Στην Κέρκυρα για διακοπές η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ!

Στο νησί των Φαιάκων, βρίσκετε αυτές της ήμερες το διάσημο ζευγάρι, οι αποκλειστικές πληροφορίες που εξασφάλισε το Boxtv.gr, αναφέρουν ότι η Angelina Jolie και Brad Pitt έχουν καταφθάσει ινκόγκνιτο και φιλοξενούνται στην Βίλα του βαρόνου Jacob Rothschild, ενός από τους πλουσιοτέρους ανθρώπους του πλανήτη..

ΕΟΤ: κάθειρξη 3 1/2 ετών για το φακελάκι των 2500 ευρώ

Κάθειρξη 3 1/2 ετών για το φακελάκι των 2500 ευρώ Ποινή φυλάκισης τρεισήμισι ετών, χωρίς αναστολή, επέβαλε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε βάρος της διευθύντριας και της υπαλλήλου του ΕΟΤ Κεντρικής Μακεδονίας, που κατηγορούνταν ότι έλαβαν «φακελάκι» 2.500 ευρώ από ξενοδόχο της Πιερίας...

Αποροι με τεράστια εμβάσματα στο εξωτερικό

Για λίστα με φορολογουμένους που με εμβάσματα φυγάδευσαν στο εξωτερικό τεράστια ποσά, την ώρα που στην Εφορία εμφανίζονται ως χαμηλόμισθοι ακόμα και ως άποροι η άνεργοι, έκανε λόγο σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών, Γιώργος Μέργος, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του «Εθνους της Κυριακής» για τρεις δισκέτες-φωτιά με εμβάσματα εκατομμυρίων ευρώ που έχει στα χέρια της η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών...

Στην Κύπρο εκτάκτως ο Β.Πούτιν - Η τρόϊκα θέλει να ελέγξει τα κοιτάσματα

Ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντιμίρ Πούτιν, επισκέπτεται αιφνιδιαστικά την Κύπρο τις επόμενες εβδομάδες. Όπως ανακοινώθηκε ο πρόεδρος της Κύπρου Δ.Χριστόφιας απηύθυνε την πρόσκληση κατά τη διάρκεια ημίωρης τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε σήμερα με τον Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας, όπου συζητήθηκαν οι όροι της περαιτέρω οικονομικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών..

Zητάνε ελληνική ναυτική "Task Force" για Α.Μεσόγειο ΗΠΑ-Ισραήλ..

Σε μεγάλες περιπέτειες προσπαθούν να εμπλέξουν ΗΠΑ και Ισραήλ την Ελλάδα, χωρίς οι πρώτες να δίνουν το παραμικρό ουσιαστικό αντάλλαγμα και με τον κίνδυνο πάντα να αφεθεί η Ελλάδα "ξεκρέμαστη" σε περίπτωση που "σφίξουν" τα πράγματα στην περιοχή..

Χαροπαλαύει ο δολοφόνος του Μ.Καντάρη

Ο Αφγανός που συνελήφθη από τις αρχές ως ένας από τους δύο δράστες της δολοφονίας, του Μ.Καντάρη πριν δύο χρόνια, χαροπαλεύει στο νοσοκομείο ύστερα από μια τροφική δηλητηρίαση μέσα στις φυλακές. Ειδικότερα, ο κρατούμενος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην Παθολογική κλινική του Γενικού νοσοκομείου Τρικάλων..

Ιστιοπλοΐα: «Αργυρός» ο Κύπριος Παύλος Κοντίδης Εγινε ο πρώτος αθλητής από την Κύπρο που κατακτά μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο κύπριος ιστιοπλόος Παύλος Κοντίδης έγραψε ιστορία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου καθώς έγινε ο πρώτος αθλητής από την Μεγαλόνησο που κατακτά μετάλλιο στην ιστορία της διοργάνωσης.
Ο Κοντίδης τερμάτισε στη δεύτερη θέση της κατηγορίας Laser, πίσω από τον Αυστραλό Τομ Σλίνγκσμπαϊ και κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο, ενώ τρίτος κατετάγη ο Σουηδός Ράσμους Μίργκρεν...

Ο Ιούλιος Βερν θα ζήλευε τους έλληνες ερευνητές και τους συνεργάτες τους οι οποίοι παρακολουθούν ενδελεχώς την υποθαλάσσια περιοχή της Σαντορίνης

Συλλογή στερεού υλικού με ρομποτικό βραχίονα (που κατευθύνεται από το κατάστρωμα του πλοίου) από μια «καμινάδα», που είναι το στερεό αποτέλεσμα της συνεχούς εκροής υλικών προς την επιφάνεια από το βάθος του ηφαιστείου καθώς ένα μέρος τους εναποτίθεται στον βυθό..

london 2012 Σέξι… ατύχημα στην πισίνα (video)!

Οι μάχες που γίνονται στο πόλο είναι συγκλονιστικές και κάτω από το νερό, ακόμα και όταν παίζουν γυναίκες! Όχι πως δεν μας αρέσει να βλέπουμε γυναικεία υδατοσφαίριση… Ίσα, ίσα, όταν τα ματς έχουν πάθος και ένταση, μπορούν να αποκτήσουν και σέξι «χρώμα», όπως όταν έγινε και στον αγώνα ανάμεσα στις ΗΠΑ και την..

Γυμνές Ισπανίδες αθλήτριες «αναστατώνουν» τους Ολυμπιακούς!

Για τις ανάγκες του ισπανικού περιοδικού «Interviu» φωτογραφήθηκαν γυμνές δύο Ισπανίδες αθλήτριες του στίβου, οι Πατρίθια Σαράπιο και Άννα Τορίχος.
Η 29χρονη Πατρίθια Σαράπιο κατάγεται από την Μαδρίτη και αγωνίζεται στο τριπλούν ενώ η 25χρονη Ανα Τορίχος από την Βαλένθια και αγωνίζεται στα 100 μέτρα με εμπόδια.
.

london 2012 olympic games.. Ο σινοαμερικανικός πόλεμος της πισίνας

Κάποτε ήταν οι κολυμβητικές μονομαχίες ΗΠΑ και Αυστραλίας που έβαζαν φωτιά στην παγκόσμια πισίνα. Ολυμπιακοί Αγώνες και Παγκόσμια Πρωταθλήματα προνομιακός χώρος εκείνου του ιδιόμορφου, σχεδόν «εμφυλίου» αγγλοσαξονικού πολέμου, για την κυριαρχία στο νερό. Ομως, από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ρώμης το 2009 και εντεύθεν, με την υποχώρηση των Αυστραλών και την ταυτόχρονη άνοδο των Κινέζων, η παραδοσιακή αγγλοσαξονική μονομαχία αντικαταστάθηκε από μια νέα, αυτή μεταξύ των Αμερικανών και των Ασιατών..

Whitewater αδρεναλίνη: Ακραία Καγιάκ [45 Φωτογραφίες, βίντεο 5]

Στο Great Falls, κοντά στο McLean, Βιρτζίνια, από τον ποταμό Potomac συσσωρεύεται ταχύτητα και δύναμη, καθώς βυθίζεται σε μια σειρά από απότομα,  βράχια και διέρχεται από το στενό φαράγγι Mather.  θεωρείται τόσο επικίνδυνη, ώστε  η Εθνική Υπηρεσία Πάρκων προειδοποιεί , η κολύμβηση, καί ολα τα σπορ,  στο ποτάμι με οποιοδήποτε τρόπο απαγορεύεται όλο το χρόνο..

Κήπoι της Αγάπης στο Château de Villandry: Πιο ρομαντικοί κήποι στη Γαλλία [40 ΦΩΤΟ]

Jardin de l'amour: ενώ η έρευνα για κάστρα που κατασκευάστηκαν για την αγάπη , πέσαμε από άλλο κάστρο που βρίσκεται σε Villandry, Γαλλία..

WRC: Πετάνε Citroen και Λέμπ

Την έκτη του νίκη σε οκτώ ράλι φέτος πανηγύρισε στη Φινλανδία ο Σεμπαστιέν Λεμπ. Ο οκτώ φορές παγκόσμιος πρωταθλητής θριάμβευσε για τρίτη φορά στο συγκεκριμένο αγώνα και μάλιστα δεύτερη συνεχόμενη..

«Η Κύπρος δεν έχει πρόβλημα ρευστότητας»

Οι ξένες τράπεζες στήριξαν την αναχρηματοδότηση του Κυπριακού χρέους, αποκάλυψε ο υπουργός Οικονομικών Βάσος Σιαρλή, τονίζοντας ότι είναι προς το συμφέρον της Κύπρου να καταλήξει το συντομότερο με την τρόικα..

Στην Ελλάδα τη Δευτέρα ο Σίμον Πέρες

Επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα θα πραγματοποιήσει από τη Δευτέρα έως την Πέμπτη ο πρόεδρος του Ισραήλ Σιμόν Πέρες. Στην ατζέντα των επαφών του με την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία θα βρεθούν τα ενεργειακά, η συνεργασία στον τομέα της αγροτικής παραγωγής και η τουριστική συνεργασία..

Συρία: Συνέλαβαν Τούρκο στρατηγό στο Χαλέπι!


Τούρκο στρατηγό ισχυρίζονται πως συνέλαβαν οι συριακές αρχές και μάλιστα η σύλληψη του στρατηγού έγινε στο Χαλέπι την ώρα που αυτός προσπαθούσε να οργανώσει τους αντάρτες-μισθοφόρους..

Νέο μακελειό στις ΗΠΑ - Μπήκε στο ναό και άνοιξε πυρ την ώρα της προσευχής

Τουλάχιστον επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν, όταν ένας ένοπλος επιτέθηκε σε συνάθροιση πιστών την ώρα της προσευχής μέσα σε ναό των Σιχ, ανακοίνωσε αστυνομική πηγή.
Μεταξύ των νεκρών είναι και ο δράστης του επεισοδίου..

Με τον πιο τραγικό τρόπο αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του ένας 60χρονος από τη Χαλκίδα

Με τον πιο τραγικό τρόπο αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του ένας 60χρονος από τη Χαλκίδα καθώς περιλούστηκε με βενζίνη και στην συνέχεια αυτοπυρπολήθηκε..