«Παιχνίδια πολέμου» από τις ΗΠΑ στη Βαλτική

Σύμφωνα με τον Τζο Μπάιντεν, ενδέχεται να εξετάσουν το ενδεχόμενο να μεταφέρουν μονάδες και ναυτικές δυνάμεις στην περιοχή για στρατιωτικές ασκήσεις Οι Ηνωμένες Πολιτείες σκοπεύουν να εργαστούν προς την κατεύθυνση της μεγαλύτερης διαφοροποίησης

Εξαπλάσιες οι προσφορές για το τριετές ομόλογο της Τράπεζας Πειραιώς

Στο 5% διαμορφώθηκε η απόδοση του τριετούς ομολόγου σταθερού επιτοκίου που εξέδωσε η Τράπεζα Πειραιώς. Η διάθεση του ομολόγου στις διεθνείς αγορές ολοκληρώθηκε με εξαιρετική επιτυχία, καθώς το βιβλίο προσφορών που έμεινε ανοιχτό για λίγες μόνον ώρες, συγκέντρωσε προσφορές που έφτασαν τα 3 δισ. ευρώ, υπερκαλύπτοντας κατά έξι φορές τον αρχικό στόχο.

Ντοκιμαντέρ του BBC Πανέξυπνο κοράκι λύνει ένα δύσκολο παζλ

Η επιβράβευση; Λίγο φαγητό…
Ο Chris Packham ταξιδεύει τον κόσμο για να αποκαλύψει τα μυστικά του μυαλού των ζώων. Στο παρακάτω βίντεο που προβλήθηκε από το BBC2 μας παρουσιάζει τις εκπληκτικές ικανότητες ενός κορακιού.

Τι χάνουν εργαζόμενοι και ασφαλισμένοι από τη συμφωνία για τα εργασιακά

Ο άνεργος που θα προσληφθεί με τον κατώτατο μισθό και έχει ήδη δέκα χρόνια προϋπηρεσία, θα έχει προσαύξηση 87,9 ευρώ, αντί 175,8
«Παγώνει» για έξι μήνες η επιταγή της Τρόικας για απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων, ώστε να «δοκιμαστεί»  πως θα λειτουργήσει στην πράξη η πρόταση του υπουργείου Εργασίας  να αποφασίζει για τις απολύσεις το Ανώτατο Συμβούλιο Εργασίας (ΑΣΕ).

Δημοσιονομική βόμβα οι 360.000 εκκρεμείς αιτήσεις συνταξιοδότησης

Η συνταξιοδότηση επηρεάζει το δημοσιονομικό έλλειμμα αφότου έχει εγκριθεί η σχετική αίτηση, που σημαίνει ότι όταν οι άνθρωποι βγαίνουν στη σύνταξη και η κυβέρνηση καθυστερεί τη διεκπεραίωση των σχετικών αιτήσεων
Η πολυδιαφημισμένη επιτυχία του πρωτογενούς πλεονάσματος είναι, σε σημαντικό βαθμό, προϊόν δημιουργικής λογιστικής,

«Hurriyet» Τον μεγαλύτερο ουρανοξύστη της Κωνσταντινούπολης αγόρασε η Εθνική Τράπεζα

Σε σχήμα κρυστάλλου, έχει ύψος 170 μέτρα και 40 ορόφους - Θα εγκατασταθούν εκεί τα γραφεία της Finansbank
Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας αγόρασε έναντι τιμήματος 303 εκατ. δολαρίων τον μεγαλύτερο ουρανοξύστη της Κωνσταντινούπολης, τον «Κρυστάλλινο Πύργο» (Crystal Tower), γράφει σήμερα η εφημερίδα «Hurriyet».

Πούτιν: Η Κριμαία ήταν ανέκαθεν τμήμα της Ρωσίας- Η Δύση ξεπέρασε τα όρια

«Η Κριμαία ήταν ανέκαθεν μέρος της Ρωσίας» δήλωσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν μιλώντας κατά την διάρκεια ειδικής συνεδρίασης της ρωσικής βουλής. Ο Ρώσος πρόεδρος που εμφανίστηκε λάβρος κατά της Δύσης, υπέγραψε χθες προεδρικό διάταγμα με το οποίο αναγνωρίζει την ανεξαρτησία της Κριμαίας, ενώ ενέκρινε και προσχέδιο συνθήκης για την προσάρτηση, αδιαφορώντας για τις όποιες κυρώσεις των ΗΠΑ και της ΕΕ.

2014: Αυτοί είναι οι νέοι κατώτατοι μισθοί για τους μακροχρόνια άνεργους

Φθηνότερα από 29,30 ευρώ έως 87,90 ευρώ (ανάλογα με τα έτη προϋπηρεσίας τους) θα “κοστίζουν”, κάθε μήνα, οι μακροχρόνια άνεργοι που θα προσλαμβάνονται στις επιχειρήσεις.

Το «Ποτάμι» κρατά κοντά τον ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ - What is this Stavros?

Στο 1,1% η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ με ΝΔ, το «Ποτάμι» τρίτο κόμμα, πάει να γίνει ρυθμιστής κόβοντας τη ροή ψηφοφόρων από τη ΝΔ στο ΣΥΡΙΖΑ - Πιο ικανοποιημένοι οι πολίτες με την κυβέρνηση παρά από την αντιπολίτευση- Η μετεξέλιξη του ΠΑΣΟΚ σε ΕΛΙΑ βελτιώνει τη θέση του - Πρώτος σε δημοτικότητα αρχηγός ο Θεοδωράκης

Ντοκουμέντα από τους σκληρούς δίσκους των Κασιδιάρη και Μιχαλολιάκου -Δείτε τις φωτογραφίες που «καίνε» τη Χρυσή Αυγή

Εικόνες που αποδεικνύουν ότι η ΧΑ δρα ως παραστρατιωτική οργάνωση με τάγματα εφόδου - Ο Κασιδιάρης ποζάρει με όπλα, ένα παιδάκι χαιρετά ναζιστικά, η σύζυγος και η κόρη Μιχαλολιάκου εκπαιδεύονται στο καράτε - «Ευαγγέλιο» ο Γκέμπελς - Χάρτης με «σταμπαρισμένα» σημεία των Εξαρχείων ανάμεσα στα ευρήματα

Ποια ελληνική παραλία βρίσκεται ανάμεσα στις καλύτερες του κόσμου;

Δείτε τις 25 καλύτερες παραλίες στον κόσμο, όπως τις επέλεξε το TripAdvisor Κάθε χρόνο, τέτοια εποχή, το TripAdvisor δημοσιεύει τον κατάλογο με τις ωραιότερες παραλίες του κόσμου. Αρχικά προτείνει 276 παραλίες και οι αναγνώστες του ψηφίζουν τις 25 αγαπημένες του.

Ιαπωνία: Εννέα αγνοούμενοι μετά τη σύγκρουση δύο φορτηγών πλοίων video

Οι καιρικές συνθήκες ήταν καλές και η θάλασσα ήρεμη κατά τη στιγμή της σύγκρουσης Το φορτηγό πλοίο Beagle ΙΙΙ βυθίστηκε στις εκβολές του κόλπου του Τόκιο τα ξημερώματα της Τρίτης, μετά από τη σύγκρουσή του με άλλο πλοίο, και αγνοούνται εννέα Κινέζοι ναυτικοί, μέλη του πληρώματος, όπως ανακοίνωσε η ιαπωνική ακτοφυλακή.

Τραγωδία στη Μυτιλήνη: Νεκροί εφτά μετανάστες από ανατροπή λέμβου

Συνεχίζονται οι έρευνες στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά του ακρωτηρίου Κόρακα - Αγνοούνται ακόμη περίπου 10 άτομα Τις σορούς δύο ακόμη μεταναστών που αγνοούνταν περισυνέλεξε το λιμενικό στη θαλάσσια περιοχή της Μυτιλήνης βορειοανατολικά του ακρωτηρίου Κόρακα.