«We Are One (Ole Ola)» το επίσημο τραγούδι του Μουντιάλ-Pitbull και Τζένιφερ Λόπεζ.

Το επίσημο τραγούδι του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στη Βραζιλία αποκάλυψαν η FIFA και η Sony Music. Πρόκειται για το «We Are One (Ole Ola)» που ερμηνεύουν ο ράπερ Pitbull και ΤζένιφερΛόπεζ. 
Το τραγούδι συμπεριλαμβάνεται στο επίσημο άλμπουμ One Love, One Rhythm: The Official 2014 FIFA World Cu Album”.

Σάλος στην Κύπρο με την αγορά ακινήτου από τη σύζυγο Αναστασιάδη έναντι του ποσού των 500.000 ευρώ.

Θόρυβος προκλήθηκε σήμερα από δημοσίευμα του «Φιλελευθέρου» που ανέφερε ότι η Άντρη Αναστασιάδη, σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, αγόρασε οικιστικό ακίνητο από την Αρχιεπισκοπή, με εμβαδόν πέραν των 1.700 τετραγωνικών μέτρων, στην πιο ακριβή περιοχή της Λεμεσού.

Τους υποψηφίους ευρωβουλευτές της «Ενωσης» παρουσίασε ο Βύρων Πολύδωρας

Στους υποψήφιους ευρωβουλευτές του κόμματος του μίλησε ο πρόεδρος της Ένωσης για την Πατρίδα και τον Λαό, Βύρων Πολύδωρας, κηρύσσοντας την έναρξη του προεκλογικού αγώνα ενόψει των ευρωεκλογών.
Ο κ. Πολύδωρας τόνισε ότι η Ένωση κατεβαίνει στις ευρωεκλογές τασσόμενη υπέρ της παραμονής στην ευρωζώνη,

Ερχεται τριπλή μείωση στις συντάξεις

Το «ψαλίδι» θα αφορά μεταξύ άλλων μισθωτούς που παίρνουν επικουρική σύνταξη από το ΕΤΕΑ, δημοσίους υπαλλήλους που καταθέτουν τα χαρτιά τους για το εφάπαξ, αλλά και συνταξιούχους του Δημοσίου που εισπράττουν μέρισμα.

Έγγραφο - σοκ για χιλιάδες απολύσεις Δημοσίων Υπαλλήλων

Με έγγραφο του προς την Ελλάδα το Eurogroup απαιτεί την ένταξη σε κινητικότητα 25.000 Δημοσίων Υπαλλήλων, αλλά και επιπλέον 2.000 απολύσεις για να εγκριθεί η δόση. 

Βίντεο: Δείτε το πρώτο νόμιμο ιπτάμενο αυτοκίνητο - Driven to fly: cars that can take-off

Ενδιαφέρον έχει ήδη εκδηλώσει η αστυνομία, στρατιωτικοί οργανισμοί,  οργανισμοί ασφαλείας ενώ αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον και πολλών ιδιωτών.Η πραγματική έκπληξη που επιφυλάσσει στο κοινό αυτό το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι ο τρόπος οδήγησης, καθώς δεν έχει καμιά σχέση με ό,τι έχουμε συνηθίσει ως σήμερα.

Στο «papamobile» ανέβασε παλιό του φίλο ο ποντίφικας

Ο ποντίφικας αναγνώρισε τον παλιό του φίλο ανάμεσα στους 80.000 πιστούς και τον κάλεσε να ανέβει στο παπικό όχημα
Δε σταματάει να εντυπωσιάζει ο Πάπας Φραγκίσκος με την αμεσότητα και τη φιλική συμπεριφορά του, που απέχει παρασάγγας από τον τρόπο με τον οποίο εκφράζονταν οι προκαθήμενοί του.

Reuters: Στα 11 δισ. οι προεγγραφές για το 5ετές ομόλογο της Ελλάδας

«Φρενίτιδα» από τους διεθνείς οίκους προκειμένου να λάβουν μερίδιο της έκδοσης - «Γκρεμίστηκαν» τα spreads μετά την ανακοίνωση για την έκδοση ομολόγου - Σε 24 ώρες θα διαμορφωθεί το αποτέλεσμα - «Δεν πανηγυρίζουμε, αλλά είναι έγκλημα να μεμψιμοιρεί η αντιπολίτευση» λένε στην κυβέρνηση .

Βούτσης: «Ακριβή προεκλογική καμπάνια» η έξοδος της Ελλάδας στις αγορές

Η αξιωματική αντιπολίτευση επιμένει και στη μη περικοπή, κατά 50%, της κρατικής επιχορήγησης στα κόμματα
Ως «ακριβή προεκλογική καμπάνια» χαρακτήρισε την έξοδο της χώρας στις αγορές ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης, υποστηρίζοντας ότι τα επιτόκια θα είναι ίδια με αυτά του 2009, λίγο πριν την είσοδο στο Μνημόνιο.

Σκουρλέτης: «Στημένη και ακριβή» η έξοδος στις αγορές

«Γιατί δεν μας δάνειζαν το 2010 όταν ήταν χειρότεροι οι οικονομικοί όροι και μας δανείζουν σήμερα;» αναρωτήθηκε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ
Σταθερός και αμετακίνητος στη θέση ότι η επικείμενη έξοδος στις αγορές μετά από τέσσερα χρόνια αποκλεισμού είναι «στημένη και ακριβή» εμφανίστηκε την Τετάρτη ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης.

Ο Μπερλουσκόνι θα εκτίσει την ποινή του βοηθώντας ηλικιωμένους

Ο πρώην πρωθυπουργός θα μεταβαίνει, μια φορά την εβδομάδα, σε ίδρυμα στο Μιλάνο και θα βοηθά τους ηλικιωμένους που δεν είναι σε θέση να αυτοεξυπηρετηθούν
«Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι πρόκειται να εκτίσει την ποινή φυλάκισής του δώδεκα μηνών, με εναλλακτική, κοινωνικά ωφέλιμη εργασία, βοηθώντας ηλικιωμένους με προβλήματα υγείας», σύμφωνα με τα όσα γράφει η ιταλική καθολική εφημερίδα Αβενίρε.

Τίνα Μπιρμπίλη, μόνη, στο Ναϊρόμπι: «Δεν τα βγάζω πέρα με 141.000$»

Η πρώην υπουργός της κυβέρνησης του Γ. Παπανδρέου συνεχίζει την καριέρα της ως απεσταλμένη του ΟΗΕ, διαμένοντας στην ακριβότερη περιοχή του Ναϊρόμπι μαζί με τον γιο της και τη μητέρα της
Τελικά σε αυτή τη ζωή πρέπει να έχεις άστρο. Και γνωριμίες φυσικά. Ο απόλυτος συνδυασμός. Αν η τύχη μάλιστα στα έχει φέρει έτσι ώστε να γνωρίσεις τυχαία τον Γιώργο Παπανδρέου τις μέρες της κυριαρχίας του στην αίθουσα κάποιου γυμναστηρίου, τότε μπορείς να ονειρεύεσαι ότι το μέλλον σού επιφυλάσσει μόνο ευχάριστες εκπλήξεις. Και μεγάλες θέσεις.

Στου Θεοδωράκη την ποδιά σφάζονται παλικάρια! -Πάγκαλος: «Θα ψηφίσω το Ποτάμι και τον Γραμματικάκη»

Από τον Χάνες Σβόμποντα, που δήλωσε πως θα ήθελε τον Σταύρο Θεοδωράκη στην πολιτική του ομάδα, μέχρι τους Πράσινους και τους Φιλελευθέρους, όλοι προσπαθούν να αποκομίσουν κέρδη από το «ρεύμα» που έχει το Ποτάμι
Με ένα γεμάτο σακίδιο ο Σταύρος Θεοδωράκης πέταξε μέχρι τις Βρυξέλλες, για να διαπραγματευτεί την πολιτική ομάδα στην οποία θα συμμετάσχει το κόμμα του στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, μετά τις επερχόμενες Ευρωεκλογές του Μαΐου.

Μήνυμα Καρχιμάκη σε Βενιζέλο: «Όσοι μιλούν για νέο και παλιό ας κοιταχθούν στον καθρέφτη»

Ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ και εκ των επικεφαλής της κίνησης των «75» προχώρησε σε μια γεμάτη ειρωνεία παρέμβαση για τη συζήτηση περί πολιτικής ανανέωσης στη χώρα
Δυσφορία στελεχών, που μιλούν ευθέως για σκόπιμη απαξίωση ανθρώπων, με μακρά και αναγνωρισμένη πολιτική διαδρομή, προκαλούν οι γενικόλογες διακηρύξεις της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ – αλλά και γενικότερα η επικρατούσα δημόσια συζήτηση, με αφορμή την εμφάνιση κομμάτων όπως το Ποτάμι – περί της ανανέωσης στην πολιτική ζωή της χώρας.  

President Gül says his word is crucial for debate of presidential elections

President Abdullah Gül has indirectly criticized formulas floating around about his position in the post-Erdoğan era, saying his word is crucial in the presidential elections because the issue individually concerns him.

Πολύνεκρη καραμπόλα στην Τουρκία -At least 10 killed in multiple-vehicle collision in Central Anatolia

Τουλάχιστον 10 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 11 τραυματίστηκαν - Δύο από τους τραυματίες νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση - Όλα άρχισαν όταν ένα φορτηγό πέρασε στο αντίθετο ρεύμα
Τουλάχιστον 10 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 11 τραυματίστηκαν σε καραμπόλα που έγινε στην εθνική οδό της Κεντρικής Ανατολίας

Ελεύθερος ο Γιάννος για το πόθεν έσχες με εγγύηση 100.000 ευρώ

Ενώπιον της ανακρίτριας κυρίας Μερόπης Πουλάκη – Κυριακίδου απολογήθηκε χθες ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ κ. Γιάννος Παπαντωνίου για δυο πράξεις ανακριβούς δήλωσης πόθεν έσχες, η μια εκ των οποίων αφορά το έτος 2010 και διώκεται σε βαθμό κακουργήματος. Μετά την απολογία του ο πρώην υπουργός αφέθηκε ελεύθερος με την καταβολή χρηματικής εγγύησης ύψους 100.000 ευρώ.

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια- Σε απεργιακό κλοιό για 24 ώρες η χώρα

Μετ' εμποδίων μετακινήσεις και συναλλαγές - Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια - Κλειστός ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα - Κλειστές Σταδίου, Πειραιώς και Αθηνάς
Σε απεργιακό κλοιό βρίσκεται σήμερα η χώρα λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

ΑΣΕΠ ΝΕΡΙΤ: Αναρτήθηκαν τα αποτέλεσματα για τις προσλήψεις

Οι υποψήφιοι που δεν έχουν συμπεριληφθεί στον πίνακα επιτυχόντων, μπορούν να καταθέσουν ένσταση προς τον ΑΣΕΠ από σήμερα, Τετάρτη έως και την Τρίτη 22 Απριλίου 2014
Στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ, (http://bit.ly/1hzdfwF), αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης 1Κ/2014 της ΝΕΡΙΤ για την πλήρωση 64 θέσεων προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και πέντε θέσεων προσωπικού Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

Champions League: Η Τσέλσι έκανε την ανατροπή και μαζί με τη Ρεάλ πέρασαν στα ημιτελικά ( picture+video )

Η Τσέλσι με προίκα το εκτός έδρας γκολ στο Παρίσι, κέρδισε μέσα στην έδρα της 2-0 και πέταξε έξω την Παρί Σεν Ζερμέν από τους 4 του Champions League - Εχασε (2-0) αλλά προκρίθηκε η Ρεάλ
Μπορεί να είχε χάσει στο Παρίσι με 3-1 η Τσέλσι, αλλά το μονάδικό γκολ που είχε πετύχει στην Πόλη του Φωτός αποδείχθηκε χρυσάφι, αφού κέρδισε στην Αγγλία με 2-0 την Παρί Σεν-Ζερμέν και την πέταξε έξω από την επόμενη φάση του Champions League.