Η Ζουλί Γκαγιέ σε προεκλογικό σποτ της Αν Ινταγλκό -Η... νυν στηρίζει την πρώην;

Η ερωμένη του Γάλλου προέδρου εμφανίζεται στο προεκλογικό βιντεάκι της Αν Ινταλγκό, που φημολογείται πως ήταν κι αυτή μια από τις παράνομες σχέσεις του Φρανσουά Ολάντ Η Ζουλί Γκαγιέ εμφανίζεται στο προεκλογικό σποτ της Αν Ινταλγκό, που είναι η υποψήφια των σοσιαλιστών για τη δημαρχεία του Παρισιού.

USΑ-Πανικόβλητοι επιβάτες εγκαταλείπουν αεροπλάνο

Στιγμές αγωνίας έζησαν οι επιβάτες ενός airbus 320 στο αεροδρόμιο της Φιλαδέλφεια στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο πιλότος αποφάσισε να προσγειώσει ακαριαία το αεροπλάνο αμέσως μετά την απογείωσή του, πιθανόν λόγω τεχνικής βλάβης.

Ινδία Επταώροφο κτίριο κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος

Οι Αρχές εκφράζουν φόβους ότι κάτω από τα ερείπια βρίσκονται εγκλωβισμένοι περίπου 40 άτομα, ενώ προσπαθούν να ενημερωθούν για το πόσοι άνθρωποι εργάζονταν στο πενταώροφο κτίριο.

Σύζυγος Ανδρέα Παναγόπουλου στον Αντ1: Αγαπούσε την Ελλάδα και ήθελε να γυρίσει

Ο άτυχος Έλληνας έχασε τη ζωή του στην κατάρρευση κτηρίων στο Χάρλεμ της Νέας Υόρκης Αγαπούσε πολύ την Ελλάδα και πάντα ήθελε να γυρίσει πίσω, είπε για τον Αντρέα Παναγόπουλο η επί 13 χρόνια σύντροφός του Λιζέτ Πέρες, που μίλησε στον Αντ1.

Σάκης Μπουλάς: Η τελευταία του επιθυμία για τη σύντροφό του Αλεξάνδρα Ούστα

Τι αναφέρει στη διαθήκη του -Ζήτησε από τους φίλους του να τη φροντίσουν και της άφησε και ένα σεβαστό χρηματικό ποσό Φαίνεται πως ο Σάκης Μπουλάς, που αντιμετώπισε το θάνατο με παρρησία, όπως δείχνουν τα γεγονότα που έρχονται στη δημοσιότητα,

Γιατί αποκλήρωσε τη μοναχοκόρη του ο Αλέξανδρος Κατσαντώνης

Δεν του στάθηκε στην περίοδο της ασθένειάς του - Στο «Χαμόγελο του Παιδιού» άφησε την περιουσία του ο ποινικολόγος Με ένα παράπονο προς το μοναδικό του παιδί, την κόρη του, με την οποία είχε να μιλήσει από το 2006, κλείνουν οι δύο πολυσέλιδες διαθήκες που άφησε ο καθηγητής ποινικού δικαίου Αλέξανδρος Κατσαντώνης, που «έφυγε» από τη ζωή τον περασμένο Μάιο.

Υγεία: Προειδοποίηση για την κατανάλωση πυρήνων από πικραμύγδαλα και βερίκοκα Μετά από περιστατικά οξείας δηλητηρίασης

Tην αποφυγή προμήθειας και κατανάλωσης καρπών-πυρήνων από πικραμύγδαλα και βερίκοκα συστήνει η Γενική Γραμματεία Δημόσιας Υγείας, μετά την αύξηση περιστατικών οξείας δηλητηρίασης.
Ειδικότερα, όπως κάνει γνωστό, με επείγουσα ανακοίνωσή του το Κέντρο Δηλητηριάσεων του Νοσοκομείου «Παν. και Αγλαΐας Κυριακού» ενημέρωσε της Γενική Γραμματεία ότι κατά το τελευταίο διάστημα των έξι μηνών αυξήθηκε ο αριθμός περιστατικών με συμπτώματα οξείας δηλητηρίασης από κυανιούχα, λόγω κατανάλωσης πυρήνων από πικραμύγδαλα και βερίκοκα.

Υγεία: Ερευνα: Στο σπανάκι κρύβεται η λύση για την παχυσαρκία

Μια ουσία που υπάρχει στο σπανάκι φαίνεται ότι κρύβει τη λύση για την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας. Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξε μελέτη που πραγματοποιήθηκε από ερευνητές στη Σουηδία και συγκεκριμένα από το Πανεπιστήμιο Λουντ έδειξε ότι η ουσία αυτή, η οποία ανήκει στα

Υγεία: ΙΣΑ: Λάθος πληροφορίες δίνει η ιστοσελίδα του ΕΟΠΥΥ

Λάθος πληροφορίες για γιατρούς που εμφανίζονται ως συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ αλλά δεν είναι, δίνει ο διαδικτυακός χώρος του οργανισμού, σύμφωνα με καταγγελλία του ΙΣΑ.

Υγεία: Νέο φάρμακο θα προλαβαίνει την καρδιακή προσβολή

Ένα φάρμακο που θα αποτρέπει την καρδιακή προσβολή και τα συμπτώματα που εμφανίζονται πριν από αυτήν, ανέπτυξαν επιστήμονες στην Αυστραλία, με επικεφαλής βραβευμένο ομογενή επιστήμονα. Οι καθηγητές Arthur Christopoulos και Peter Scammells μαζί με την ομάδα τους, από το Ινστιτούτο Φαρμακευτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μόνας,

Εννέα κινεζικές πόλεις υποφέρουν από τη ρύπανση περισσότερο κι από το Πεκίνο

Πριν από λίγες ημέρες, επίσημη κινεζική έκθεση αναγνώριζε ότι το πρόβλημα της ρύπανσης του ατμοσφαιρικού αέρα είναι πλέον τόσο σοβαρό που η πόλη είναι «οριακά κατάλληλη» για να ζει κανείς. Σύμφωνα, ωστόσο, με μία νέα έκθεση, τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα απ’ όσο πίστευαν μέχρι σήμερα οι αρχές και οι επιστήμονες.

REUTERS «Οδηγούσαν το boeing προς τα Νησιά Ανταμάν»

Μία ακόμη εκδοχή -που ενισχύει περισσότερο το ενδεχόμενο της αεροπειρατείας- για την πορεία του αεροσκάφους των Μαλαισιανών Αερογραμμών, το οποίο αγνοείται εδώ και σχεδόν μία εβδομάδα, έδωσαν στο Reuters πηγές προσκείμενες στις έρευνες.

Ρέντσι: Ξεκινά τη θητεία του «μοιράζοντας» 1.000 ευρώ σε 10 εκατ. Ιταλούς

«Αυτό είναι Αριστερά», είπε ο ίδιος εξηγώντας γιατί μειώνει τους φόρους - Να τηρήσει τις δεσμεύσεις της Ιταλίας, ζήτησε η Κομισιόν θυμίζοντας ότι το χρέος της χώρας θα εκτιναχθεί φέτος στο 133%
Υψώνει την γροθιά του στην συνταγή της σκληρής λιτότητας που προωθεί η σιδηρά κυρία της Γερμανίας για τις χώρες του ευρωπαϊκού νότου.

Sarah Jessica Parker: «Η Ελλάδα είναι η αγαπημένη μου χώρα»

Η Vogue μέσα από την παραγωγή 73 Questions μας έβαλε μέσα στο σπίτι της διάσημης ηθοποιού - Δείτε το βίντεο
Στην δημοφιλή παραγωγή «73 Questions» της Vogue συμμετείχε η Sarah Jessica Parker. Η διάσημη ηθοποιός έβαλε την κάμερα μέσα στο σπίτι της, όπου ζει με τον σύζυγό της Matthew Broderick και τα τρία τους παιδιά.

Jen Selter: Η «βασίλισσα» των οπισθίων στο Vanity Fair

Η 20χρονη Αμερικανίδα έγινε διάσημη χάρη στους γυμνασμένους γλουτούς της και το Instagram
Η «βασίλισσα» των οπισθίων, η 20χρονη Αμερικανίδα, Jen Selter, επέστρεψε, αυτή τη φορά όχι μέσα από το Instagram και το Twitter αλλά με μια αισθησιακή ημίγυμνη φωτογράφιση για το τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Vanity Fair».

Δευτέρα 17 Μαρτίου Σταματίνα Τσιμτσιλή: Πρεμιέρα με Παντελή Παντελίδη!

Θα κάνει «ποδαρικό» στη νέα τηλεοπτική παρέα Απομένουν μόλις λίγα εικοσιτετράωρα πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της Σταματίνας Τσιμτσιλή με την εκπομπή «Happy Day στον Alpha».

Σμαράγδα Καρύδη: Δεν θα γίνω παρουσιάστρια ξαφνικά

Οι δηλώσεις πριν την πρεμιέρα του «Celebrity Game Night» Για το νέο της εγχείρημα στην παρουσίαση του «Celebrity Game Night», αλλά και για το αν έχει αγωνία για την πρεμιέρα είπε στην κάμερα του Mega η Σμαράγδα Καρύδη, η οποία την εντόπισε στα γυρίσματα του εντυπωσιακού τρέιλερ.

Βασιλική Τρουφάκου: «Είχα μεγάλη τύχη που βρέθηκα να είμαι στο "Παρτάλι"»

«Δεν ήξερα ότι ήταν κάτι τόσο καλό!», είπε η 27χρονη ηθοποιός Για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην πολύ πετυχημένη σειρά «Κάτω Παρτάλι»,
τη συνεργασία με τους υπόλοιπους ηθοποιούς του cast, αλλά και για την προσωπική της ζωή μίλησε η Βασιλική Τρουφάκου στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη το πρωί της Πέμπτης.

Jennifer Lopez: Νέο hot video clip-Για το κομμάτι I Luh Ya Papi

Εκπληκτικά σέξι... Η Λατίνα τραγουδίστρια Jennifer Lopez παρουσίασε το νέο της video clip για το κομμάτι I Luh Ya Papi στο χτεσινό επεισόδιο του American Idol και φυσικά μας άφησε άφωνους. H Jennifer αλλάζει αρκετά outfits στο video clip τα οποία έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό, είναι όλα σέξι.

Video: NATO tests military mettle on icy Norway terrain -Νορβηγία την Τετάρτη άσκηση του ΝΑΤΟ σε ακραίες καιρικές συνθήκες

Around 16,000 soldiers hailing from 16 nations ventured to Nordland, Norway on Wednesday to test their air, land and maritime mettle as part of the UN-approved 'Cold Response' training exercise. The purpose of the exercise is to train international troops unaccustomed to extreme weather and cold conditions to perform combat operations in icy temperatures in the case of a crisis situation.

GP Αυστραλίας: Πρεμιέρα την Κυριακή! Μετάδοση Alpha +ΟΤΕ TV

Ομάδες πιλότοι και μηχανικοί βρίσκονται στο Άλμπερτ Παρκ της Μελβούρνης "έτοιμοι" για την πρώτη μάχη της χρονιάς. Η μεγάλη πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 16/3 και θα μεταδοθεί από την τηλεόραση του Alpha στις 14:10 το μεσημέρι.

Η Alfa 4C το νέο αυτοκίνητο ασφαλείας στο WTCC

Το διήμερο 12-13 Απριλίου αρχίζει η φετινή σεζόν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού, με τον πρώτο αγώνα να διεξάγεται στους δρόμους του Μαρακές, στο νοτιοδυτικό Μαρόκο.