Η Mercedes- Maybach S600 Pullman είναι η πιο πολυτελής λιμουζίνα...

Η S600 Pullman της Mercedes- Maybach δεν έχει καμία σχέση με τις αμερικάνικες stretched limos με τους καναπέδες και τα μπαρ που σίγουρα έχετε δει σε ταινίες να μετακινούν ολόκληρες παρέες. Το μόνο κοινό τους είναι το μεγάλο μήκος -η Pullman φτάνει αισίως τα 6,50 μέτρα, ενώ μεταξύ των τροχών που απέχουν 4.400 και κάτι χιλιοστά θα μπορούσε άνετα να χωρέσει ένα συμβατικό μικρο-μεσαίο μοντέλο.

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΝΟΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ

Έχει πατήσει σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της υφηλίου. Το έχουμε δει είτε ζωντανά είτε μέσω οθόνης, μικρής ή μεγάλης δεν έχει σημασία, σε κορυφογραμμές, σε στέπες, σε σαφάρι, σε εξερευνητικές αποστολές, ως ασθενοφόρο, ως θωρακισμένο τότε που τα επεισόδια στο Μπέλφαστ ήταν στο φόρτε τους, με τη βασίλισσα Ελισάβετ, με το James Bond και με πολλούς άλλους διάσημους ή λιγότερο διάσημους.

Τζ. Πιτέλα: Όταν η Ελλάδα και η Ιταλία έσωζαν πρόσφυγες οι άλλοι αδιαφορούσαν

«Θα πρέπει όλοι να ευχαριστήσουμε την Ελλάδα που συνεχίζει να σώζει χιλιάδες πρόσφυγες σε καθημερινή βάση παρά τις δύσκολες οικονομικές προοπτικές της», δήλωσε ο Πρόεδρος των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών στο Ευρωκοινοβούλιο, Τζιάνι Πιτέλα σε συνέντευξη του στο Euractiv.
«Όταν η Ελλάδα και η Ιταλία διέσωζαν ανθρώπους στη Μεσόγειο 3-4 χρόνια πριν και τα άλλα κράτη- μέλη αδιαφορούσαν δεν έγινε τίποτα, γι” αυτό σήμερα αντιμετωπίζουμε την κατάρρευση του χώρου Σένγκεν», είπε,