Η ΕΡΤ στα «readiness» της Πολεμικής Αεροπορίας

Στο Αιγαίο, τα πληρώματα των πολεμικών αεροσκαφών βρίσκονται διαρκώς σε κατάσταση συναγερμού, καθώς οι παραβιάσεις του εναέριου χώρου από τουρκικά μαχητικά, δεν σταματούν. Η ΕΡΤ, τις μέρες των εορτών, βρέθηκε στη Λήμνο και τη Σκύρο κοντά στους πιλότους και τους μηχανικούς που μίλησαν για την

Άναψε φωτιά πάνω σε παγωμένη λίμνη χρησιμοποιώντας μόνο σπίρτα και ένα μαχαίρι! (Video)

Φωτιά άναψε πάνω σε μια παγωμένη λίμνη στην περιοχή Volda της Νορβηγίας ένας άνδρας, εκμεταλλευόμενος το μεθάνιο που είναι παγιδευμένο κάτω από το στρώμα του πάγου.
Όταν τα βακτήρια στον βυθό διασπούν φυτικά υπολείμματα και νεκρά ζώα, δημιουργείται μεθάνιο που παγιδεύεται σε θύλακες κάτω από τον πάγο.

ΥΓΕΙΑ-Κάπνισμα: Πώς να φτιάξετε το «ελιξίριο» καθαρισμού των πνευμόνων σας

Αν καπνίζετε για περισσότερο από πέντε χρόνια, τότε πιθανότατα έχετε αντιμετωπίσει κάποια στιγμή τα γνωστά συμπτώματα της βρογχίτιδας, τα οποία εκδηλώνονται πολύ πιο συχνά στους καπνιστές.
Η βρογχίτιδα συνοδεύεται πάντα με ένα συγκεκριμένο και χαρακτηριστικό είδος βήχα. Βεβαίως, το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να κόψετε το κάπνισμα για να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας

ΥΓΕΙΑ- Ποιος ξηρός καρπός μειώνει καρδιακά και χοληστερίνη;

Αν σας έλεγαν ότι υπάρχει ένα συγκεκριμένο είδος ξηρού καρπού, το οποίο μειώνει τον κίνδυνο επιπλοκών από αυξημένη χοληστερίνη, την πιθανότητα εκδήλωσης καρκίνου του παχέος εντέρου, αλλά και τον κίνδυνο καρδιακής νόσου, δεν θα θέλατε να το συμπεριλάβετε στο διαιτολόγιό σας;
Αυτό ακριβώς πρέπει να κάνετε με τα αμύγδαλα! Τα οφέλη τους για την υγεία μας έχουν

Προβλήματα από την πυκνή χιονόπτωση στο οδικό δίκτυο των νομών Ξάνθης και Ροδόπης

Σε λευκό κλοιό από τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής βρίσκονται οι νομοί Ροδόπης και Ξάνθης, με το χιόνι μέσα στις πόλεις της Κομοτηνής και της Ξάνθης να ξεπερνά τους δέκα πόντους.
Σύμφωνα με την ενημέρωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, η κίνηση στην Εγνατία Οδό κατά μήκος των δύο νομών διεξάγεται κανονικά, συστήνεται όμως στους οδηγούς να είναι προσεχτικοί

2015-2016 :Στον δρόμο της επιτυχίας η Mazda


Χαράς ευαγγέλια για την ιαπωνική φίρμα, καθώς βλέπει τα νέα μοντέλα της γκάμας της να έχουν κερδίσει το ενδιαφέρον των καταναλωτών και τις πωλήσεις να παρουσιάζουν συνεχή άνοδο.

Η Continental στοχεύει στη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων

Ένα φιλόδοξο σχέδιο που έχει ως στόχο την εξάλειψη των σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων, ανακοίνωσε μία εκ των κορυφαίων εταιρειών κατασκευής ελαστικών στον κόσμο.