Bank of America: «Ετοιμαστείτε για χρεοκοπία και βαθιά ύφεση στις ΗΠΑ» Ο S&P 500 θα υποχωρήσει τους επόμενους 6 μήνες τουλάχιστον κατά 25%!

 Να ετοιμαστούν άπαντες για χρεοκοπία αλλά και βαθιά ύφεση στις ΗΠΑ, η οποία θα παρασύρει στον γκρεμό τα εταιρικά κέρδη, προέβλεψε με δηλώσεις του ο CEO της Bank of America, Brian Moynihan, προσθέτοντας πως ο δείκτης βαρόμετρο του αμερικανικού χρηματιστηρίου S&P 500 θα υποχωρήσει τους επόμενους 6 μήνες τουλάχιστον κατά 25%, ήτοι στις 3.000 μονάδες.

Αυστριακός συνταγματάρχης: «Είναι εύκολο να στέλνει το ΝΑΤΟ στρατό στην Ουκρανία – Βγάζουν την στολή και υπογράφουν ως μισθοφόροι»! (βίντεο) «Αυτοί θα χειριστούν και τα άρματα μάχης»

 Σε βίντεο που έφερε στο φως της δημοσιότητας το euroweeklynews.com ο Αυστριακός συνταγματάρχης Markus Reisner σε ερώτηση δημοσιογράφου, ποιος θα χειρίζεται τα εξελιγμένα δυτικά οπλικά συστήματα που θα παραδοθούν στην Ουκρανία και να θα μεταφερθούν ΝΑΤΟϊκοί στρατιώτες εξήγησε με απλά λόγια πως «δεν χρειάζεται να στείλουμε στρατιώτες του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία,

Η αποτυχία των δημοσκοπήσεων στην Κύπρο κατέβασε το Μαξίμου από το «συννεφάκι» της… νίκης: Φοβούνται την «βουβή» ψήφο

 Το παράδειγμα της Κύπρου- όπου ο Νεόφυτος Αβέρωφ από φαβορί βρέθηκε τρίτος-, έχει θορυβήσει, κυρίως τη ΝΔ που θεωρεί ότι όπως και οι δημοσκοπήσεις στην Κύπρο, έτσι και στην Ελλάδα δεν ανίχνευσαν την λεγόμενη αντισυστημική ψήφο και κυρίως τις ομάδες που δεν πιάνουν τα ερωτηματολόγια των μετρήσεων.

Ο Ζελενσκι θέλει τώρα τα ρωσικά [παγωμένα] περιουσιακά στοιχεία ως αποζημίωση... Θέλει περισσότερα λεφτά όπως πάντα..

 Ο Ζελενσκι θέλει τώρα τα ρωσικά [παγωμένα] 


περιουσιακά στοιχεία ως αποζημίωση...


Θέλει περισσότερα λεφτά όπως πάντα..


.

Ο Πούτιν αποχαιρέτησε τις ξένες εταιρείες που έφυγαν από τη Ρωσία: «Ό,τι καλύτερο!»

 

Кремлевский пул РИА
Путин попрощался с иностранными компаниями, которые ушли из России: "всего доброго!"
.
.
..Δειτε το βιντεο

Οι Ρώσοι «κατακαίουν» τους Ουκρανούς με TOS 1 στο Ugledar (σκληρές εικόνες)

 Aν καταλάβουν την πόλη οι Ρώσοι θα μπορούν να απειλήσουν άμεσα την Ζαπορίζια

Oι Ρώσοι χρησιμοποιούν θερμοβαρικές ρουκέτες TOS 1 στο Ugledar και οι απώλειες των Ουκρανών είναι κυριολεκτικά τεράστιες.

Η Μόσχα λέει πως θα υπάρξουν συνέπειες για τις ΗΠΑ μετά τις αποκαλύψεις για τις εκρήξεις στους αγωγούς Nord Stream

 Ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Ριαμπκόφ δήλωσε σήμερα πως θα υπάρξουν επιπτώσεις για τις Ηνωμένες Πολιτείες, μετά τις πληροφορίες που δημοσιοποίησε ένα αμερικανικό μπλογκ ερευνητικής δημοσιογραφίας, σύμφωνα με τις οποίες οι ΗΠΑ ήταν πίσω από τις εκρήξεις που προκάλεσαν ζημιές στους αγωγούς αερίου Nord Stream.

Σαρλ Μισέλ στον Ζελένσκι: Καλώς ήρθατε στο σπίτι, καλώς ήρθατε στην ΕΕ

 «Καλώς ήρθατε στο σπίτι, καλώς ήλθατε στην ΕΕ», είπε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ καλωσορίζοντας κατά την άφιξή του στις Βρυξέλλες τον Ουκρανό Πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ο οποίος έφτασε αεροπορικώς, μαζί με τον Γάλλο Πρόεδρο, Εμανουέλ Μακρόν, για να μιλήσει στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και για να παραστεί στη Σύνοδο Κορυφής.

«Σας ευχαριστώ για τη στάση σας προς την Ουκρανία», δήλωσε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι μιλώντας στην Ολομέλεια του ΕΚ και επευφημούμενος από τους ευρωβουλευτές που σηκώθηκαν όρθιοι για να τον χειροκροτήσουν για αρκετά λεπτά.

Έλον Μασκ «Οι Ουκρανοί χρησιμοποίησαν το Starlink satellite με τρόπους που ήταν ακούσιοι και δεν ήταν μέρος οποιασδήποτε συμφωνίας», λέει ο πρόεδρος της εταιρείας.

 Ukrainians have leveraged it in ways that were unintentional and not part of any agreement,’ says company president.

    February 9, 2023 10:26 am CET


«Οι Ουκρανοί το χρησιμοποίησαν με τρόπους που ήταν ακούσιοι και δεν ήταν μέρος οποιασδήποτε συμφωνίας», λέει ο πρόεδρος της εταιρείας.

Η SpaceX κινήθηκε για να περιορίσει τη χρήση από τον ουκρανικό στρατό της δορυφορικής υπηρεσίας Διαδικτύου, που χρησιμοποιείται κυρίως για τον έλεγχο των μη επανδρωμένων αεροσκαφών, καθώς το Κίεβο μάχεται ενάντια στη ρωσική εισβολή πλήρους κλίμακας, δήλωσε ο πρόεδρος της εταιρείας την Τετάρτη.

ΚΥΣΕΑ: Αποφάσισε την προμήθεια των ισραηλινών αντιαρματικών/αντιαποβατικ...

Αποχώρησε από το Μπάκχμουτ η 30η ουκρανική Ταξιαρχία λόγω έλλειψης πυρομ...

Οι Ρώσοι έστησαν «Σινικό Τείχος» κατά των Leopard - H μεγαλύτερη γραμμή...