Ξεσπαθώνει 26χρονος Pierre Sarkozy

Ως dj, είναι πλέον γνωστός με το ψευδώνυμο Mosey. Αλλά ο 26χρονος Pierre Sarkozy είναι πάνω από όλα ο γιος του Nicholas. Και χαίρεται πολύ που ο πατέρας του έφυγε από το παλάτι των Ηλυσίων..

Ζει και αυτός σε μια χώρα που βουλιάζει!.. Αγανακτισμένος και ο Bardem

O Javier Bardem βγήκε στους δρόμους για να διαμαρτυρηθεί για τα νέα μέτρα λιτότητας που προωθεί η κυβέρνηση Ραχόι..

Μια Rihanna για το καλοκαίρι

Η Rihanna, φωτογραφημένη από την Camilla Akrans, κοσμεί το εξώφυλλο και κεντρικό editorial του τεύχους Αυγούστου του Αμερικάνικου Harper's Bazaar.


..

H Alessandra Ambrosio έκανε τα ψώνια της στο Μπέβερλι Χιλς, συνοδεία του -επίσης Βραζιλιάνου- κολλητού φίλου της και στυλίστα Matheus Mazzafera.

Τα κόκκινα παπούτσια

Οι φωτογραφίες τραβήχθηκαν χθες, όταν η Alessandra Ambrosio έκανε τα ψώνια της στο Μπέβερλι Χιλς, συνοδεία του -επίσης Βραζιλιάνου- κολλητού φίλου της και στυλίστα Matheus Mazzafera...

72 τραυματίες και 12 νεκροί μέσα στην κινηματογραφική αίθουσα στο Ντένβερ, στο Κολοράντο

Ένοπλος μασκοφόρος άνοιξε πυρ σε κινηματογράφο στο Ντένβερ του Κολοράντο των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια της πρώτης προβολής του νέου «Σκοτεινού Ιπποτή», σκοτώνοντας τουλάχιστον 14 άτομα.Συνολικά 71 άνθρωποι τραυματίστηκαν και 12 έχασαν τη ζωή τους, από τους πυροβολισμούς, μέσα στην κινηματογραφική αίθουσα στο Ντένβερ, στο Κολοράντο..

Εντυπωσιακό θέαμα από τους αστέρες του ΝΒΑ σε φιλικό αγώνα [βίντεο]

Οι ΗΠΑ είχαν εύκολο έργο απέναντι στη Μεγάλη Βρετανία, την οποία νίκησαν 188-78 σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου..

Η πιο σέξι προθέρμανση αθλήτριας πριν από τον αγώνα [βίντεο]

Διάσημη κατάφερε να γίνει η Αυστραλή Michelle Jenneke με την σέξι προθέρμανσή της πριν τον τελικό των 100 μέτρων με εμπόδια στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων της Βαρκελώνης..

Ζορίστηκε με το... φιλί το ζεύγος Ομπάμα σε αγώνα μπάσκετ Συζητήσεις επί συζητήσεων στο Διαδίκτυο για την αντίδρασή τους στο Kiss Cam

 Ζορίστηκε με το... φιλί το ζεύγος Ομπάμα σε αγώνα μπάσκετ

Αποτραβήχτηκε η Μισέλ; Δεν ήθελε ο Μπαράκ να τη φιλήσει; Συζητήσεις επί συζητήσεων στο Διαδίκτυο και τα αμερικανικά ΜΜΕ έχει προκαλέσει, ως ελαφρύ διάλειμμα στον προεκλογικό αγώνα για τον Λευκό Οίκο, το φιλί του αμερικανού προέδρου στη σύζυγό του κατά τη διάρκεια αγώνα μπάσκετ...

Οι Νεοϋορκέζοι ζουν περισσότερα χρόνια και πιο υγιείς Το προσδόκιμο ανέβηκε κατά 11 έτη μέσα σε τρεις δεκαετίες

Αν ζούσες στη Νέα Υόρκη στα τέλη της δεκαετίας του '80, θα ζούσες, κατά μέσο όρο, μέχρι τα 70 σου χρόνια. Αν όμως ζεις στη Νέα Υόρκη σήμερα, το προσδόκιμο της ζωής σου έχει ανέβει πάνω από δέκα χρόνια, πλησιάζοντας τα 81 έτη!..