Πωλήσεις 4 δισ. ευρώ αναμένει φέτος ο ΟΠΑΠ

Καμία επίπτωση στην καθημερινή λειτουργία του ΟΠΑΠ δεν θα έχουν οι κινήσεις που σχετίζονται με τη διαδικασία πώλησης του 29% του ελληνικού δημοσίου, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα υποστήριξε σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό του πρακτορείου Bloomberg, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού, Κώστας Λουρόπουλος.
Μιλώντας με αφορμή τη συμμετοχή του ΟΠΑΠ στο ελληνικό raodshow στο Λονδίνο,..
ο κ. Λουρόπουλος ανέφερε ότι οι πωλήσεις τείνουν φέτος να φθάσουν στα 4 δισ. ευρώ. «Παρά την κρίση, καταφέρνουμε διαχρονικά να διατηρήσουμε την κερδοφορία μας και την μερισματική πολιτική σε υψηλά επίπεδα» σημείωσε σπεύδοντας να προσθέσει ότι «σύμφωνα με ορισμένα κριτήρια, είμαστε η δεύτερη μεγαλύτερη λοταρία του κόσμου και η πιο κερδοφόρα εισηγμένη επιχείρηση του κλάδου πανευρωπαϊκά». Ο κ. Λουρόπουλος υποστήριξε ότι οι προοπτικές του ΟΠΑΠ παραμένουν ισχυρές.
«Πέρυσι ξεκινήσαμε ένα τεράστιο επενδυτικό πρόγραμμα, ίσως το μεγαλύτερο αυτή την περίοδο στην χώρα και ένα από τα μεγαλύτερα στον κλάδο διεθνώς, το οποίο χρηματοδοτούμε με ίδια κεφάλαια. Τα σχέδιά μας αφορούν στην απόκτηση της άδειας για τα Λαχεία και το Ξυστό, την επέκταση στο Internet, καταρχήν με τα υφιστάμενα παιχνίδια μας, και στις Παιγνιομηχανές (VLTs)».
Επίσης, ο επικεφαλής του ΟΠΑΠ τόνισε ότι πέραν του Οργανισμού «υπάρχουν πολλές άλλες μεγάλες και λιγότερο μεγάλες εταιρείες στην Ελλάδα, με εξαιρετικές επιχειρηματικές επιδόσεις. Κι αυτό είναι μία ισχυρή ένδειξη ότι η χώρα διατηρεί την ελκυστική της θέση, παρά τα αρνητικά αποτελέσματα της κρίσης».
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...