Κρίσταλ Χέφνερ: Τα εμφυτεύματα στο στήθος με δηλητηρίαζαν

Η επίσημη αγαπημένη του Χιου Χέφνερ, αφαίρεσε το γιγαντιαίο στήθος της και δηλώνει πλέον ακτιβίστρια στην ενημέρωση για την ασθένεια των 'πλαστικών εμφυτευμάτων'. Δείτε το πριν και το... μετά 
 
Η πανέμορφη Κρίσταλ, το κουνελάκι που παντρεύτηκε τον mr. Playboy, ζει το δικό της γολγοθά. Όπως αναφέρει με ανάρτησή της στα social media, τα εμφυτεύματα στήθους που της χάρισαν πλούσιο, αβυσσαλέο στήθος,
ξεκίνησαν αργά αλλά σταθερά να δηλητηριάζουν τον οργανισμό της και να της προκαλούν αμέτρητα προβλήματα υγείας. Η ίδια στο κείμενο που ανήρτησε την Τετάρτη στο facebook δηλώνει πως υπέφερε από πόνους στη μέση, το λαιμό και τους ώμους, γνωσιακή δυσλειτουργία (θολούρα και απώλεια μνήμης), κόπωση, πόνο στην ουροδόχο κύστη και άλλες λοιμώξεις.
Η ξανθιά σεξοβόμβα λοιπόν αποχωρίστηκε το πλούσιο ντεκολτέ της και ορκίστηκε στη μάχη κατά της εμφύτευσης που καταστρέφει το ανθρώπινο σώμα. "Τα συμπτώματα ξεκίνησαν μερικά χρόνια πριν. Κράμπες, πόνοι στην κύστη, θολούρα στη σκέψη, κούραση. Τα αγνόησα, χαρακτηρίζοντας τον εαυτό μου ως υποχόνδριο, παρά το γεγονός πως ειλικρινά ανησυχούσα πως κάτι δεν πάει καλά. [...] Πέρασαν μέρες το 2016 που δεν μπορούσα καν να σηκωθώ από το κρεβάτι. Η κούραση ήταν τόσο σοβαρή που δεν μπορούσα να φύγω από το σπίτι ή να οδηγώ. Φοβόμουν να βρεθώ μπροστά στο κοινό" σημειώνει.

 Όταν κατέληξα να έχω αλλεργία στα περισσότερα τρόφιμα, υπέφερα από ανυπόφορους πόνους, είχα στομαχικές διαταραχές και νυχτερινή εφίδρωση, ξεκίνησα την έρευνα" εξήγησε στη συνέχεια και ανέφερε: "Εντόπισα ένα ολιστικό γιατρό και έκανα εξετάσεις. Διαγνώστηκα με βορρελίωση ή νόσο του Lyme και τοξική μούχλα και όταν το μοιράστηκα στα social media, ξεκίνησα να λαμβάνω σχόλια πως τα συμπτώματά μου έμοιαζαν με "ασθένεια εμφύτευσης στήθους"."

Με το χρόνο τα εμφυτεύματα (είτε σιλικόνης, είτε φυσιολογικού ορού) σπάνε και διαχέονται στο σώμα. Τα μόρια της σιλικόνης περιλαμβάνουν περισσότερες από 40 τοξικές για το σώμα χημικές ουσίες

"Με το χρόνο τα εμφυτεύματα (είτε σιλικόνης, είτε φυσιολογικού ορού) σπάνε και διαχέονται στο σώμα. Τα μόρια της σιλικόνης περιλαμβάνουν περισσότερες από 40 τοξικές για το σώμα χημικές ουσίες, τις οποίες το σώμα καταπολεμά διαρκώς, αφήνοντας τον οργανισμό ευάλωτο σε άλλες ασθένειες" εξηγεί στη συνέχεια του μηνύματός της και προσθέτει: "Ο εκτιμώμενος χρόνος ζωής των εμφυτευμάτων είναι τα 8-10 χρόνια, όμως πολλοί άνθρωποι έχουν παρατηρήσει επιπλοκές πολύ νωρίτερα".
10η δημοφιλέστερη επέμβαση, η εγχείριση αφαίρεσης εμφυτευμάτων στήθους
"Η εγχείριση αφαίρεσης εμφυτευμάτων είναι σήμερα η 10η δημοφιλέστερη επέμβαση στις ΗΠΑ. Η εμφύτευση δεν είναι πλέον τόσο δημοφιλής όσο στο παρελθόν και είμαι χαρούμενη γι' αυτό" σημειώνει η Κρίσταλ Χέφνερ που πόσταρε μάλιστα φωτογραφία της και λίγο πριν το χειρουργείο, όπου υποβλήθηκε σε αφαίρεση στήθους.


AdTech Ad

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...