Heidi Klum, 42 shows off her model legs in bright pink maxi dress as she steps out with boyfriend Vito Schnabel, 29, during Cannes Film Festival

She is one of the many models who have made their way to the South of France to enjoy the events taking place during Cannes Film Festival.
And Heidi Klum was certainly making the most of her time in the stunning French Riviera as she hopped onto a boat with her 29-year-old boyfriend Vito Schnabel.

Εκκενώθηκε το Όλντ Τράφορντ - Ελεγχόμενη έκρηξη σε ύποπτο πακέτο (Photos)

Σε ελεγχόμενη έκρηξη ύποπτου πακέτου που βρέθηκε εντός του γηπέδου Old Trafford, προχώρησαν οι βρετανικές αρχές.
Το προγραμματισμένο παιχνίδι μεταξύ της Manchester United με την Bournemouth ακυρώθηκε.
Στο σημείο έσπευσαν περιπολικά και πυροσβεστικά οχήματα καθώς και ειδική ομάδα πυροτεχνουργών.

Η ημέρα που η Eurovision πολιτικοποιήθηκε απροκάλυπτα - «Η Ουκρανία νίκησε την Ρωσία»

Αυτό που μένει από τον διαγωνισμό της Eurovision του Σαββάτου είναι η νίκη της Ουκρανίας κατά της Ρωσίας γράφουν στα ρεπορτάζ για τον τελικό του Ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού ο διεθνής Τύπος.
Ο Guardian αναφέρει ότι η Ουκρανία κέρδισε τον διαγωνισμό τραγουδιού με ένα αμφιλεγόμενο τραγούδι, οι στίχοι του οποίου προκάλεσαν ένταση ανάμεσα στις σχέσεις με την Ρωσία.

Όταν η Ελλάδα τραγούδησε για την εισβολή …και η ΕΒU απέκλεισε τα «πολιτικά τραγούδια» (Video)

Ο Μαξ Φερστάπεν έγινε ο νεότερος πιλότος με νίκη στη Formula 1

Πριν λίγες μέρες ο Μαξ Φερστάπεν έπαιρνε προαγωγή για τη Red Bull από την Toro Rosso, στη θέση του τιμωρημένου Ντάνιιλ Κβίατ. Ο Βελγοολλανδός, που στις 30 Σεπτεμβρίου κλείνει τα 19 του χρόνια, κατάφερε στην Καταλονία να γίνει ο νεότερος νικητής σε Grand Prix, καταρρίπτοντας το ρεκόρ του Σεμπάστιαν Φέτελ, ο οποίος ήταν 21 ετών και 73 ημερών, όταν το 2008 αναδείχθηκε νικητής στη Μόντσα.

Αγώνας δρόμου για την στήριξη του Κέντρου Υγείας της Κέας

Ο Δήμος Κέας και η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κέας, συνδιοργανώνουν αγώνα δρόμου με τη ονομασία KEA RUN την Κυριακή 22 Μαΐου.  Σκοπός της διοργάνωσης είναι η ανάδειξη του νησιού και η κοινωνική προσφορά καθώς όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την στήριξη του Κέντρου Υγείας του νησιού.
Την επιμέλεια της διοργάνωσης έχει αναλάβει η εταιρεία ALL ABOUT RUNNING.

Eurovision 2016: Η Ουκρανία μεγάλη νικήτρια του φετινού διαγωνισμού

Φοβερή ανατροπή στον τελικό της Eurovision 2016. Διαδικασία για γερά νεύρα με την Ουκρανία να κερδίζει τον φετινό διαγωνισμό. "Θέλω ειρήνη και αγάπη" είπε η Jamala, που ερμήνευσε το τραγούδι "1944" (Vids)


Με πολύ ενδιαφέρουσα διαδικασία η ανακοίνωση του μεγάλου νικητή της 61ης Eurovision.

Eurovision 2016: And the winner is...

It was a thrilling evening (or early morning in Australia) at Stockholm’s Globe Arena where Ukraine's Jamala won the top spot at Eurovision 2016 with a total of 534 points for her politically-charged song '1944'.

Australia and our own Dami Im came in SECOND with 511 points.

SBS Managing Director Michael Ebeid said:

Ένα VFR750 για… χώμα Φωτογραφίες με το δημιούργημα του Carlos Avendano της Chilly Racing

Το VFR 750 ήταν ένα από τα πιο επιτυχημένα sport μοντέλα της Honda, για τις δεκαετίες του 80 και του 90. Με τον αποδοτικό και μοναδικό, τότε, V4 κινητήρα του, το VFR ήταν συνυφασμένο με την άσφαλτο και τις πίστες. Φανταζόμαστε ότι η Honda… δεν είχε σκεφτεί ότι ένα VFR750 θα μετατρεπόταν ποτέ σε χωμάτινη μοτοσυκλέτα!
Η μοτοσυκλέτα που βλέπουμε στις φωτογραφίες είναι δημιούργημα του Carlos Avendano της Chilly Racing, ενός αναβάτη που έχει διαγωνιστεί σε αγώνες Motocross και Enduro, αλλά και σε δύο ράλλυ Dakar!

Οι γαλάζιες παραλίες στη Βουρβουρού Χαλκιδικής

Έχοντας τόσα χιλιόμετρα ακτογραμμής, η χώρα μας μπορεί να υπερηφανεύεται όχι μόνο για τις παραλίες στα νησιά της αλλά και γι' αυτές στην υπόλοιπη Ελλάδα. Πανέμορφα τοπία, αμμουδιές και κρυστάλλινα νερά συνθέτουν την εικόνα σε πολλά μέρη της χώρας και η Χαλκιδική είναι ένα από αυτά. Η Βουρβουρού αποτελεί δε, έναν επίγειο παράδεισο και έναν ιδανικό προορισμό, μια ανάσα από τη Θεσσαλονίκη.

Το πριβέ κλαμπ του Walt Disney, το εστιατόριο που δεν είχε ελεύθερο τραπέζι εδώ και 38 χρόνια

Το πριβέ κλαμπ του Walt Disney, το εστιατόριο που δεν είχε ελεύθερο τραπέζι εδώ και 38 χρόνια και αρκετά ακόμη παραδείγματα.
Μια τσάντα Birkin του οίκου Hermes είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σύμβολα στάτους και μόνο πολύ λίγοι και πολύ διάσημοι την κρατούν στα χέρια τους. Σύμφωνα με τη Daily Mail, είναι σχεδόν αδύνατο μια οποιαδήποτε γυναίκα να αγοράσει μια τέτοια τσάντα, ακόμα κι αν διαθέτει και προτίθεται να δώσει τα πάνω από 7.500 ευρώ που απαιτούνται για να την αποκτήσει.

Τα χλιδάτα σούπερ γιοτ που αγκυροβολούν στις Κάννες

Μετά το κόκκινο χαλί στις Κάννες, αυτό που τραβάει σίγουρα τα βλέμματα είναι τα φανταχτερά, υπερπολυτελή γιοτ που μπορούν να ανταγωνιστούν ακόμη και ολόκληρα σπίτια.
 Ενοικιάζονται ακόμη και για 600.000 ευρώ την εβδομάδα! - Δείτε τις φωτογραφίες
Τα πολυτελή σκάφη είναι αγκυροβολήμένα στο γραφικό Παλιό Λιμάνι των Καννών και αποτελούν τα άλλα «αστέρια» του φεστιβάλ ενώ χρειάζονται αρκετές χιλιάδες ευρώ