινητών στράφηκαν γρήγορα στα παπούτσια της. Για ακόμη μία φορά η πρωθυπουργός της Βρετανίας επέλεξε λεοπάρ παπούτσια, Τολμηρά θα λέγαμε για μια συντηρητική πολιτικό.
may3
Η βρετανίδα πρωθυπουργός έγινε δεκτή στην Καγκελαρία του Βερολίνου με κάθε επισημότητα. Οι φωτογράφοι των διεθνών πρακτορείων και οι δημοσιογράφοι δεν μπόρεσαν να μην σταθούν στις ενδυματολογικές προτιμήσεις των δύο κυρίων. Από τη μία το συντηρητικό μαύρο υπόδημα της Αγκελα Μέρκελ και από την άλλη η λεοπάρ γόβα της Τερέζα Μέι.
may2
Είναι γεγονός ότι από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντά της έγινε πολύ ντόρος στη Γερμανία για τα φαντεζί παπούτσια της πρώτης κυρίας του Ηνωμένου Βασιλείου.
may5may4

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...