Ποινή κάθειρξης 7 ετών στον Ανδρέα Μαρτίνη για τα «κερασμένα νοσήλια» του «Ερρίκος Ντυνάν»

Κανένα ελαφρυντικό δεν αναγνώρισε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, στον άλλοτε ισχυρό άνδρα του Ερυθρού Σταυρού Ανδρέα Μαρτίνη.

Το δικαστήριο τού επέβαλε ποινή κάθειρξης 7 ετών για τα «κερασμένα νοσήλια» του Ερρίκος Ντυνάν στους επιφανείς ασθενείς του χορηγώντας του ωστόσο ανασταλτικό χαρακτήρα στην έφεση γεγονός ότι ο κ. Μαρτινης θα είναι ελεύθερος μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό.

Αυτοί είναι οι μεγαλόσχημοι που «ευεργετήθηκαν» από τα νοσήλια του Ερρίκος Ντυνάν (Ονόματα)

Η αφρόκρεμα της πολιτικής, δικαστικής εξουσίας μαζί με μεγαλόσχημους επιχειρηματίες, καλλιτέχνες και δημοσιογράφους είχαν νοσηλευτεί στο «Ερρίκος Ντυνάν», πληρώνοντας είτε με έκπτωση, είτε καθόλου τα νοσήλιά τους.

Δικογραφία Noor1- Σοφός προς Μαρινάκη: Πρόεδρε, θέλω να γνωρίσεις από κοντά έναν δικό μου εισαγγελέα

Καυτές συνομιλίες κατηγορουμένων για την υπόθεση του «Noor 1» που είχαν καταγραφεί σε ανύποπτο χρόνο το 2012 στο πλαίσιο διερεύνησης άλλης υπόθεσης, του περιβόητου ποδοσφαιρικού «Κοριόπολις», θα διερευνηθούν πρώτη φορά επισήμως από τη Δικαιοσύνη.

#DF19 - Αλέξης Τσίπρας: «Η Αριστερά και οι προοδευτικές δυνάμεις πρέπει να "λερώσουν τα χέρια τους" ενάντια στον φασισμό»

Την πρωτοβουλία της εφημερίδας Documento για τη διεξαγωγή του πρώτου forum για την άνοδο της ακροδεξιάς και του φασισμού στην Ευρώπη με τίτλο: #DF19: Ευρώπη, Σκοτεινή Ήπειρος Ξανά. Φασισμός – Ρατσισμός. Ό,τι «ξεχνάμε» το ξαναζούμε, χαιρετίζει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Με μήνυμά του που διαβάστηκε στην ημερίδα, ο πρωθυπουργός υπογράμμισε μεταξύ άλλων πως: «η Αριστερά και οι προοδευτικές δυνάμεις πρέπει να «λερώσουν τα χέρια τους» ενάντια στον φασισμό» και επισημαίνει πως ο φασισμός δεν τσακίζεται στα λόγια, τσακίζεται στην πράξη, στην καθημερινότητα, στην ευθύνη που νιώθει ο καθένας.

Ο Καραμέρος απαντά με σκληρή γλώσσα στη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ

Ο υποψήφιος δήμαρχος Μαρουσίου, Γιώργος Καραμέρος απάντησε με σκληρή γλώσσα στην Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ η οποία με ανακοίνωσή της, είχε κατηγορήσει την παράταξή του «Ενωμένο Μαρούσι» πως αποκλείει υποψηφιότητες λόγω καταγωγής.

Συγκεκριμένα όπως ανέφερε η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Καραμέρος, αρνήθηκε να συμπεριλάβει μέλος της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ που είναι Μουσουλμάνος στις λίστες των υποψηφίων.

«Γέφυρα» προοδευτικών δυνάμεων με υπογραφή Μπουτάρη, Μπίστη, Δανέλλη

Περισσότερα από 100 πολίτες από διάφορους κοινωνικούς χώρους στηρίζουν την πρωτοβουλία «Γέφυρα» που στόχο έχει τη σύγκλιση των προοδευτικών δυνάμεων και τη συγκρότηση ενός ισχυρού προοδευτικού πόλου «ικανού να φράξει το δρόμο στις συντηρητικές πολιτικές και να πραγματοποιήσει τις μεταρρυθμιστικές τομές που έχει ανάγκη η χώρα».


Νίκος Καζαντζάκης | Ο βίος και το έργο του μεγάλου Κρητικού λογοτέχνη

Ο Νίκος Καζαντζάκης άφησε πίσω του ένα μοναδικό λογοτεχνικό έργο. Μία πολύτιμη κληρονομιά στον χώρο των γραμμάτων και της τέχνης της Ελλάδος και όλου του πλανήτη. Δεν ήταν μόνο ένας δεινός πλάστης νοημάτων, ήταν συνάμα κι ένας ταξιδευτής. Ένας ταξιδευτής των πολιτισμών και των τόπων, τους οποίους σημάδεψε με το πέρασμα του. Γι’ αυτό και το παρόν αφιέρωμα στον αξεπέραστο αυτόν λογοτέχνη, θα επιχειρήσει να ξεφύγει από τα τετριμμένα αφιερώματα σε σπουδαίες προσωπικότητες όπως είναι και αυτή του Καζαντζάκη.
Ο Νίκος Καζαντζάκης σχημάτισε πολλά από τα  μυθιστορήματα του εμπνευσμένος από την τεχνοτροπία του Όμηρου.

Διέγραψε την Άννα Καραμάνου το ΚΙΝΑΛ λόγω…Γέφυρας

Να σημειωθεί ότι η «Γέφυρα» απευθύνεται σε στελέχη του Κινήματος Αλλαγής, τονίζοντας ότι επείγει η διαµόρφωση ενός ισχυρού προοδευτικού πόλου και το καλεί να εγκαταλείψει τη ρητορική του για στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ. Οι υπογράφοντες το κείµενο στήριξης αναφέρουν, µεταξύ άλλων: «Η πεισµατική εµµονή στον φιλελευθερισµό παράγει ακραίες ανισότητες, ανεργία, ανασφάλεια και διάβρωση του κοινωνικού κράτους, που δίνουν χώρο στην ακροδεξιά δηµαγωγία».