Είναι αλήθεια ότι τα χρήματα που δανειστήκαμε προορίζονται αποκλειστικά για την αποπληρωμή χρεών και τη διάσωση των τραπεζών;με 226,9 δισ.

Ο δημόσιος διάλογος στην Ελλάδα, από το 2010 και έπειτα, έχει κατακλυστεί από μία τεράστια συζήτηση, που συχνά μετατράπηκε σε παραφιλολογία, αναφορικά με το δημόσιο χρέος και τη χρηματοδότηση της χώρας στο πλαίσιο του μηχανισμού στήριξης ΕΕ/ΕΚΤ/ΔΝΤ.

Κατέρρευσε κτίριο στη Νέα Υόρκη μετά από έκρηξη. Άγνωστος αριθμός τραυματιών

Κτίριο στη Νέα Υόρκη κατέρρευσε, μετά από έκρηξη που προκάλεσε φωτιά. Ισχυρές δυνάμεις, άγνωστο εάν υπάρχουν τραυματίες (Pics)
Δεκάδες πυροσβέστες και οχήματα βρίσκονται στο σημείο, ενώ άγνωστος παραμένει ο αριθμός των ανθρώπων που ήταν στο κτίριο τη στιγμή της κατάρρευσης

Ο αυτοκινητόδρομος που θα ενώνει το Λονδίνο με τη Νέα Υόρκη

Δρόμου, που θα ξεκινά από το Λονδίνο και θα καταλήγει στη Νέα Υόρκη, διασχίζοντας περίπου 20.777 χιλιόμετρα, ετοιμάζεται να δημιουργήσει η Ρωσία! Τι προβλέπει το μεγαλόπνοο σχέδιο

Επικεφαλής της Lufthansa για το Airbus A320: Ο συγκυβερνήτης είχε περάσει όλα τα τεστ. Απόλυτος γρίφος η τραγωδία

Ο 28χρονος Αndreas Lubitz που εργαζόταν στην Germanwings, φέρεται να έριξε ηθελημένα το αεροσκάφος στις Άλπεις. Τι αναφέρει ο επικεφαλής της Lufthansa στην οποία ανήκει η αεροπορική εταιρεία που συνδέεται με την τραγωδία της Τρίτης

Πολυετείς καθείρξεις και δημεύσεις ακινήτων για το σκάνδαλο στο ΙΚΑ Καλλιθέας

Η ετυμηγορία για το μεγάλο φαγοπότι των 11 εκατ. ευρώ
Πολυετείς καθείρξεις που ξεκινούν από 38 έτη φυλάκισης επέβαλλε – έπειτα από πολύμηνη ακροαματική διαδικασία – το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στους κατηγορούμενους για το μεγάλο σκάνδαλο διασπάθισης δημόσιου χρήματος στο ΙΚΑ Καλλιθέας, που αποκαλύφθηκε το 2012 και είχε αφήσει άφωνη τη κοινή γνώμη.

Στο Μαξίμου Ελβετός αξιωματούχος για τις καταθέσεις Ελλήνων που δεν έχουν δηλωθεί

Ένα βήμα προς στην προσπάθεια για τον εντοπισμό  των αφορολόγητων καταθέσεων στο εξωτερικό κάνει η κυβέρνηση και στις 12 το μεσημέρι ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς με τον Παναγιώτη Νικολούδη συναντούν τον Ελβετό υπουργό Ζακ ντε Βατεβίλ.

ΙΣΠΑΝΙΑ: ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ ΓΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ Διώξεις για το σκάνδαλο των «μαύρων ταμείων»

Ενώπιον της Δικαιοσύνης θα βρεθούν οι πρώην ταμίες του κυβερνώντος Λαϊκού Κόμματος της Ισπανίας για το σκάνδαλο των «μαύρων ταμείων», με τα οποία επί 18 ολόκληρα χρόνια πλούτιζαν υψηλόβαθμα στελέχη του και χρηματοδοτούνταν προεκλογικές εκστρατείες.

«Αυτοπαγιδευτήκαμε με το κούρεμα» παραδέχεται ο Αναστασιάδης σε συνάντησης με φοιτητές... της φιλοσοφικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και του Πανεπιστημίου του Παλέρμο.

«Οι συναισθηματισμοί και οι δεσμεύσεις που είχαμε όλοι αναλάβει προ των εκλογών ότι θα διαπραγματευτούμε και δεν θα αποδεχθούμε το κούρεμα των καταθέσεων, μας είχε αυτοπαγιδεύσει με αποτέλεσμα όταν βρεθήκαμε μπροστά σε τετελεσμένα ή κίνδυνους άτακτης χρεοκοπίας, να υποχρεωθούμε να υποχωρήσουμε και να πάρουμε οδυνηρές αποφάσεις,

Τουρκία: Βαρόνος των ναρκωτικών δραπέτευσε από φυλακές με ... πλαστό φαξ

 Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκε ένας βαρόνος ναρκωτικών για να φύγει σαν κύριος από φυλακή υψίστης ασφαλείας στη Δυτική Τουρκία. Έστειλε πλαστό φαξ με ψεύτικα φυσικά έγγραφα απελευθέρωσης, όπως μεταδίδει η Hurriyet.

Γιούνκερ: Ελπίζω ότι θα καταλήξουμε σε ένα αίσιο τέλος για «την αγαπημένη μου Ελλάδα»

Την ετοιμότητα της ελληνικής κυβέρνησης να παρουσιάσει τις προτάσεις της σχετικά με τις μεταρρυθμίσεις έως το τέλος της εβδομάδας ή στις αρχές της επόμενης μετέφερε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν το βράδυ της Τρίτης, όπως ανέφερε σήμερα ο πρόεδρος της Κομισιόν.

Ο Βαρουφάκης ανάβει ξανά φωτιές καθώς μιλάει για ρήξη! (βίντεο)

Νέες φωτιές στο πολιτικό σκηνικό αναμένεται να βάλει μια αυθόρμητη φράση που είπε από τα Χανιά ο Βαρουφάκης. Εν μέσω εκδηλώσεων λατρείας από Κρητικούς που έσπευδαν να τον χαιρετήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί με τον υπουργό και τη σύζυγό του, μια γυναίκα τον πλησίασε και του είπε «είμαστε μαζί σου».

Η γη… κατάπιε λεωφορείο, σώοι οι επιβάτες Bus falls through crater in Brazil and then floats away – video

Όλοι οι επιβάτες κατάφεραν να βγουν από το λεωφορείο πριν αυτό πέσει μέσα στην τρύπα που οι καιρικές συνθήκες και οι πλημμύρες είχαν προκαλέσει στο δρόμο
Η σκηνή είναι απίστευτη. Το λεωφορείο ουσιαστικά το… καταπίνει το οδόστρωμα και στη συνέχεια παρασύρεται από το ποτάμι.

Την Κυριακή γυρίζουμε τα ρολόγια μία ώρα μπροστά

Την ερχόμενη Κυριακή 29 Μαρτίου αλλάζει η ώρα. Στις 03:00, οι δείκτες των ρολογιών πρέπει να μετακινηθούν μία ώρα μπροστά, δηλ. στις 04:00.

Οι σπονδές αίματος που συνδέουν τη μητροπολιτική Ελλάδα με τον Κυπριακό Ελληνισμό είναι ακατάλυτες, δήλωσε ο Αναστασιάδης

Δεν έχουν εκλείψει οι λόγοι για τους οποίους έχουν ανασταλεί οι συνομιλίες δηλωσε χθες ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης.
Σε δηλώσεις του μετά τη δοξολογία στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κληθείς να αναφερθεί στα μηνύματα της Ημέρας είπε ότι

Ένα λεπτό πριν τα “μεσάνυχτα” στην Ελλάδα λένε οι FT, έτοιμη για μέτρα η ΕΕ

«Η Ελλάδα ένα λεπτό πριν τα μεσάνυχτα», αναφέρει ο τίτλος των Financial Times (FT) που αναφέρεται στην κυβερνητική προσπάθεια να εξασφαλίσει κεφάλαια να πληρώσει τις δόσεις αλλά και για το τελευταίο πλήγμα από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας που απαγόρευσε την έκδοση εντόκων γραμματίων πέραν του ορίου των 15 δις ευρώ.

«Πάγωσε» στη Γερουσία το ψήφισμα για την Ελληνική Ανεξαρτησία από τον φιλότουρκο Κοτς, επικαλείται δηλώσεις Καμμένου

Ο φιλότουρκος ρεπουμπλικανός γερουσιαστής από την Ινδιάνα Ντάν Κότς (Dan Coats) έχει «παγώσει» την ομόφωνη υιοθέτηση από τη Γερουσία του ψηφίσματος για την επέτειο της Ελληνικής Ανεξαρτησίας, μέχρις ότου λάβει ικανοποιητικές εξηγήσεις από τον πρέσβη της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον,

Δεν ήθελαν Σύνοδο Κορυφής για την Ελλάδα, λέει ο Ντ. Τουσκ

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Πολωνός Ντόναλντ Τουσκ, έδωσε εξηγήσεις στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για τους χειρισμούς της προηγούμενης εβδομάδας, αναφορικά με το ελληνικό πρόβλημα.