Ερρίκος Ντυνάν: Να γιατί «καίγονταν» να το βγάλουν στο σφυρί

Ξεκάθαρες απαντήσεις στο γιατί το «Ερρίκος Ντυνάν» έπρεπε να βγει σε πλειστηριασμό και όχι να μεταβιβαστεί μέσω διαγωνισμού, όπως και γιατί ήταν αναγκαία η τροπολογία του Μάκη Βορίδη για την εκχώρηση και της άδειας λειτουργίας του νοσηλευτικού ιδρύματος, μαζί με τα σήματα, είχε δώσει προ ολίγων μηνών ο γενικός διευθυντής του ΥΓΕΙΑ, κ. Ανδρέας Καρταπάνης.

Ιταλία: Έτοιμος για διάλογο με τα συνδικάτα ο Ρέντσι

Δήλωσε πρόθυμος να συζητήσει την διατήρηση του μέτρου για τις άδικες απολύσεις, που σχετίζονται ιδίως με διακρίσεις και με πειθαρχικά μέτρα
Διάλογο μετα ιταλικά συνδικάτα είναι διατεθειμένος να ξεκινήσει ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι όπως δήλωσε μιλώντας ενώπιον της ηγετικής ομάδας του κεντροαριστερού Δημοκρατικού Κόμματος.

Ρέντσι: Ο πρωθυπουργός της Ιταλίας είναι τρελός -Ο Ματέο Ρέντσι διάλεξε με απόλυτη επίγνωση τη Σίλικον Βάλεϊ ως πρώτο σταθμό της πρώτης επίσημης επίσκεψής του στις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Ούτε τη Νέα Υόρκη ούτε την Ουάσινγκτον ούτε τη Βοστώνη», είπε με όχι και τόσο διπλωματικό τρόπο στο κοινό που τον παρακολουθούσε στο Council on Foreign Relations, στη Νέα Υόρκη.
Ο Ιταλός πρωθυπουργός είναι βαθύς γνώστης του πολιτικού θεάτρου. Αιφνιδίασε έτσι τους καλεσμένους του, οι οποίοι περίμεναν την αυτόματη μετάφραση και είχαν βάλει τα ακουστικά τους, μιλώντας τους στα αγγλικά.

Τοποθέτηση "βόμβα" από τον Απόστολο Τζιτζικώστα στον Αlpha 989.*Κυβέρνηση εθνικής ενότητας με πρωθυπουργό πρόσωπο κοινής αποδοχής

Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κάλεσε, εμμέσως πλην σαφώς, τον πρωθυπουργό να αποχωρήσει από την πρωθυπουργία ώστε να διευκολύνει την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας, προτείνοντας κυβέρνηση εθνικής ενότητας με πρωθυπουργό πρόσωπο κοινής αποδοχής.

Τι απαντά ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών για τη φοροδιαφυγή των 600 εκατ. ευρώ

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών (ΔΑΑ) έχει αποδώσει στο ελληνικό Δημόσιο διαχρονικά (2002-2013) με τη μορφή μερισμάτων, φόρων επί των μερισμάτων και ειδικών εισφορών, ποσό ύψους 1,038 δισ. ευρώ, τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΔΑΑ έπειτα από την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών που δικαιώνει το Ελληνικό Δημόσιο στην πολύχρονη δικαστική διαμάχη του με τη γερμανική Hochtief για την παρακράτηση ΦΠΑ.

Απ. Κακλαμάνης σε Σαμαρά: Μην ξεχνάς ότι στηρίζεσαι από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

«Nα μην ξεχνά ότι στηρίζεται στην ψήφο των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ», υπενθυμίζει στον πρωθυπουργό ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης και ασκεί κριτική στον Αντώνη Σαμαρά για τα όσα είπε στη Χαλκιδική για το «λεφτά υπάρχουν» του Γιώργου Παπανδρέου.

Ιστορική απόφαση του Διοικητικού Εφετείου- Γερμανός ο μεγαλύτερος φοροφυγάς στην Ελλάδα

Με μια ιστορική δικαστική απόφαση, η Hochtief, που εκμεταλλευόταν επί 20 χρόνια το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», καλείται να πληρώσει 600 εκατ. ευρώ για ΦΠΑ που δεν απέδιδε στο Ελληνικό Δημόσιο
Απόφαση-βόμβα του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών δικαιώνει το Ελληνικό Δημόσιο στην πολύχρονη δικαστική διαμάχη του με τη γερμανική Hochtief για το σκάνδαλο της παρακράτησης ΦΠΑ.

Θετική επιλογή των πολιτών ο ΣΥΡΙΖΑ * * Ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίζει τον μεσαίο χώρο, η Ν.Δ. μένει με τα συμφέροντα

Βάσεις ευρείας εκλογικής νίκης -όποτε και αν γίνουν εκλογές, με απώτατη ημερομηνία φυσικά τους πρώτους μήνες του 2015- και επίτευξης αυτοδυναμίας βάζει ο ΣΥΡΙΖΑ, πράγμα που καταγράφουν όλες οι δημοσκοπήσεις, οι οποίες είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες.

Μεθυσμένος οδηγός χτύπησε την Jennifer Lopez* Jennifer Lopez Rear-Ended By Drunk Driver

Η διάσημη τραγουδίστρια περίμενε στο φανάρι με το αυτοκίνητό της, όταν κάποιος έπεσε πάνω της - Δεν έπαθε τίποτα και ανέβασε και selfie για να διαβεβαιώσει τους φαν της
Θύμα τροχαίου έπεσε η τραγουδίστρια της ποπ  Jennifer Lopez το απόγευμα του Σαββάτου. Η Λατίνα ήταν με την Leah Remini, σταματημένες σε ένα φανάτι, όταν ένας μεθυσμένος οδηγός χτύπησε το αυτοκίνητό τους.

Σούπερ Λίγκα: «Περίπατος» του ΠΑΟΚ με ΟΦΗ (4-0) και...κορυφή

«Φωτοβολίδα» αποδείχθηκε η ήττα του ΠΑΟΚ στο κύπελλο από την Καλαμαριά (0-1). Ο «δικέφαλος» του Βορρά συνέτριψε με 4-0 τον ΟΦΗ στην Τούμπα και από σήμερα απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής στη Σούπερ Λίγκα, μετά από 5 αγωνιστικές.