Εσύ θυμάσαι πώς ήταν το Facebook το 2004; (Photos)

Το νούμερο ένα κοινωνικό δίκτυο του κόσμου δεν ήταν πάντα γνωστό με την σημερινή του μορφή.
Πριν από 10 χρόνια περίπου ο Mark Ζuckenberg,δημιούργησε ένα κοινωνικό δίκτυο που έμελλε να αλλάξει όσα γνωρίζαμε μέχρι τότε για το διαδίκτυο και όχι μόνο.
Η τεχνολογία της εποχής όμως δεν βοηθούσε και πολύ και το σχεδιαστικό κομμάτι δεν είναι και τόσο “επαγγελματικό” θα λέγαμε σήμερα.
Πως ήταν πριν 10 χρόνια το Facebook;

Λήψη slow-motion βίντεο με το iPhone 6.. Αν δεν το ήξερες.. μάθε το!

Γιατί η επαγγελματική φωτογραφία μπορεί να γίνει παιχνίδι!
Πλέον τα smartphones έχουν σχεδόν αντικαταστήσει στην χρήση της φωτογραφικής μηχανής. Εξελιγμένες τεχνολογίες συνδυάζουν κινητό και φωτογραφική σε μια συσκευή και υπόσχονται λήψεις αντάξιες με αυτές της κανονικής επαγγελματικής κάμερας.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτών, οι χρήστες των iPhone.

To «σύμπαν» του Ίντερνετ!Τουλάχιστον ένα δισεκατομμύριο δικτυακοί τόποι και 4,5 δισεκατομμύρια ιστοσελίδες

Το Ίντερνετ διαρκώς μεγαλώνει. Αλλά πόσο μεγάλο είναι τελικά σήμερα; Απάντηση γρήγορη και ακριβής είναι αδύνατο να δοθεί, αν μη τι άλλο επειδή κάτω από το ορατό Ίντερνετ, κρύβεται ένας τεράστιος διαδικτυακός «υπόκοσμος», το «βαθύ» ή «σκοτεινό» διαδίκτυο. Σύμφωνα με μια εκτίμηση, ο «πάνω κόσμος» του διαδικτύου περιέχει περίπου ένα δισεκατομμύριο δικτυακούς τόπους (web sites) – ενώ για τον «κάτω κόσμο» απάντηση δεν υπάρχει.

Αλλάζει η ώρα την Κυριακή

Στις 03:00 τα ξημερώματα της Κυριακής 27 Μαρτίου θα πρέπει να γυρίσουμε το ρολόι μας μία ώρα μπροστά, δηλαδή η ώρα θα δείχνει 04:00...

H ώρα, σύμφωνα με την Οδηγία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, αλλάζει πάντα την τελευταία Κυριακή του Μαρτίου (μία ώρα μπροστά για την θερινή) και την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου (μία ώρα πίσω για τη χειμερινή).

Επιστολή-Φωτιά Σηφουνάκη προς Φώφη αποκαλύπτει τις σχέσεις Βενιζέλου - Βγενόπουλου

2014 Βενιζέλος προς Σηφουνάκη: «Νίκο, ο Βγενόπουλος είναι μεγάλος απατεών»

2016 Από διώκτης του Mr. MIG μέγας υπερασπιστής του

Καταγγελία του προέδρου της Εξεταστικής για το Βατοπέδι, τ. Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Δ. Τσιρώνη, προς τον πρόεδρο της Βουλής Ν. Βούτση για το καθεστώς ατιμωρησίας του οικονομικού παράγοντα

Σαντορίνη & Τήνος καταργούν τις πλαστικές σακούλες μετά την Αλόννησο & την Σίφνο

Μετά την Αλόννησο και τη Σίφνο, δύο ακόμα ελληνικά νησιά, η Σαντορίνη και η Τήνος πρόκειται να εφαρμόσουν πιλοτικό πρόγραμμα περιορισμού της χρήσης της πλαστικής σακούλας σε συνεργασία με τον Ελληνικό Οργανισμό Ανακύκλωσης(ΕΟΑΝ).

Οι δράσεις εντάσσονται στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής Οδηγίας που προβλέπει μείωση της χρήσης της πλαστικής σακούλας από τον προσεχή Νοέμβριο.
Ειδικότερα, στις 28 Απριλίου 2015 το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ψήφισε νόμο για

Το κοκκάρι της Σάμου στη λίστα με τα 13 καλύτερα κρυμμένα διαμάντια της Ευρώπης για το 2016

Η λίστα δημοσιεύθηκε από το πρακτορείο Best European Destinations. Είναι γεγονός πως υπάρχουν απίστευτοι προορισμοί στην Ευρώπη, όπως το Άμστερνταμ και τα κανάλια του, το Λονδίνο για ψώνια ή το Παρίσι, η Πόλη του Φωτός. Η Ευρώπη όμως έχει επίσης χιλιάδες κρυμμένους θησαυρούς. Από το Rothenburg στη Γερμανία και το Faial στις Αζόρες, μπορείτε να ανακαλύψτε σε αυτή τη λίστα μερικούς από τους άγνωστους προορισμούς στην Ευρώπη. Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται η Civita di Bagnoregio στην Ιταλία.

“Εφυγε” από τη ζωή ο Γιόχαν Κρόιφ βυθίζοντας στη θλίψη το παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

O Oλλανδός ποδοσφαιριστής έδινε μάχη με τον καρκίνο, αλλά δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Είχε διαγνωστεί με καρκίνο στον πνεύμονα και πέθανε σε ηλικία 68 χρόνων .
"Στις 24 Μαρτίου πέθανε ήρεμος στη Βαρκελώνη έχοντας δίπλα του την οικογένειά του ύστερα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Οι υπερασπιστές και οι πολιορκητές της Πόλης: Οι δυνάμεις που πολέμησαν στην Κωνσταντινούπολη κατά την Άλωση

Η ιστορία του Ελληνισμού σηματοδοτείται από μια σειρά στρατιωτικών γεγονότων που σημαίνουν τέλη περιόδων και αρχές άλλων. Από τους Περσικούς Πολέμους, που σήμαναν την ανατολή του Κλασσικού Ελληνισμού, και τις κατακτήσεις του Μεγάλου Αλεξάνδρου, που έφεραν τον ελληνικό πολιτισμό στο απόγειο της δόξας του και εδραίωσαν την οικουμενικότητά του («Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς», όπως είχε γράψει κάποτε ο Κ.Π.Καβάφης).

Ποτέ πριν 6.000 σπίρτα δεν είχαν ανάψει μαζί με τόσο σαγηνευτικά ομοιόμορφο τρόπο

Τι θα κάνατε αν είχατε 6.000 σπίρτα; Θα αναρωτηθείτε, γιατί να έχει κάποιος 6.000 σπίρτα στην κατοχή του; Εύλογη η απορία σας αλλά ας πούμε πως τα είχατε, με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο. Τι θα κάνατε με αυτά;
Αν σκεφτήκατε «μα θα τα άναβα όλα μαζί, φυσικά», τότε μπράβο, είστε ο άνθρωπός μας και πρέπει οπωσδήποτε να δείτε το παρακάτω βίντεο.

Σοβαρές καταγγελίες εργαζόμενων κατά του προέδρου της επιτροπής Παιγνίων

Στεργιώτης αποκλειστικά στη Huffpost Greece: Ψάξτε στο Υπ.ΟΙΚ ποιος ξήλωσε τους διευθυντές της Ε.Ε.Ε.Π
Σοβαρές καταγγελίες εργαζομένων της Ανεξάρτητης Αρχής για διώξεις και απειλές από τον πρόεδρο της ΕΕΕΠ Αντώνη Στεργιώτη η θητεία του οποίου έχει λήξει από τον περασμένο Δεκέμβριο. Τι απαντά ο πρόεδρος της Επιτροπής.
Να μπει τέλος στην εκκρεμότητα με τον απερχόμενο πρόεδρο της Επιτροπής Ελέγχου και Εποπτείας Παιγνίων (ΕΕΕΠ) Αντώνη Στεργιώτη ζητούν από την κυβέρνηση οι εργαζόμενοι της ανεξάρτητης αρχής.

Και ξαφνικά ένα πρωί όλες οι επιγραφές σε σιδηροδρομικό σταθμό του Λονδίνου ήταν στα ελληνικά

Εντάξει, σε ένα δαιδαλώδες σιδηροδρομικό δίκτυο όλοι θα μπορούσαμε να χαθούμε. Εάν όμως είχαμε επιβιβαστεί σε έναν από τους συρμούς στο Λονδίνο σίγουρα δεν υπάρχει καμία πιθανότητα ο επόμενος σταθμός, μετά από μερικά μόλις λεπτά, να είναι ένας σταθμούς του ΜEΤΡΟ στην Αθήνα.
Αυτό τουλάχιστον λέει η λογική. Ωστόσο, το επιβατικό κοινό στο Λονδίνο, και όσο και εάν η λογική «έλεγε» ακριβώς το ίδιο πράγμα, για κάποια δευτερόλεπτα μάλλον τα χρειάστηκαν.

Τραγική κατάληξη σε καταδίωξη…ζέβρας - Πήδηξε σε λίμνη και πνίγηκε λόγω αναισθητικού (Video)

Μάταια κτηνίατροι και ειδικευμένο προσωπικό προσπαθούσαν, κάνοντας μαλάξεις, να ανανήψουν μια άτυχη ζέβρα η οποία τελικά έχασε τη ζωή της.
To συμπαθές ζώο το «έσκασε» από λέσχη ιππασίας στην πόλη Τόκι της Ιαπωνίας και βρήκε καταφύγιο σε γήπεδο γκολφ.
Μετά από ώρες αναζήτησης η ζέβρα εντοπίστηκε και ομάδα αστυνομικών και κτηνιάτρων προσπάθησαν να την αιχμαλωτίσουν.

Θυελλώδεις άνεμοι παρασύρουν αεροπλάνο στη Σιβηρία (Video)

Στο παγωμένο αεροδρόμιο της πόλης Norilsk στη Σιβηρία οι θυελλώδεις άνεμοι παρέσυραν ένα σταθμευμένο μεγάλο Boeing 737.
Οι άνεμοι κάνουν το αεροπλάνο να φύγει από τη θέση του και να αρχίσει να περιστρέφεται στην πίστα του αεροδρομίου.
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα το αεροπλάνο, τελικά σταθεροποιήθηκε σε μία θέση ενώ οι υπηρεσίες του αεροδρομίου προσπάθησαν λίγο αργότερα να το μεταφέρουν σε ασφαλέστερο σημείο

Αποκαλυπτήρια για την Εθνική του Σκίμπε απόψε με Μαυροβούνιο

Μια πρώτη... γεύση από την Εθνική ομάδα που οραματίζεται ο Μίχαελ Σκίμπε θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν απόψε οι Έλληνες φίλαθλοι, στο φιλικό αγώνα με το Μαυροβούνιο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (20:00).
Με πλήρη σύνθεση, καθώς ουσιαστικά μοναδική απουσία είναι εκείνη του τραυματία Κυριάκου Παπαδόπουλου, ο Γερμανός τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να «ανοίξει τα χαρτιά» ως προς τις σκέψεις του για τον αγωνιστικό σχηματισμό και τη φιλοσοφία του.

Euroleague: «Γίγας» Μπουρούσης, νίκη για Λαμποράλ με Μπαρτσελόνα

Με ηγέτη και απόψε τον Γιάννη Μπουρούση, η Λαμποράλ Κούτσα νίκησε 75-71 την Μπαρτσελόνα στη Βιτόρια κι έκανε το «2 στα 2» απέναντι στους «μπλαουγκράνα» στο Top-16 της Ευρωλίγκας, με τους Βάσκους να εδραιώνονται στη δεύτερη θέση του 6ου ομίλου.
Στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 12ης ημέρας στη διοργάνωση, ο Έλληνας διεθνής σέντερ ήταν και πάλι απολαυστικός, καθώς με 22 πόντους, 7 ριμπάουντ, 3 ασίστ,

Ερντογάν: Ένας δραστης των επιθέσεων στις Βρυξέλλες είχε συλληφθεί στην Τουρκία

Ένας από τους δράστες των επιθέσεων στις Βρυξέλλες είχε συλληφθεί τον Ιούνιο στην Τουρκία και απελάθηκε μετά από δικό του αίτημα στην Ολλανδία, σύμφωνα με τον τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Αργεντινή: Διαδηλώσεις κατά Ομπάμα

Η διήμερη επίσκεψη του προέδρου των ΗΠΑ στην Αργεντινή προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις και πολλές διαδηλώσεις, καθώς συμπίπτει με 40η επέτειο από το πραξικόπημα που έφερε την επταετή δικτατορία, την οποία είχαν στηρίξει αρχικά οι ΗΠΑ.

Η δικτατορίας διήρκησε  από το 1976 έως το 1983 και κατά τη διάρκεια της, έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον 30.000 άνθρωποι.

Να πληρώσουν, αντί να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη προτιμούν καταθέτες της «λίστας Μπόργιανς»

Τη δυνατότητα να πληρώσουν, αντί να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη, προτιμούν φορολογούμενοι που βρίσκονται στη «λίστα Μπόργιανς» και που έχουν κληθεί από τους οικονομικούς εισαγγελείς για εξηγήσεις.

Κάποιοι από τους καταθέτες στην UBS που περιλαμβάνονται στη λίστα, ξεκίνησαν να εμφανίζονται στις δικαστικές αρχές, δηλώνοντας πως θα ήθελαν να βάλλουν μπροστά τις διαδικασίες και να πληρώσουν τα ποσά που θα τους καταλογιστούν.

Bugatti Chiron PF 390. Δεν είναι ειδική έκδοση αλλά ρολόι αξίας 310.000

 H high end ωρολογοποιία έχει μια στενή σχέση με τα πολυτελή, τα γρήγορα και τα πανάκριβα αυτοκίνητα και φυσικά από τον συγκεκριμένο κανόνα δεν εξαιρείται η νέα Bugatti Chiron, των 1.500 ίππων και της βασικής τιμής των 2,4 εκατομμυρίων ευρώ.
Η οποία αποτέλεσε πηγή έμπνευσης, ακριβώς όπως είχε γίνει και με την προκάτοχό της Veyron πριν από 11 ολόκληρα χρόνια, για τους ειδικούς της ελβετικής Parmigiani Fleurier. Οι οποίοι παρουσίασαν το Bugatti Chiron PF 390,