Έληξε το θρίλερ στις ΗΠΑ Πανηγυρισμοί στη Βοστώνη μετά τη σύλληψη του 19χρονου Τσετσένου

Στους δρόμους βγήκαν οι κάτοικοι της Βοστώνης στο άκουσμα της είδησης της σύλληψης του 19χρονου βομβιστή που σκόρπισε τον τρόμο και τον θάνατο στην πόλη τους.

Εκατοντάδες πολίτες βγήκαν στα πεζοδρόμια και με τις αμερικανικές σημαίες στα χέρια πανηγύρισαν για τον εντοπισμό του Τζοκάρ Τσαρνάεφ,

Νέο σκάνδαλο στην «αμαρτωλή» τοπική αυτοδιοίκηση Έκανε «φτερά» 1 εκατ. ευρώ από το δήμο Ιωαννίνων

Στο στόχαστρο βρίσκεται ταμίας του δήμου Ιωαννιτών για την υπεξαίρεση 1 εκατ. 39 χιλιάδων ευρώ από τα ταμεία του δήμου.

Μετά την ολοκλήρωση, μόλις χθες το απόγευμα, του εσωτερικού έλεγχου, ο δήμαρχος Φίλιππας Φίλιος παραδίδει την Δευτέρα στον εισαγγελέα τον φάκελο, καταθέτοντας παράλληλα και μήνυση κατά παντός υπεύθυνου.

Ναύπλιο: Το ιστορικό πρώτο φαρμακείο της χώρας γίνεται μουσείο.

Στα χέρια του Δήμου Ναυπλιέων περνά το ιστορικό πρώτο φαρμακείο της χώρας που ιδρύθηκε το 1828 από τον Βονιφάτιο Βοναφίν, φαρμακοποιό από την Τεργέστη και φίλο του Καποδίστρια ο οποίος εγκαταστάθηκε στο Ναύπλιο μετά την άφιξη του κυβερνήτη.

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ:«Παραλία για όλους» στην Κοπακαμπάνα

Ο πεντάχρονος Μάρκους Μεσκίτα δεν μπορεί να περπατήσει, καθώς γεννήθηκε με παραμόρφωση στη σπονδυλική στήλη. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να απολαύσει και το μπάνιο του.

Βενεζουέλα: “Εισβολή” στην ορκωμοσία του Νικολάς Μαδούρο

Επεισοδιακά ξεκίνησε τη θητεία του ο Νικολάς Μαδούρο.

Ένας άνδρας κατάφερε να εισβάλλει στο κτίριο της Εθνοσυνέλευσης, έφτασε μέχρι το βήμα, όπου μιλούσε ο Μαδούρο και πήρε το μικρόφωνο.

Τον απομάκρυνε η ασφάλεια και ο Μαδούρο συνέχισε την ομιλία, μετά την ορκωμοσία του ως πρόεδρος της Βενεζουέλας.

Στα σούπερ μάρκετ τσιγάρα και άλλα προϊόντα καπνού ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΥ ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟΥ

Αλλάζει άρδην ο χάρτης του λιανεμπορίου μετά τις απελευθερώσεις αγορών, προϊόντων και επαγγελμάτων και ήδη τα σούπερ μάρκετ μπαίνουν σε κλάδους που μέχρι πρότινος θεωρούνταν κλειστοί ή προστατευμένοι.

Κίνα Τουλάχιστον 100 νεκροί από τα 6,6 Ρίχτερ

Τουλάχιστον100  άνθρωποι βρήκαν τον θάνατο και πάνω από 2000 είναι οι τραυματίες από τη σεισμική δόνηση 6,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, η οποία σημειώθηκε σήμερα στη νοτιοδυτική επαρχία του Σιτσουάν στην Κίνα, κοντά στην περιοχή που είχαν χάσει τη ζωή τους από άλλο μεγάλο σεισμό 70.000 άνθρωποι το 2008, μεταδίδει το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα.

President Obama Speaks on Bombings in Boston

President Obama makes a statement about developments in the investigation of the bombings near the finish line of the Boston Marathon.

A Collective List of Athletes Who Have Hit on Kate Upton

Kate loves sports and sports love Kate. Games provide Kate with entertainment and thrills. Kate adds entertainment and thrills to any game she attends. In biological terms, this is a mutualistic symbiotic relationship.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΒΟΜΒΙΣΤΗΣ -Αστυνομία Βοστώνης στο Twitter. :¨Τον πιάσαμε¨

Η αστυνομία συνέλαβε και το δεύτερο βομβιστή της Βοστώνης. «Τον πιάσαμε» ανακοίνωσε θριαμβευτικα μέσω Twitter ο δήμαρχος της Βοστώνης, Τομ Μενίνο. Το μήνυμα των δύο λέξεων αναφερόταν στον δεύτερο ύποπτο για τις βομβιστικές επιθέσεις της Δευτέρας στοΜαραθώνιο της Βοστώνης τον 19χρονο Τζοχάρ Τσαρνάεφ.