Το «Χριστούγεννα & ΣΙΑ» έρχεται στους κινηματογράφους (vid)

Έρχεται με «πράσινη» στολή, διαφορετικός και αποφασισμένος να σώσει τα Χριστούγεννα που κινδυνεύουν.
Μία θεότρελη κωμωδία μέσα από την ανατρεπτική ματιά του Αλέν Σαμπά, σκηνοθέτη blockbuster επιτυχιών στη Γαλλία, όπως το «Αστερίξ και Οβελίξ: Επιχείρηση Κλεοπάτρα» και το «Γκρρρ!!!Προϊστορικά Εγκλήματα», στην οποία ο Άγιος Βασίλης δεν είναι η μαγική φιγούρα που όλοι περιμένουμε.

Η ΕΡΤ έγινε υβριδική Διατίθεται ελεύθερα σε όσους διαθέτουν έξυπνες τηλεοράσεις

Τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου η ΕΡΤ εγκαινίασε την πλατφόρμα υβριδικών υπηρεσιών ERT Hybrid. Η υβριδική ΕΡΤ διατίθεται ελεύθερα σε όσους διαθέτουν έξυπνες τηλεοράσεις HbbTV-Ready, με το πάτημα ενός κουμπιού.
Η υβριδική πλατφόρμα ΕΡΤ Hybrid περιλαμβάνει τις εξής υπηρεσίες:
  • Catch-up Video, που περιέχει σχεδόν το σύνολο του τηλεοπτικού προγράμματος της ΕΡΤ όπως μεταδόθηκε τις τελευταίες οκτώ ημέρες.

Χριστουγεννιάτικη βραδιά με άρωμα Ελλάδας στο Ευρωκοινοβούλιο

Μια ιδιαίτερη εκδήλωση με άρωμα Ελλάδας και Χριστουγέννων θα φιλοξενήσει την Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας της Ελλάδας στις Βρυξέλλες, με την υποστήριξη των ευρωβουλευτών

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Ισπανίας απέσυρε το ένταλμα σύλληψης σε βάρος Πουτσδεμόν

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Ισπανίας ανακοίνωσε σήμερα ότι απέσυρε το διεθνές ένταλμα σύλληψης που είχε εκδώσει εις βάρος του αποπεμφθέντος προέδρου της Καταλονίας Κάρλες Πουτσδεμόν και τεσσάρων μελών της κυβέρνησής του, επισημαίνοντας ότι όλοι

«Μαύρη λίστα» με 17 φορολογικούς παραδείσους εκτός Ε.Ε.

Οι υπουργοί Οικονομικών της ΕΕ ενέκριναν την Τρίτη την πρώτη ευρωπαϊκή λίστα φορολογικών παραδείσων καθώς, μέχρι την τελευταία στιγμή, η πολυαναμενόμενη -ειδικά μετά τις πρόσφατες διαρροές των LuxLeaks στα τέλη του 2014, των Panama Papers τον Απρίλιο του 2016 και των Paradise Papers τον Νοέμβριο του 2017- «μαύρη λίστα» της ΕΕ αποτελούσε αντικείμενο διαπραγματεύσεων μεταξύ των κρατών-μελών.

Αυτοί είναι οι «πρωταθλητές» του Spotify για το 2017

Πλησιάζοντας στο τέλος του 2017, το Spotify δημοσίευσε τους «πρωταθλητές» του για φέτος.
Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Εντ Σίραν, ως ο καλλιτέχνης με τις περισσότερες ακροάσεις στον κόσμο: Για την ακρίβεια, φτάνει τα 45 εκατομμύρια ακροατών μηνιαίως.
 Με 6,3 δις συνολικά αυτόν τον χρόνο, ο Σίραν εκθρόνισε τον Ντρέικ που είχε το δικό του σερί για τη διετία 2015-6, ενώ φέτος έπεσε στη δεύτερη θέση. 

Νέα προγράμματα και παρουσιαστές σε θέσεις-κλειδιά έρχονται στον Ant1 (vids)

Τρεις εβδομάδες πριν την εκπνοή του 2017, τα στελέχη του Ant1 έχουν βάλει μπρος τις μηχανές και ετοιμάζονται πυρετωδώς για το δεύτερο μισό της σεζόν. Ο Γιάννης Λάτσιος με την ομάδα του έχουν λάβει ήδη τις πρώτες αποφάσεις σχετικά με τα πρότζεκτ που θα κάνουν πρεμιέρα από τον Ιανουάριο του 2018.
Το πολυαναμενόμενο «Sunday Live Show», που θα έκανε πρεμιέρα τον Νοέμβριο με παρουσιαστές τον Νίκο Μουτσινά και τη Ζέτα Μακρυπούλια, πήρε το πράσινο φως για να βγει στον αέρα, με διαφορετικούς όμως οικοδεσπότες.

Το επιτελείο Σαββίδη επισκέφθηκε τα στούντιο του Mega στην Παιανία

Οι εξελίξεις που αφορούν στο κανάλι Epsilon συνεχίζουν να τραβούν το ενδιαφέρον στους κύκλους των media. Μετά την έγκριση από την Επιτροπή Ανταγωνισμού εξαγοράς του τηλεοπτικού σταθμού από την εταιρεία του Ιβάν Σαββίδη DIMERA MEDIAINVESTMENTS LTD, σειρά έχουν οι πληροφορίες που θέλουν επιτελείο του ομογενή επιχειρηματία να επισκέπτεται τις εγκαταστάσεις του Mega στην Παιανία. 

Οι άνδρες της TV που σπάνε το γυναικείο μονοπώλιο στην ψυχαγωγία (vids & pics)

Την στιγμή που οι περισσότεροι εργασιακοί τομείς χαρακτηρίζονται ανδροκρατούμενοι, υπάρχει αυτός ο ένας, ο λαμπερός και ο γεμάτος εκπλήξεις και ανατροπές χώρος, στον οποίο τα θηλυκά έχουν το πάνω χέρι. Ο μικρόκοσμος της ψυχαγωγίας στην τηλεόραση έχει άρωμα γυναίκας και λίγοι είναι οι άντρες που τα τελευταία χρόνια σπάνε το «άβατο», καταφέρνοντας να επιβιώσουν με επιτυχία.
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει, κατά περιόδους,