ΑΠΟΛΛΩΝ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-3 «Απέδρασε» από τη Ριζούπολη με Ναπολεόνι ο Ατρόμητος (vds+pics)

Ο Ατρόμητος βρέθηκε δύο φορές πίσω στο γκολ, απέναντι στον Απόλλωνα, αλλά στο τέλος πέτυχε την ανατροπή και με 3-2 πήρε ακόμα ένα τρίποντο που τον διατηρεί στην 3η θέση και διεύρυνε το αήττητο σερί του στα 14 ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Ατρόμητο ο Ναπολεόνι με δύο γκολ, με τον Ιγκλέσιας να σκοράρει επίσης. Δύο γκολ για τους γηπεδούχους ο Λουσέρο.

ΣΤΗΝ 24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Η Άρσεναλ και πάλι πρώτη (vds)

Η κορυφή ανήκει και πάλι στην Άρσεναλ, η οποία πήρε την νίκη με 2-0 επί της Κρίσταλ Πάλας εντός έδρας.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Τσάμπερλεϊν, ο οποίος στην πρώτη του εμφάνιση στην αρχική ενδεκάδα της Άρσεναλ μετά τον τραυματισμό του σκόραρε δυο γκολ για τους «κανονιέρηδες».

Η 22Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΙΜΕΡΑ ΝΤΙΒΙΣΙΟΝ Επιτέλους νίκη για την Μπέτις! (vds)

Η Μπέτις μετά από τέσσερις μήνες, πήρε την πρώτη της νίκη με 2-0 επί της Εσπανιόλ, για την 22η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβισιόν, αν και ακόμα παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Τα δυο γκολ της αναμέτρησης σκόραρε ο Ρούμπεν Κάστρο στο 71΄ και στο 89΄.

Η 19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ BUNDESLIGA Η «πεντάστερη» Μπάγερν μένει στο «+13» (vds)

Η Μπάγερν είχε ένα πολύ εύκολο απόγευμα και επικράτησε με 5-0 επί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, για την 19η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα. Μάλιστα η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, είχε πέντε διαφορετικούς σκόρερ σε αυτή την νίκη δείχνοντας για άλλη μια φορά τον πλουραλισμό που έχει στην επίθεση.

Αστέρας Τρίπολης: Εύκολο απόγευμα στο ΟΑΚΑ κόντρα στην Καλλονή (Φωτό+Βίντεο)

Αποδίδοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, με τον Μουνάφο να δημιουργεί και τους Χουάνμα και Καράσκο να σκοράρουν, ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 2-0 της Καλλονής, πολύ εύκολα, στο ΟΑΚΑ.

Δεν θέλει ούτε μεταγραφές, ούτε τίποτα! Ίσως, ο καλύτερος φετινός Αστέρας Τρίπολης, επικράτησε 2-0 της Καλλονής, στο Ολυμπιακό Στάδιο, μετατρέποντας σε περίπατο μια δύσκολη έξοδο.

Σικελία: Δύο γυναίκες και ένα κοριτσάκι παρασύρθηκαν από χείμαρρο

Τέσσερα ακόμη μέλη της ίδιας οικογένειας, μεταξύ τους η μητέρα του κοριτσιού, διασώθηκαν από το ορμητικό ποτάμι
Αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο γυναίκες και ένα επτάχρονο κοριτσάκι κοντά στις Συρακούσες, στην ανατολική Σικελία, παρασύρθηκε το πρωί της Κυριακής από έναν χείμαρρο που είχε πλημμυρίσει, μετέδωσαν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, την ώρα που σφοδρή κακοκαιρία σαρώνει τη Νότια Ιταλία.

Σλοβενία: 90.000 σπίτια χωρίς ρεύμα λόγω κακοκαιρίας και σφοδρών χιονοπτώσεων .

Σφοδρές χιονοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σαρώνουν τη χώρα - Θα ζητήσουμε επειγόντως γεννήτριες από την ΕΕ, ανακοίνωσε η πρωθυπουργός Αλένκα Μπράτουσεκ
Σοβαρά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση αντιμετωπίζει η Σλοβενία, λόγω του σφοδρού κύματος κακοκαιρίας.

Ο Zuckerberg του Facebook έβγαλε χθες 3,2 δισ. δολ.

Ακόμη πλουσιότεροι οι «δισεκατομμυριούχοι του Χάρβαρντ» μετά το άλμα της μετοχής
Αν έχεις τύχη διάβαινε ή καλύτερα εάν έχεις μετοχές της Facebook...Κατά 4,5 δισεκατομμύρια δολάρια έγιναν χθες πλουσιότεροι οι τρεις ιδρυτές της δημοφιλούς ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, καθώς η μετοχή της εταιρείας κλεισε σε τιμή-ρεκόρ στη Wall Street. Μόνο ο Mark Zuckerberg έβγαλε 3,2 δισεκατομμύρια δολάρια.

Τα καλύτερα PC games του 2013

Το PC gaming όχι μόνο δεν πεθαίνει, αλλά ζει και βασιλεύει. Αν και τα ports από τις κονσόλες παραμένουν unoptimized, εξακολουθούν να παρέχουν καλύτερη ανάλυση και frame rate, ενώ πρόκειται για την κατ’εξοχήν πλατφόρμα ανάπτυξης indie games.

Εξαιρετικό ξεκίνημα για το Nintendo 2DS

Όπως αποκάλυψε πρόσφατα η Nintendo, το Nintendo 2DS έχει καταφέρει να πουλήσει 2.1 εκατομμύρια συστήματα μέχρι σήμερα.
Σίγουρα πρόκειται για ένα εντυπωσιακό νούμερο, δεδομένου ότι η εν λόγω φορητή κονσόλα κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2013. Η ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε επίσης, ότι από το 2011 έχουν διατεθεί στην αγορά πάνω από 42.700.000 Nintendo 3DS, ενώ συνολικά έχουν διατεθεί 154 εκατομμύρια DS συστήματα.

Ολυμπιακός: Η λύτρωση κόντρα στον Παναιτωλικό ήρθε από τον Κάμπελ

Στο πρώτο του φετινό… μεσημεριανό ματς και με το μυαλό στα θύματα της Θύρας 7, ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση του Παναιτωλικού, επικρατώντας τελικά με 2-1 στο «Καραϊσκάκη».
Ο Ολυμπιακός, μετά την παρένθεση του Κυπέλλου, επέστρεψε-έστω και δύσκολα- στις νίκες, επικρατώντας 2-1 του Παναιτωλικού.

Τι είπε η Ισπανίδα ηθοποιός Η Πενέλοπε του «Λοχαγού Κορέλι» στο πλευρό της Κεφαλονιάς

Στέλνει στους κατοίκους τις πιο ζεστές ευχές της και ελπίζει να σταθούν γρήγορα στα πόδια τους
Από το καλοκαίρι του 2001, που προβλήθηκε «Το μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι» με την Πενέλοπε Κρουζ και τον Νίκολας Κέιτζ, το νησί του Ιονίου βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των επισκεπτών του διεθνούς τζετ σετ. Εξάλλου, το πανέμορφο νησί του Ιονίου έχει φιλοξενήσει κατά καιρούς διασημότητες από όλο τον κόσμο,

Άλεξ Πέρι - Ναπολέων Περδής Δύο Έλληνες τα «πρώτα ονόματα» των πολυκαταστημάτων MYER

Η φήμη τού Άλεξ Πέρι, αλλά και οι δημιουργίες του, τον έχουν κάνει αγαπημένο σχεδιαστή πολλών διασημοτήτων του Χόλιγουντ - Ο Ναπολέων Περδής διαθέτει 75 καταστήματα καλλυντικών με την επωνυμία Napoleon Perdis Cosmetics σε όλο τον κόσμο
Θεωρείται «γκουρού της μόδας» στην Αυστραλία και είναι από τους αγαπημένους σχεδιαστές μόδας του Χόλιγουντ.

Σκάνδαλο στα Όσκαρ: Ακύρωσαν την υποψηφιότητα συνθέτη για το Όσκαρ καλύτερου τραγουδιού

Ο τραγουδοποιός Bruce Broughton παραβίασε τους κανόνες της Ακαδημίας, στέλνοντας email στους ψηφοφόρους-Ακούστε το τραγούδι που τελικά αποκλείστηκε από τα φετινά βραβεία!
Για σκάνδαλο στον θεσμό των Όσκαρ κάνουν λόγο τα διεθνή μέσα, μετά την είδηση της ανάκλησης της υποψηφιότητας του τραγουδιού «Alone Yet Not Alone» -του τραγουδοποιού Bruce Broughton- το οποίο φιγούραρε στην χρυσή πεντάδα στην κατηγορία «Καλύτερου Τραγουδιού».

Σινεμά:Κινηματογραφική εβδομάδα με Δούκισσα και Nymphomaniac

Λαμπερή και σέξι όσο ποτέ στη "Λιμουζίνα" - Υπομονή έναν μήνα για το δεύτερο μέρος του "Nymphomaniac" του Λαρς φον Τρίερ
Nymphomaniac - Part 1
Του Λαρς φον Τρίερ. Με τους Σαρλότ Γκενσμπούρ, Στέλαν Σκάρσγκαρντ, Σάια ΛαΜπεφ, Ούμα Θέρμαν
Δραματική, 2013, Δανία / Γερμανία / Γαλλία / Βέλγιο / Βρετανία
Ξεκινώντας και κλείνοντας με τραγούδι των Rammstein, το νέο έπος του Λαρς φον Τρίερ συνταράζει - για ακόμη μία φορά.

Νέα Υόρκη: Η Ελευθερία Αρβανιτάκη ενθουσίασε το κατάμεστο Κάρνεγκι Χολ

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην κεντρική σκηνή και κατάφερε να γεμίσει τη μεγάλη αίθουσα χωρητικότητας 2.804 θέσεων, ενθουσιάζοντας το κοινό με την ερμηνεία της
Μνήμες, χρώματα και παραδόσεις του Ελληνισμού ζωντάνεψαν με τη φωνή της Ελευθερίας Αρβανιτάκη στο φημισμένο Κάρνεγκι Χολ της Νέας Υόρκης, σε μια μοναδική συναυλία, που έδωσε σήμερα το πρωί (ώρα Ελλάδας).

Grammy: Αυτά είναι τα «καλύτερα τραγούδια» των τελευταίων δέκα ετών!

Μία μουσική αναδρομή στα τραγούδια που κέρδισαν το πρώτο βραβείο
2014
Σάρωσαν οι Daft Punk και ο Pharrell Williams με το «Get Lucky» στην 56η τελετή απονομής των βραβείων Grammy, επισφραγίζοντας την τεράστια επιτυχία που γνώρισε το συγκεκριμένο τραγούδι και το άλμπουμ «Random Access Memories» σε όλο τον κόσμο. Το συγκρότημα από την Γαλλία ήταν ο μεγάλος νικητής της βραδιάς και «έφυγε» από την τελετή με πέντε βραβεία:

Προ των πυλών ο χιονιάς και το κρύο - -Λαμία: Με αλυσίδες για Καρπενήσι - Χιόνισε και στη δυτική Φθιώτιδα

Τσουχτερό κρύο σε όλη τη χώρα το Σαββατοκύριακο - Πού θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία - Τι θα γίνει στην Κεφαλονιά - Θυελλώδεις άνεμοι στα πελάγη - Χιόνια σε όλες τις ορεινές και τις ημιορεινές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας
Ο Φεβρουάριος έφτασε και φέρνει μαζί του χιόνια και καταιγίδες, καθώς ο καιρός θα παρουσιάσει ραγδαία επιδείνωση σύμφωνα και με το έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η ΕΜΥ.

Άδωνις: «Είπα ψέματα, ήξερα ότι τα Μνημόνια είναι καταστροφή»

Η ομολογία του υπουργού Υγείας για τα Μνημόνια - Ενώ γνώριζε την καταστροφική επίδραση που θα είχαν, εμφανιζόταν αισιόδοξος και καθησυχαστικός
Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν δίστασε να παραδεχθεί στην κάμερα ότι είπε «κατά συνθήκη» ψέματα στον ελληνικό λαό για τα Μνημόνια!

euronews New Video:Δεκατέσσερις νεκροί από την έκρηξη του ηφαιστείου Σιναμπούνγκ

Σύννεφα καπνού έχουν καλύψει τον ουρανό της Σουμάτρας.
Τα σωστικά συνεργεία εργάζονται πυρετωδώς για τον εντοπισμό θυμάτων.
Οι τραυματίες διακομίζονται στα νοσοκομεία με αυτοσχέδια φορεία, ακόμη και τυλιγμένοι σε κουβέρτες.
Τους δεκατέσσερις έφτασαν οι νεκροί από την έκρηξη του ηφαιστείου Σιναμπούνγκ.
Ανάμεσα τους είναι μαθητές, οι οποίοι είχαν πάει εκδρομή στην περιοχή.

Reuters New Video:Super Bowl town fails to reap big game benefits

The home to MetLife Stadium and Super Bowl XLVIII in East Rutherford, New Jersey, fails to reap the rewards of hosting the game as New York overshadows the "Boulevard." Gavino Garay reports.

RT New Video: Mountain High: Olympic flame reaches Europe's tallest peak

It's been to outer space, the North Pole, and the bottom of Lake Baikal. Of course we're talking about the Olympic flame, making its way to Sochi. But surely the record-breaking torch relay wouldn't have been complete without a visit to the top of Europe's highest mountain, which is tantalisingly close to the host city. At the end of October 2013, a Russian team of mountain climbers made an ascent of the western summit of Elbrus.

NBAshowtime New Video:Utah Jazz vs LA Clippers | February 1, 2014 | Full Game Highlights | NBA 2013-2014 Season

THE FACT: Clippers reserve guard Jamal Crawford finished with 27 points, giving him 50 career games with at least 25 off the bench, the most among active players.

NBA February 1 2014 Full Game Highlights Game Recap 1.2.2014 2.1.2014 Heat Knicks Cavaliers Rockets Nets Pacers Thunder Wizards Timberwolves Hawks Sixers Pistons Bucks Grizzlies Bulls New Orleans Pelicans Kings Spurs Bobcats Suns Raptors Trail Blazers Jazz Clippers

NBACalifornia New Video:Arena Link: Dwight Howard | January 28, 2014 | NBA 2013-14 Season

Dwight Howard joins Fan Night after the Rockets defeat the Spurs at home on Tuesday night.

Not affiliated with the NBA or any of its partners - All video contents belongs to their respective copyright holders. All credit goes to Time Warner Cable Sportsnet, ESPN, NBA TV and TNT.

FOX Sports News Video:Beach Bowl Red Carpet

Former NFL players and celebrities on their strategies for the Beach Bowl.

AssociatedPress Νews.Video:NFL Honors Winners Talk About Their Big Years

The National Football League saluted its best players, performances and plays from the 2013 season during the 3rd annual NFL Honors awards show at Radio City Music Hall.

Φωτογραφίες: Οι πιο απίστευτες μεταμορφώσεις των σταρ του Χόλιγουντ

Ακρως επαγγελματίες, δεν διστάζουν να παραμορφωθούν προκειμένου να παίξουν έναν καλό ρόλο - Δείτε το πριν και το μετά
Μεγάλα «αστέρια» του Χόλιγουντ, όπως ο Matthew McConaughey, η Charlize Theron και ο Christian Bale, έχουν καταφέρει να πετύχουν μερικές από τις πιο εκπληκτικές μεταμορφώσεις στην ιστορία της μεγάλης οθόνης.

Justin Bieber: Μαριχουάνα και Ζάναξ είχε πάρει το βράδυ της σύλληψής του στο Μαϊάμι

Έκανε κόντρες με μια νοικιασμένη Λαμποργκίνι για τα μάτια μιας ξανθιάς σεξοβόμβας
Δημοσιεύφθηκαν από την αστυνομία τα αποτελέσματα των εξετάσεων, στις οποίες είχε υποβληθεί ο διάσημος νεαρός ποπ-σταρ Justin Bieber, κατά την σύλληψή του την περασμένη εβδομάδα στο Μαϊάμι.