Liberation προς κύριο Louiς Vuitton: Άντε χάσου πλούσιε μαλ…α!

Με έναν τίτλο που δεν χρειάζεται σχόλια, κυκλοφορεί σήμερα η γαλλική (αριστερή) εφημερίδα Liberation επικρίνοντας την απόφαση του πλουσιότερου Γάλλου, Μπερνάρ Αρνό, να ζητήσει βελγική υπηκοότητα εγκαταλείποντας τα πάτρια εδάφη προκειμένου να αποφύγει το φόρο- μαμούθ που θέλει να επιβάλει στα υψηλά εισοδήματα η κυβέρνηση Ολάντ.

Η απόφαση του μεγαλοεπιχειρηματία, Αρνό του τέταρτου πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο προκάλεσε πολιτικό σεισμό στον επιχειρηματικό αλλά και τον πολιτικό κόσμο στη Γαλλία και σίγουρα δεν ήταν τυχαίο ότι ανακοινώθηκε λίγες ώρες πριν την πολύαναμενόμενη εφ’ όλης συνέντευξη του Φρανσουά Ολάντ στο κανάλι TF1..

Ανεξάρτητο κράτος, από σήμερα, το Κόσοβο

Το Κόσοβο αποκτά από σήμερα, Δευτέρα, καθεστώς πλήρους ανεξαρτησίας και θα λειτουργεί πλέον ως κυρίαρχο κράτος. Το καθεστώς διεθνούς επιτήρησης που είχε επιβληθεί με το σχέδιο Αχτισάαρι παύει να ισχύει. Η σχετική απόφαση είχε ληφθεί στις 2 Ιουλίου, στη Βιέννη, από τη Διεθνή Ομάδα Καθοδήγησης, η οποία αποτελείται από χώρες που έχουν αναγνωρίσει τη μονομερώς ανακηρυχθείσα ανεξαρτησία του Κοσόβου, και από σήμερα τίθεται σε εφαρμογή..

Natalie Martinez: Το «καυτό» κορίτσι του Μαϊάμι

Η Natalie Martinez γεννήθηκε πριν από 28 χρόνια στο Μαϊάμι και είναι μοντέλο και ηθοποιός.
Ιδιαίτερα γνωστή από τη διαφημιστική καμπάνια των ρούχων που έχει λανσάρει η Jennifer Lopez αλλά και από το έργο «Death Race», το 2008..

Toronto Film Festival Party.. Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου .Part 2

Toronto Film Festival Party..  Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου,τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα και τα φωτογραφικά φλας το βράδυ της Πέμπτης και από τότε δεν είναι λίγοι εκείνοι που μέχρι και σήμερα κινούνται στους ρυθμούς του και μιλάνε για αυτό. δείτε φωτογραφίες..

Ποιοι σταρ βρέθηκαν στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο;Toronto Film Festival Party!

Το διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Toronto τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα και τα φωτογραφικά φλας το βράδυ της Πέμπτης και από τότε δεν είναι λίγοι εκείνοι που μέχρι και σήμερα κινούνται στους ρυθμούς του και μιλάνε για αυτό..

Οι πλουσιότεροι και φτωχότεροι σταρ της πίστας

Στην τσιμπίδα της Εφορίας οι καλλιτέχνες
Άλλοι πολλά και άλλοι λίγα… Μεγάλες διαφορές παρουσιάζουν τα εισοδήματα που δηλώνουν μεγάλα ονόματα της νυχτερινής Αθήνας, μία ημέρα μετά την αποκάλυψη του Miva-rate που παρουσίασε την  Πέγκυ Ζήνα και τον σύζυγό της να φοροδιαφεύγουν. Τα στοιχεία που δημοσιεύονται σήμερα..
σε εφημερίδα, δείχνουν ότι ο Γιάννης Πλούταρχος με καθαρό δηλωθέν εισόδημα 1.489.180 ευρώ τη διετία 2008- 2009 (667.121 το 2008 και 822.059 το 2009) είναι από τους πλέον καλοπληρωμένους καλλιτέχνες – και από τους πιο ειλικρινείς φορολογουμένους..

Μετά το t-shirt, τώρα και το καπέλο του H Kristen Stewart φοράει τα ρούχα του Robert Pattinson

Η Kristen Stewart έφτασε στο αεροδρόμιο του Toronto την Κυριακή ντυμένη αρκετά απλά, με ένα μαύρο παντελόνι και ένα λευκό μπλουζάκι. Η κατά τα άλλα «αδιάφορη» επιλογή της στα ρούχα, αποκτά ξαφνικά ενδιαφέρον αν παρατηρήσει κανείς το καπέλο που φοράει που δεν είναι δικό της, αλλά του Robert Pattinson. Το καπέλο του baseball του ηθοποιού..

Μεταλλικά φορέματα νέα τάση

Μεταλλικά φορέματα. Φέτος τα μεταλλικά φορέματα δεν περιορίζονται μόνο στο χρυσό αφού το ασημί έρχεται και μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι. Τα σχέδια έχουν αρκετό όγκο στην περιφέρεια κι αυτό που αξίζει να κάνεις αν έχεις ήδη ένα τέτοιο φόρεμα είναι να το συνδυάσεις με μία ζώνη που θα τονίσει τη μέση σου, όσο για τα παπούτσια μπορείς να φορέσεις πέδιλα ή γόβες. Cronos 4680

  πηγη

H Miranda Kerr φωτογραφίζεται από τον Orlando Bloom!

Μας εκπλήσει το νέο τεύχος του T Magazine δείχνοντάς μας ταυτόχρονα τα πιο όμορφα σημεία της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας, με πρωταγωνίστρια τη Miranda Kerr. Αυτό που δεν γνωρίζαμε όμως είναι ότι ο Orlando Bloom έχει μεγάλο ταλέντο στη φωτογραφία....
Πριν φύγουν από τον παράδεισο του Wellington, το ζευγάρι αποφάσισε να δώσει ακόμει πιο πλούσιο υλικό στο editorial προσφέροντας φωτογραφίες από τα αγαπημένα τους μέρη...

Στη 18η θέση των πιο ελκυστικών επενδυτικών προορισμών ΑΠΕ η Ελλάδα

Σταθερά στην 18η θέση εξακολουθεί να βρίσκεται η χώρα μας όσον αφορά τον δείκτη «All Renewable Index», των πιο ελκυστικών προορισμών για τους επενδυτές στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας που συντάσσει η Ernst & Young. Την ίδια στιγμή, η Ελλάδα παραμένει στην 10η θέση για την ηλιακή ενέργεια, ενώ στην κατηγορία αιολικά υποχώρησε από την 25η στην 26η της κατάταξης, βαθμολογούμενη με 48 στα αιολικά επί ξηράς και 33 στα υπεράκτια αιολικά.
Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, που αξιολογεί την ελκυστικότητα 40 χωρών προς τους επενδυτές, εστιάζοντας στους κλάδους των φωτοβολταϊκών ..

Οι ανατιμήσεις στο πετρέλαιο αυξάνουν κατά 100% τη ζήτηση για καυσόξυλα

Με ποιοτική υποβάθμιση κινδυνεύει ενόψει του επερχόμενου Χειμώνα, η ατμόσφαιρα και το περιβάλλον στα μεγάλα αστικά κέντρα της επικράτειας, αλλά και σε πολλές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας, κυρίως κοντά στα σύνορα και σε υψόμετρο, λόγω των επιπτώσεων της κρίσης, που συνεχίζει να πλήττει την ελληνική κοινωνία για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά φέτος.
Η καινούρια απειλή που προβάλλει στον ορίζοντα, «πυροδοτείται» από την επικείμενη εφαρμογή, από τα μέσα Οκτωβρίου και μετά, της κυβερνητικής απόφασης για την εξίσωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης του πετρελαίου θέρμανσης με το 80% του ισχύοντος φόρου ..

Μεγάλο «φούσκωμα» του μάγματος κάτω από το ηφαίστειο της Σαντορίνης

ΒΡΕΤΑΝΟΙ & ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ 
Ο υπόγειος θάλαμος του μάγματος (των λιωμένων πετρωμάτων) κάτω από το ηφαίστειο της Σαντορίνης επεκτάθηκε σημαντικά, κατά περίπου 10 έως 20 εκατομμύρια κυβικά μέτρα, μεταξύ Ιανουαρίου 2011 και Απριλίου 2012, σύμφωνα με Βρετανούς επιστήμονες των πανεπιστημίων της Οξφόρδης και του Μπρίστολ, σε συνεργασία με Έλληνες συναδέλφους τους από το πανεπιστήμιο Αθηνών (Τμήμα Γεωλογίας & Γεωπεριβάλλοντος) και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Εργαστήριο Ανώτερης Γεωδαισίας)...

Ξανά μαζί έπειτα από οκτώ χρόνια οι "No Doubt"!

Οι No Doubt, το πολυβραβευμένο συγκρότημα που μεσουράνησε την δεκαετία του '90 με μεγαλύτερη επιτυχία το "Don't speak", βρίσκονται ξανά μαζί, για πρώτη φορά από το 2004!
Το νέο τους άλμπουμ με τίτλο "Push and shove" κυκλοφορεί στις 25 Σεπτεμβρίου,..

Στις 11 Σεπτεμβρίου Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης την Τρίτη στο θέατρο Βράχων

Η μεγάλη περιοδεία του Μιχάλη Χατζηγιάννη σε ολόκληρη την Ελλάδα, κορυφώνεται με μια μεγάλη συναυλία στις 11 Σεπτεμβρίου στο θέατρο Βράχων-Μελίνα Μερκούρη.
«Θάρρος ή αλήθεια»; Παρά την δύσκολη περίοδο που διανύουμε, ο αγαπημένος Έλληνας καλλιτέχνης κατάφερε..

Οι Prodigy επιστρέφουν - Και επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη! (Βίντεο)

Την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου, μόλις 2 μήνες μετά την εμφάνισή τους στο Rockwave Festival, οι Prodigy έρχονται να προκαλέσουν τον πανικό και στη Θεσσαλονίκη. "We are here to give you a fucking reason to party", δήλωσαν οι Prodigy χαιρετίζοντας τις δεκάδες χιλιάδες των fans..
στην τελευταία τους εμφάνιση στην Ελλάδα (τον περασμένο Ιούλιο στο Rockwave). Και ο Keith και ο Maxim ξέρουν να κρατούν τις υποσχέσεις τους! Tην Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου στο ΠΑΛΑΙ ΝΤΕ ΣΠΟΡ θα δώσουν το σύνθημα με το "World's On Fire", για να ξεκινήσει ξέφρενος χορός!..

Σερβία: Δεν έχει σημασία η άρση της επιτηρούμενης ανεξαρτησίας του Κοσόβου


«Η Σερβία δεν αναγνωρίζει ούτε την επιτηρούμενη, ούτε τη μη επιτηρούμενη ανεξαρτησία του Κοσόβου και για μας δεν έχει καμία σημασία η διαδικασία άρσης της επιτηρούμενης ανεξαρτησίας του Κοσόβου», δήλωσε ο Σέρβος πρωθυπουργός Ίβιτσα Ντάτσιτς.

Η Διεθνής Ομάδα Καθοδήγησης για το Κόσοβο συνεδριάζει, σήμερα, στην Πρίστινα και θα λάβει απόφαση άρσης της επιτηρούμενης ανεξαρτησίας της περιοχής...

Ιταλία: Προβάδισμα στην κεντροαριστερά δείχνει δημοσκόπηση

Σύμφωνα με δημοσκόπηση, για λογαριασμό της εφημερίδας «Λα Ρεπούμπλικα», το κεντροαριστερό Δημοκρατικό Κόμμα της Ιταλίας θα κέρδιζε το μεγαλύτερο ποσοστό ψήφων, 27%, αν διεξάγονταν τώρα εκλογές, ενώ το κεντροδεξιό κόμμα του πρώην πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι θα κέρδιζε λιγότερο από 20%.
Επίσης, με βάση τα ευρήματα της δημοσκόπησης, σημειώθηκε άνοδος της υποστήριξης προς το Κίνημα των Πέντε Αστέρων, το οποίο έχει ξεπεράσει όλα τα μικρότερα κόμματα για να γίνει, με 14,5%, το τρίτο μεγαλύτερο πολιτικό κίνημα της Ιταλίας...

Απίστευτες ιστορίες φοροδιαφυγής με Ferrari, καταθέσεις εκατομμυρίων

Απίστευτα μεγάλο το φαγοπότι με τη φοροδιαφυγή. Οι έρευνες του ΣΔΟΕ αποκαλύπτουν τις τρομακτικές διαστάσεις που πήρε το εθνικό σπορ και οι φοροφθγάδες ανήκουν σε όλα τα οικονομικά και κοινωνικά στρώματα.
Οι αποκαλύψεις του Εθνους της Κυριακής συγκλονίζουν, ενώ και τα στοιχεία από το ¨πρώτο Θέμα¨ φανερώνουν πως η πάταξη της φοροδιαφυγής μπορεί να δώσει μεγάλη ανάσα στη χώρα.
Ειδικότερα τα στοιχεία του ΣΔΟΕ αποκαλύπτουν πως:..

Νέα 24ωρη απεργία στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

Σε νέα 24ωρη απεργία προχωρούν σήμερα οι εργαζόμενοι στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ενόψει των δρομολογουμένων αλλαγών στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της τράπεζας, με αποτέλεσμα τα καταστήματα της τράπεζας να παραμένουν κλειστά..

Η ελληνική φέτα κερδίζει τους Αμερικανούς

Ύστερα από το στραγγιστό γιαούρτι, ένα ακόμη ελληνικό προϊόν κερδίζει την προτίμηση των καταναλωτών στις ΗΠΑ, αποδεικνύοντας πως τα καλά ελληνικά τρόφιμα έχουν τεράστιες προοπτικές στις διεθνείς αγορές εφόσον υποστηριχθούν κατάλληλα. Σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση του γραφείου οικονομικών και εμπορικών υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας στις ΗΠΑ οι εξαγωγές ελληνικής φέτας στην αμερικάνικη αγορά κατά το πρώτο εξάμηνο..

Tα καλά ελληνικά τρόφιμα έχουν τεράστιες προοπτικές στις διεθνείς αγορές

Tα καλά ελληνικά τρόφιμα έχουν τεράστιες


προοπτικές στις διεθνείς αγορές...

Η CREDIT AGRICOLE ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ Εβδομάδα εξελίξεων α λα γαλλικά για τις τραπεζικές συγχωνεύσεις

Οι διαδικασίες συγκέντρωσης των ελληνικών τραπεζών θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος του έτους, επισημαίνουν έγκυροι τραπεζικοί και χρηματιστηριακοί παράγοντες, οι οποίοι εκτιμούν πως την επόμενη εβδομάδα κυοφορούνται εξελίξεις.
Πρώτη και σημαντικότερη εξέλιξη η οποία αναμένεται είναι αυτή της Εμπορικής. Οι Γάλλοι της Credit Agricole φαίνεται να διαπραγματεύονται σκληρά τους όρους πώλησης της θυγατρικής τους στην Ελλάδα, ιδιαίτερα μετά τις αποφάσεις του Μ. Ντράγκι που «δείχνουν» φως στο βάθος του τούνελ στο οποίο βρίσκονται οι ευρωπαϊκές οικονομίες και οι αγορές..

Πωλήσεις 4 δισ. ευρώ αναμένει φέτος ο ΟΠΑΠ

Καμία επίπτωση στην καθημερινή λειτουργία του ΟΠΑΠ δεν θα έχουν οι κινήσεις που σχετίζονται με τη διαδικασία πώλησης του 29% του ελληνικού δημοσίου, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα υποστήριξε σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό του πρακτορείου Bloomberg, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού, Κώστας Λουρόπουλος.
Μιλώντας με αφορμή τη συμμετοχή του ΟΠΑΠ στο ελληνικό raodshow στο Λονδίνο,..

ΣΕ ΑΛΥΣΙΔΑ ΤΗΣ LVMH ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ 50% ΤΗΣ SEPHORA Πώληση συμμετοχής της «Μαρινόπουλος»

Τις κινήσεις αναδιάρθρωσης των συμμετοχών του δείχνει να συνεχίζει ο όμιλος Μαρινόπουλος, ο οποίος την περίοδο που ολοκλήρωνε τη συμφωνία για την απόκτηση του πλήρους ελέγχου των σούπερ μάρκετ Carrefour στην Ελλάδα, προχωρούσε ταυτόχρονα στην πώληση της συμμετοχής του στην αλυσίδα καταστημάτων καλλυντικών Sephora..

Βαρύ πρόστιμο σε πολυεθνική για χειραγώγηση τιμών

Χτύπημα στην... καρδιά των πολυεθνικών επιχειρήσεων ετοιμάζει το υπουργείο Ανάπτυξης, επιδιώκοντας με έμμεσο τρόπο να ξεφουσκώσει... τις τιμές των προϊόντων και να κλείσει την «ψαλίδα» της ακρίβειας ανάμεσα στην Ελλάδα και άλλες χώρες της Ε.Ε.
Σύμφωνα με πληροφορίες τις επόμενες μέρες, ίσως και μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης αναμένεται να ανακοινώσει την επιβολή βαρύτατου προστίμου σε πολυεθνική εταιρεία.

ΑΡΗΣ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ Στροφή στις αγορές Κίνας και Βραζιλίας

Αρης Κεφαλογιάννης, διευθύνων σύμβουλος ΓΑΙΑ Τρόφιμα
Στις ταχέως αναπτυσσόμενες αγορές της Κίνας και της Βραζιλίας στρέφεται τώρα το ενδιαφέρον της ΓΑΙΑ Τρόφιμα, στο πλαίσιο της διεθνούς ανάπτυξης των εργασιών της. Όπως αναφέρει, μιλώντας στην «ΗτΣ» ο επικεφαλής της εταιρείας, Άρης Κεφαλογιάννης, οι παραπάνω χώρες αποτελούν τους επόμενους μεγάλους στόχους και τονίζει πως η εξωστρέφεια είναι μονόδρομος για τις ελληνικές επιχειρήσεις.
Συνέντευξη στο Γιώργο Μανέττα..

ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ ΜΠΑΡΛΟΣ Η βιομηχανία που βρήκε το γιατρικό της

Κλεομένης Μπάρλος: Ιδρυτής και πρόεδρος της CBL Πάτρας
Ο καθηγητής Χημείας του Πανεπιστημίου Πατρών Κλεομένης Μπάρλος έκανε ένα μικρό θαύμα, ένα επίτευγμα ίσως μεγαλύτερο από την επιστημονική του ανακάλυψη. Κατάφερε να φτιάξει μέσα σε έξι μήνες μια φαρμακοβιομηχανία και να την αποσβέσει, εξασφαλίζοντας ήδη μεγάλα κέρδη από την προκαταβολή της πρώτης παραγγελίας! Τώρα, η CBL γίνεται η πρώτη πλήρως καθετοποιημένη ελληνική φαρμακοβιομηχανία από την έρευνα στο τελικό φάρμακο, αλλάζοντας μορφή και στοχεύοντας πολύ ψηλά...

Επέκταση του Ομίλου Μεταξιώτη στην ενέργεια

Ο Όμιλος Μεταξιώτη, ενισχύει περαιτέρω την παρουσία του στον χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας θέτοντας σε λειτουργία δύο εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών συστημάτων συνολικής ισχύος 1 MW στις στέγες των αποθηκευτικών χώρων στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης..

Helios-Hellas2 Το μεγαλύτερο φωτοβολταικό πάρκο στην Ελλάδα είναι γεγονός.

Helios-Hellas2

Το μεγαλύτερο φωτοβολταικό πάρκο στην Ελλάδα είναι γεγονός. Ο όμιλος φωτοβολταϊκών και αιολικών πάρκων ΜΠΙΜΠΑΣ κατασκευάζει το μεγαλύτερο φωτοβολταϊκό πάρκο της Ελλάδας στην Πελοπόννησο στην περιοχή Καρνεζέικα του δήμου Ναυπλίου. ..

Η Madonna σκίζει την μπλούζα της και στηρίζει Ομπάμα!

Την ώρα που ο πρόεδρος της Αμερικής, Μπαράκ Ομπάμα, κάνει την προεκλογική του εκστρατεία στο Σαρλότ της Νότιας Καρολίνα, η Madonna αποφάσισε να δείξει εμπράκτως την στήριξή της στο πρόσωπό του επί σκηνής..

Το Χόλιγουντ στηρίζει Ομπάμα

Δεκάδες διασημότητες του Χόλιγουντ έκαναν την εμφάνισή τους στο εθνικό συνέδριο του Δημοκρατικού Κόμματος, το οποίο διεξάγεται στην πόλη Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνας.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Τζεφ Μπρίτζες, εμφανίστηκε τη Δευτέρα με το συγκρότημά του, τους Abiders, στο πλαίσιο του φεστιβάλ Carolinafest πριν ακόμη ξεκινήσει το συνέδριο, ενώ ο αδελφός του Μπο συμμετείχε στο συνέδριο και χειροκρότησε τις ομιλίες που άνοιξαν τις εργασίες του..

Νέο άλμπουμ από τον μεγάλο μουσικό Bob Dylan και Tempest

Με εξαιρετικές κριτικές υποδέχτηκαν οι κριτικοί ανά τον κόσμο το τελευταίο άλμπουμ του μεγάλου μουσικού Bob Dylan.
Το άλμπουμ του Αμερικανού τροβαδούρου είναι φυσικά μια είδηση που απασχολεί πολύ την μουσική βιομηχανία, αλλά είναι άραγε τόσο εύκολο για έναν τόσο πετυχημένο μουσικό να παράγει συνεχώς επιτυχίες;
Ο μεγάλος μουσικός σίγουρα δύσκολα θα σηματοδοτήσει τις αλλαγές σε μουσική βιομηχανία και κοινωνία όπως έκανε στο παρελθόν. Παρ’ όλα αυτά το Tempest είναι μια χαρά άλμπουμ και αποδεικνύει πως ο Dylan δεν το έχασε ακόμη..

Η Izabel Goulart μας κάνει να ανυπομονούμε για το καλοκαίρι του 2013

Το κορμί της έχει τις τέλειες αναλογίες και δεν είναι απορίας άξιο πως έχει καταφέρει να αναρριχηθεί τόσο ψηλά στον κόσμο της μόδας. Η Izabel Goulart, το μοντέλο από τη Βραζιλία είναι στα καλύτερά της και πετάει τα ρούχα της για να αναδείξει όπως μόνο εκείνη ξέρει μια νέα συλλογή με μαγιό.

Ο 27χρονος πρώην άγγελος της Victoria's Secret ανεβάζει επικίνδυνα τη θερμοκρασία με τις πόζες και το βλέμμα της, την ώρα που ο φωτογραφικός φακός την απαθανατίζει με την καλοκαιρινή συλλογή για το 2013 της Cia Maritima.

Το εκθαμβωτικό μοντέλο που έχει βρεθεί στην 100η θέση του περιοδικού FHM στη λίστα με τις 100 πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη έχει ξαναεκπροσωπήσει τη συγκεκριμένη εταιρεία και αν κρίνουμε από το γεγονός ότι την επέλεξαν για ακόμα μια φορά, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι αυτό που κάνει η Izabel, το κάνει καλά…

Κινούμενη «βόμβα» η Βραζιλιάνα Nathalia Sosiani

Από τις πιο σέξι Βραζιλιάνες, η καλλονή Nathalia Sosiani φωτογραφίζεται για το αντρικό περιοδικό «FHM» της Ισπανίας και αναστατώνει άλλη μια φορά τους θαυμαστές της.

Η Sosiani είναι μοντέλο και ηθοποιός και κάνει διεθνή καριέρα. Έχει φωτογραφηθεί για γνωστά περιοδικά και έχει πρωταγωνιστήσει σε διαφημιστικές καμπάνιες για εσώρουχα και μαγιό.

Η ίδια δηλώνει ερωτευμένη με τη Βραζιλία και τους Λατίνους. Και επίσης ότι, αν και έχει επισκεφτεί πολλές χώρες, δεν έχει βρει πιο όμορφη από τη Βραζιλία...

Ana Sofia Henao: Ξανθός άγγελος από την Κολομβία

H Ana Sofia Henao είναι μοντέλο από την Κολομβία και έγινε γνωστή για τις τέλειες αναλογίες της και το λαμπερό της πρόσωπο. Η ξανθιά καλλονή από μικρή ήθελε να γίνει μοντέλο αλλά όπως λέει η ίδια ήταν παχουλή.
«Από τα 10 μου ονειρευόμουν να περπατήσω με φανταχτερά ρούχα και μαγιό στις πασαρέλες κορυφαίων σχεδιαστών. Αλλά ήμουν παχουλή, δεν είχα το σωστό σωματότυπο και ήξερα ότι δεν θα μπορούσα να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα..

Ελιζαμπέτα Κανάλις: Γυναίκα-«αφέντρα» για λογαριασμό του «Max»

Ο χωρισμός της από τον διάσημο σταρ του Χόλιγουντ, Τζορτζ Κλούνεϊ, ουδόλως φαίνεται να πτόησε την Ιταλίδα καλλονή Ελιζαμπέτα Κανάλις
Αντί να πάρει τα... όρη και τα βουνά, η σέξι Ιταλίδα άρχισε ένα σερί αισθησιακών φωτογραφήσεων, που κάνουν πολλούς άντρες να αναρωτιούνται το λόγο, για τον οποίο ο Αμερικανός ηθοποιός δεν βρίσκεται πια στο πλευρό της (όχι ότι... κακόπεσε πάντως με την Στέισι Κέιμπλερ)...