Στις ΗΠΑ στις 24 ώρες της Ντεϊτόνα : Τρομακτικό ατύχημα σε αγώνα ταχύτητας VIDEO-United SportsCar Championship

VIDEO: Τρομακτικό ατύχημα σε αγώνα ταχύτητας
Η αγωνιστική δράση στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού ξεκίνησε με το αριστερό αφού ο θρυλικός 24ωρος αγώνας στην πίστα της Ντεϊτόνα σημαδεύτηκε από ένα τρομακτικό ατύχημα. Ήταν ο 93ος γύρος, λίγα λεπτά πριν τις 5 το απόγευμα (ώρα ανατολικής ακτής ΗΠΑ), με τον ήλιο να δύει και να «τυφλώνει» τους οδηγούς στο συγκεκριμένο σημείο της πίστας – την έξοδο της στροφής 3. Η Ferrari 458 Italia του Matteo Malucelli αντιμετώπιζε μηχανικό πρόβλημα, υποχρεώνοντας τον να κάνει αριστερά στην πίστα, κινούμενος με πολύ μικρή ταχύτητα.

Απόφαση «βόμβα» του Πρωτοδικείου Αθηνών


Απόφαση «βόμβα» του Πρωτοδικείου Αθηνών
Άκυρη, παράνομη και καταχρηστική η καταγγελία της σύμβασης εργασίας που δεν συναίνεσε στη μείωση των αποδοχών του κατά 15% Με απόφαση «βόμβα» του Πρωτοδικείο Αθηνών κρίθηκε ότι είναι άκυρη, παράνομη και καταχρηστική η καταγγελία της σύμβασης εργασίας εργαζομένου, ο οποίος δεν συναίνεσε και δεν αποδέχθηκε την προτεινόμενη από τον εργοδότη του μείωση των αποδοχών του κατά 15%.

Σεισμός 5,9 Ρίχτερ στην Κεφαλονιά- Ανάστατοι οι κάτοικοι - Συνεχείς μετασεισμοί- Υλικές ζημιές vds

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 7 χιλιόμετρα δυτικά του Αργοστολίου - Συνεχείς μετασεισμοί - Εκκενώνονται κατοικίες - Πληροφορίες για μεγάλες ζημιές - Χωρίς ρεύμα μεγάλο μέρος του νησιού

Σεισμός μεγέθους 6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ ταρακούνησε την Κεφαλονιά.

Συνελήφθη ο Αλβανός δραπέτης των φυλακών Τρικάλων- Σήμερα τα ξημερώματα, Αλβανοί αστυνομικοί, εισέβαλαν στο σπίτι που έμενε ο Κούπα και τον συνέλαβαν.

Αλβανοί αστυνομικοί, εισέβαλαν στο σπίτι που έμενε ο Κούπα και τον συνέλαβαν.
Στα Τίρανα, όπου συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα ο Αλβανός δραπέτης των φυλακών Τρικάλων Ιλίρ Κούπα, μεταβαίνει κλιμάκιο αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας.
Συνελήφθη ο Αλβανός δραπέτης των φυλακών Τρικάλων, Ιλίρ Κούπα

Νέο έκτακτο δελτίο θυελλωδών ανέμων «Αγριεύει» κι άλλο ο καιρός με βροχές, καταιγίδες και χιόνια

Διαβάστε ποιες περιοχές θα «χτυπήσει» σήμερα η κακοκαιρία
Κακοκαιρία στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με βροχές, καταιγίδες, πτώση της θερμοκρασίας αλλά και χιόνια στα ορεινά περιμένουμε και σήμερα, Κυριακή, σε ολόκληρη την χώρα.

Γερμανία: 16χρονος λήστεψε τράπεζα με ψεύτικο όπλο και διέφυγε με... ποδήλατο

Ο ανήλικος συνελήφθη από τις αρχές αρκετά λεπτά αργότερα, ενώ προσπαθούσε να περάσει τα σύνορα με την Αυστρία
Ένα 16χρονο αγόρι από τη Γερμανία κατάφερε να ληστέψει μία τράπεζα χρησιμοποιώντας ένα ψεύτικο όπλο και στη συνέχεια να διαφύγει, αναφέρει το γαλλικό πρακτορείο Ειδήσεων, ωστόσο δεν κατάφερε να φτάσει μακριά προτού συλληφθεί.

Τουρκική ακταιωρός βάζει στα απόνερά της σκάφος του Λιμενικού (Φωτό+Βίντεο)

Προκάλεσε μεγάλο κυματισμό, σε μια προσπάθεια να τρομοκρατήσει το πλήρωμα του σκάφους
Ένταση προκλήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου κοντά στη βραχονησίδα Ζουράφα, έξι ναυτικά μίλια ανατολικά της Σαμοθράκης, όταν μια τουρκική ακταιωρός πέρασε με μεγάλη ταχύτητα δίπλα από σκάφος του ελληνικού Λιμενικού, προκαλώντας μεγάλο κυματισμό, σε μια προσπάθεια να τρομοκρατήσει το πλήρωμα του σκάφους.