Σοκ στο Λονδίνο: Έπαθαν εγκαύματα σε κλαμπ εξαιτίας άγνωστης "ουσίας"

Πανικός επικράτησε σε κλαμπ στο ανατολικό Λονδίνο, όταν αρκετοί από τους θαμώνες έπαθαν εγκαύματα, λόγω άγνωστης «επιβλαβούς ουσίας».
Σύμφωνα με το BBC και το Sky News τουλάχιστον 11 άτομα που βρίσκονταν μέσα στο κλαμπ, έπαθαν εγκαύματα και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.
Από τους τραυματίες οι 9 έλαβαν πρώτες βοήθειες επί τόπου και στη συνέχεια διακομίστηκαν σε νοσοκομεία,

Την ...έσπασες στον Τσίπρα; Τιμητική άδεια για το κατόρθωμα

Όταν ο ναύτης που τσούγκρισε για το έθιμο με τον πρωθυπουργό είδε το ...πρωθυπουργικό αυγό να σπάει μάλλον τα χρειάστηκε αφού ο διοικητής - ελπίζουμε αστειευόμενος - είχε προειδοποιήσει με ...φυλακή.
Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε το Ναυτικό Σταθμό της Κέρκυρας την Κυριακή του Πάσχα, ανταλλάσσοντας ευχές με το προσωπικό και τους ναύτες που υπηρετούν τη θητείας τους.

Χανιά: Ινδική απόβαση στη Σούδα για ...αναψυχή των πληρωμάτων

Μια από τις όχι συνηθισμένες επισκέψεις πολεμικών πλοίων δέχθηκε σήμερα η Σούδα στα Χανιά. Από νωρίς το πρωί κατέπλευσαν στον όρμο, τέσσερα πλοία του πολεμικού ναυτικού της Ινδίας προερχόμενα κατευθείαν από την Βομβάη από όπου απέπλευσαν στις 5 Απριλίου.

ΓΙΑΝΝΕΝΑ-Σφοδρή χαλαζόπτωση στο Ανατολικό Ζαγόρι

Σφοδρή υπήρξε η βροχόπτωση αλλά και η χαλαζόπτωση στην ευρύτερη περιοχή του Ανατολικού Ζαγορίου.Σε διάφορα σημεία μάλιστα ,όπως στο χωριό Μανασσή,το χαλάζι ήταν τόσο έντονο και το έστρωσε σε βαθμό που οι εικόνες παραπέμπουν σε... χιονιά!Οι φωτογραφίες από το χωριό Μανασσή,είναι του Στέφανου Χρηστογούλα.

Μπουρίνι στην Αθήνα (Photos)

Ξαφνικό μπουρίνι πλήττει την πρωτεύουσα με έντονη βροχόπτωση και δυνατούς ανέμους.

Φαίνεται ότι η προαναγγελθείσα επιδείνωση του καιρού έφθασε και στην Αττική, μετά την καλοκαιρία της ημέρας του Πάσχα.

Χαλάζι σάρωσε τα Ιωάννινα

Έντονη χαλαζόπτωση έπληξε από το μεσημέρι το ανατολικό Ζαγόρι και τα χωριά του λεκανοπεδίου Ιωαννίνων.
Η μεταβολή του καιρού άρχισε από το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα προς Δευτέρα και από το πρωί το σκηνικό είναι χειμωνιάτικο.

Με βροχή και… ουρές η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα (Video)

Με κακοκαιρία αλλά και ουρές χιλιομέτρων στα περισσότερα εθνικά οδικά δίκτυα επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα.
Στην Πατρών-Αθηνών από το Κιάτο και μετά τα ΙΧ κινούνται σημειωτόν, αφού οι τεράστιες ουρές κάνουν τους οδηγούς να κινούνται με πολύ χαμηλές ταχύτητες 30-40 χλμ την ώρα.
Ενας ακόμη επιβαρυντικός παράγοντας είναι το γεγονός ότι κατά μήκος της εθνικής οδού σημειώνονται ισχυρές βορχές και κατά τόπους καταιγίδες.

«Έξυπνη» πυραυλική «ασπίδα» στο Αιγαίο - Το νέο εξοπλιστικό δόγμα της Ελλάδας

«ΟΧΙ» στην κούρσα των εξοπλισμών που υπαγορεύει η Τουρκία και το παγκόσμιο καρτέλ όπλων με αγορές καινούργιων πανάκριβων αεροσκαφών και πλοίων.
«Ναι» στα έξυπνα όπλα που «κουμπώνουν» στα ελληνικά νησιά και είναι πιο φθηνά και πολύ πιο αποτελεσματικά για την άμυνα του Αιγαίου. Η φιλοσοφία αυτή διέπει τη νέα στρατηγική για τους εξοπλισμούς που επεξεργάζεται η κυβέρνηση και σύντομα θα παρουσιαστεί στο ΚΥΣΕΑ και στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής.

Συντριπτικό «Όχι» στον Ερντογάν από τους Τούρκους που ζουν στην Ελλάδα - Τα ποσοστά στα προξενεία Αθήνας, Κομοτηνής, Ρόδου, Θεσσαλονίκης

Όχι» ψήφισαν στην πλειοψηφία τους οι Τούρκοι που συμμετείχαν στο δημοψήφισμα, ψηφίζοντας στα εκλογικά τμήματα της Ελλάδας.
Με βάση τα τελικά αποτέλεσμα, στην Ελλάδα επί συνόλου 10.556 εγγεγραμμένων ψηφοφόρων, ψήφισαν μόλις 797, στις κάλπες που στήθηκαν στα προξενεία της Αθήνας, της Κομοτηνής, της Ρόδου και της Θεσσαλονίκης.

Η άγνωστη ρωσική πρόταση για την απόκτηση από την Ελλάδα του υπερ-υπερηχητικού βλήματος BrahMos II

Σε επιχειρησιακή ετοιμότητα σε αριθμό σκαφών επιφανείας του ρωσικού Ναυτικού τέθηκε η ρωσική έκδοση του ρωσοϊνδικού βλήματος BrahMos II. Σε ρωσική υπηρεσία το βλήμα λάγεται "Zirkon" και το ενδιαφέρον είναι ότι έχει προταθεί για απόκτησή του από την Ελλάδα κατά την περσινή επίσκεψη του προέδρου της Ρωσίας Β.Πούτιν στην χώρα μας.ΒΙΝΤΕΟ.

Το πρώτο πλοίο το οποίο εξοπλίστηκε είναι το βαρύ καταδρομικό κατευθυνόμενων πυραύλων Admiral Nakhimov κλάσης Kirov  κατά την διάρκεια του εκσυγχρονισμού

Η Ρωσία θα κατασκευάσει το μεγαλύτερο αεροπλανοφόρο στον κόσμο (βίντεο)

Η Ρωσία πήρε την μεγάλη απόφαση να επιστρέψει στις βαθιές θάλασσες των ωκεανών και έτσι στο επόμενο στρατιωτικό εξοπλιστικό πρόγραμμα για την εξαετία 2019-2025 θα κατασκευαστεί το μεγαλύτερο αεροπλανοφόρο του κόσμου το Project 23E000E το οποίο θα μπορεί να μεταφέρει 100 μαχητικά κρούσης και αεροπορικής υπεροχής.

Συντριβή αεροσκάφους στην Πορτογαλία- Πληροφορίες για 5 νεκρούς! (φωτό, βίντεο) (upd)

Πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν από τη συντριβή μικρού αεροσκάφους κοντά σε σουπερμάρκετ σε κατοικημένη περιοχή έξω από τη Λισαβόνα, ανέφερε το γραφείο πρόληψης και διερεύνησης αεροπορικών δυστυχημάτων της χώρας. «Υπάρχουν πέντε θάνατοι, του πιλότου, των τριών επιβατών και ενός οδηγού φορτηγού», δήλωσε εκπρόσωπος του οργανισμού αυτού, που δεν ήταν σε θέση να πει υπό ποιες περιστάσεις σημειώθηκε το δυστύχημα.

Αυτό είναι το αεροπλάνο που ονειρεύονται όλες οι αεροπορικές εταιρίες! (βίντεο)

Είναι το αεροπλάνο εκείνο που ονειρεύονται όλες οι αεροπορικές εταιρίες.

Οι στρατιωτικοί αρχηγοί των ΗΠΑ, όπως μεταδίδει η Mirror, έχουν μάλιστα παρουσιάσει και σχετικά σχέδια για την κατασκευή του.

 Ο λόγος; Για το πειραματικό αεροπλάνο το οποίο παρουσιάζεται στο παρακάτω βίντεο, το οποίο μπορεί και απογειώνεται κάθετα, δίχως να χρειάζεται την ύπαρξη αεροδιαδρόμου.

Προκλητικό πρωτοσέλιδο φιλοκυβερνητικής τουρκικής εφημερίδας για την επικράτηση του Ρ.Τ. Ερντογάν - Το «Ναι» στα ελληνικά! (φωτό)

Η φιλοκυβερνητική εφημερίδα «Takvim» είχε πρωτοσέλιδο την επικράτηση του «Ναι» αλλά και του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο δημοψήφισμα της Τουρκίας για την αναθεώρηση του Συντάγματος και την χορήγηση στο αξίωμα του Προέδρου περισσότερων εκτελεστικών εξουσιών σε 5 γλώσσες.

Ο διεθνής Τύπος για το αποτέλεσμα της τουρκικής κάλπης

«Ελάχιστος θρίαμβος» για την El Pais, «Ο Ερντογάν κέρδισε παρά τρίχα» για τη Repubblica, «Οριακή νίκη» για τους New York Times, «Ο Ερντογάν διεκδικεί μια οριακή νίκη» σύμφωνα με τη Le Figaro: Οι τίτλοι του διεθνούς Τύπου είναι αυστηροί με τον αρχηγό του τουρκικού κράτους στις ψηφιακές εκδόσεις τους, με την Die Welt να μιλάει μάλιστα για νίκη που ισοδυναμεί με «ήττα».

Hurryet : Turkey approves presidential system in tight referendum

Some 51.3 percent of the more than 58 million Turkish voters said “yes” to the ruling Justice and Development Party’s (AKP) constitutional amendment package in a tight race to decide on whether to shift to an executive presidential system.

The gap between the two votes stood at around 1.3 million according to midnight figures by the state-run Anadolu Agency. The turnout exceeded 84 percent.

Hurryet : Row sparks over vote count amid main opposition CHP’s claims

The main opposition Republican People’s Party (CHP) has said it will object to the referendum results on grounds that the vote for the constitutional amendment were manipulated in terms of content and method, a party senior has said, while the state-run Anadolu Agency concluded the results as a tight win for the “yes” vote.

Hurryet : Thousands of Christians celebrate Easter across Turkey

Thousands of Christians have started celebrating Easter across Turkey, Doğan News Agency has reported.

Religious ceremonies were conducted mostly in the southern provinces of Hatay and Mersin, the Marmara province of Edirne and the southeastern province of Mardin.