Μισό εκατομμύριο αιτήσεις για τα εισιτήρια του Μουντιάλ από την πρώτη μέρα

Περισσότερες από 500.000 ήταν οι αιτήσεις των φιλάθλων για τα εισιτήρια της τελικής φάσης του επερχόμενου Μουντιάλ της Ρωσίας, την πρώτη ημέρα των πωλήσεων όπως ανακοίνωσε η FIFA.
Όπως έκανε γνωστό επισήμως η παγκόσμια συνομοσπονδία

Κοζάνη: Το πάρκο με τα εξημερωμένα ελάφια (photos)

Το να ταΐζεις ένα κοπάδι όμορφα ελάφια από το χέρι σου, σίγουρα δεν είναι κάτι συνηθισμένο. Κι όταν μάλιστα ανάμεσα σε σένα και τα πανέμορφα ζώα δεν μεσολαβεί κανένα συρματόπλεγμα, κανενός είδους φράκτης, η στιγμή γίνεται μοναδική.
Όσοι επιθυμούν να το ζήσουν αρκεί να επισκεφθούν το ορεινό πάρκο του Αγίου Παντελεήμονα στον νομό Κοζάνης, δύο χιλιόμετρα ανατολικά της κοινότητας του Αγίου Δημητρίου, στον Δήμο Ελλησπόντου.

Πάτρα: Μοναδικό θέαμα στους τελικούς του 9ου PICK-Λουξ Cola Plus ‘n Light!

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ και ΒΙΝΤΕΟ με τις καλύτερες στιγμές της Κυριακής. Χιλιάδες θεατές απόλαυσαν χθες και σήμερα μοναδικό και εντυπωσιακό θέαμα στο κέντρο της Πάτρας, όπου διεξήχθη το 9o PICK Λουξ Cola Plus ‘n Light. Γκάζια, αγωνιστική δράση, ένταση με την αδρεναλίνη να χτυπά κόκκινο, αλλά και συναρπαστικές επιδείξεις και πρωτότυπα events.
Όλα τα είχε το φετινό PICK Λουξ Cola Plus ‘n Light.

Χαράλαμπος Λιβαδάς,Πώς "βούλιαξαν" το πειρατικό που μαύρισε τον Σαρωνικό

Ο Χαράλαμπος Λιβαδάς, Πλοίαρχος Α τάξεως του Εμπορικού Ναυτικού, με τεράστια εμπειρία στη ναυσιπλοΐα αλλά και στα ναυτικά ατυχήματα, αναλύει στο zougla.gr τις βαθύτερες αιτίες για τις οποίες σημειώθηκε το ναυτικό ατύχημα του «Αγία Ζώνη ΙΙ», με αποτέλεσμα την εκτεταμένη ρύπανση του Σαρωνικού Κόλπου.

Σύμφωνα με τον Πλοίαρχο, «πρόκειται για διακεκριμένη ναυταπάτη σε συνάρτηση με λαθρεμπόριο που συνέταξαν ο εφοπλιστής και το πλήρωμα του πλοίου

Πού εντοπίζουν τα συνεργεία ρύπανση-Ευθύνη της εταιρείας, λέει ο υφ. Ναυτιλίας

Τουλάχιστον 800 τόνοι μαζούτ έχουν απαντληθεί έως τώρα από το βυθισμένο δεξαμενόπλοιο ΑΓ.ΖΩΝΗ ΙΙ στον Σαρωνικό νότια της νήσου Αταλάντης. Όπως ξεκαθάρισε ο υφυπουργός Ναυτιλίας, η ευθύνη είναι ξεκάθαρα της πλοιοκτήτριας εταιρείας. Εντοπίστηκε ρύπανση και στο Λαγονήσι. Μεγαλύτερο πρόβλημα στη Γλυφάδα. Αναλυτικά η κατάσταση που επικρατεί στις παράκτιες περιοχές της Αττικής.

Athens Flying Week: Πιλότοι και αεροσκάφη στα όριά τους Δειτε-Βιντεο.

Πιλότοι από όλον τον κόσμο βρέθηκαν στην Τανάγρα, στο πλαίσιο των αεροπορικών επιδείξεων Athens Flying Week. Δείτε τις εντυπωσιακές εικόνες, που κόβουν την ανάσα
 
Πιλότοι από όλον τον κόσμο έλαβαν μέρος στις αεροπορικές επιδείξεις που πραγματοποιήθηκαν στην αεροπορική βάση της Τανάγρας, στο πλαίσιο του Athens Flying Week.

Μάγδα Φύσσα: Από πενθούσα μητέρα σε μάνα - σύμβολο

Τέσσερα χρόνια από τη δολοφονία του μοναχογιού της, Παύλου, η Μάγδα Φύσσα εξακολουθεί να είναι αξιοπρεπής και έτοιμη να συνεχίσει τον αγώνα για δικαίωση. Το NEWS 24/7 καταγράφει τις δηλώσεις της που συγκλόνισαν το πανελλήνιο
Οκτώβριος του 2013. Η Μάγδα Φύσσα για πρώτη φορά εμφανίζεται δημόσια για να μιλήσει για το φονικό. Για τον κόσμο είναι ακόμη η μητέρα του 34χρονου μουσικού,

Πώς ο Λαλιώτης ξαναβάζει τον Ανδρέα, το ΠΑΣΟΚ και την Κεντροαριστερά στο προσκήνιο

Το επόμενο δεκαήμερο το News24/7 θα φιλοξενήσει το 2ο αφιέρωμά του Κώστα Λαλιώτη με τίτλο «Μνήμη Παρελθόντος – Παρόν – Μνήμη Μέλλοντος», «Ανδρέας Παπανδρέου. Ένας Ηγέτης από το Μέλλον», «ΠΑΣΟΚ. Ένα Κίνημα από το Μέλλον», «Κεντροαριστερά. Μια Παράταξη από το Μέλλον».
 
Το τελευταίο διάστημα, μετά το διαδικτυακό αφιέρωμα του Κώστα Λαλιώτη, ο Ανδρέας Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ βρίσκονται και πάλι στο επίκεντρο: πρωταγωνιστούν και πάλι στο δημόσιο διάλογο για την κεντροαριστερά και σηματοδοτούν εξελίξεις.

Της Γουατεμάλας: Οι διαδηλωτές παγίδευσαν τους βουλευτές στη Βουλή

Αστυνομικοί απελευθέρωσαν τους βουλευτές ύστερα από τον επτάωρο αποκλεισμό του Κοινοβουλίου της Γουατεμάλας από χιλιάδες διαδηλωτές που διαμαρτύρονταν για τροποποίηση του ποινικού κώδικα προς όφελος των κομμάτων
Κάνοντας χρήση δακρυγόνων, η Αστυνομία στη Γουατεμάλα κατάφερε να βγάλει από το κτίριο του κοινοβουλίου τους βουλευτές που είχαν αποκλειστεί εκεί επί επτά ώρες από χιλιάδες διαδηλωτές οι οποίοι είχαν αποκλείσει τις εξόδους.