🇷🇺⚡Η ρωσική σημαία υψώθηκε πάνω από το εργοστάσιο οπτάνθρακα Avdiivka.

 🇷🇺⚡Η ρωσική σημαία υψώθηκε πάνω από το εργοστάσιο οπτάνθρακα Avdiivka. 

Δόξα στα στρατεύματά μας που συνεχίζουν να εργάζονται 24/7 για την εκκαθάριση της πόλης από τους Ναζί.

Ο Αμερικανός ΥΠΕΞ Α.Μπλίνκεν «καταδικάζει» τον Φ.Μπελέρη: «Αλβανική δικαστική μεταρρύθμιση»

 Οι ΗΠΑ «αθωώνουν» την Αλβανία στην υπόθεση Φ.Μπελέρη και ο Α.Μπλίνκεν «αθωώνει» τον Ε.Ράμα

O Aμερικανός ΥΠΕΞ Α.Μπλίνκεν και κύριος εκφραστής της εξωτερικής πολιτικής της κυβέρνησης Μπάιντεν (που κάποιοι στην Αθήνα επέμεναν να αποκαλούν Μπαϊντενόπουλο… ) «αθώωσε» την Αλβανία και τον Ε.Ράμα για την φυλάκιση του ομογενή δημάρχου της Χειμάρρας Φ.Μπελέρη, δηλώνοντας ότι «πραγματοποιείται μία πολύ σημαντική δικαστική μεταρρύθμιση στην χώρα»!

Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις των αγροτών – Κλείνουν επ’ αόριστον από σήμερα την ΕΟ Θεσσαλονίκης-Μουδανιών

 Σε εξέλιξη βρίσκονται οι κινητοποιήσεις των αγροτών με αυτούς της Χαλκιδικής να έχουν αναγγείλει ότι θα αποκλείσουν επ’ αόριστον, από σήμερα στις 10 το πρωί, την εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανιών.

Η Ε.Ο πιθανώς να μην ανοίξει για όλο το Σαββατοκύριακο, όπως τονίζουν, προκειμένου να πιέσουν για να επιτραπεί η κάθοδος με τρακτέρ στο παναγροτικό συλλαλητήριο των Αθηνών.

 Η Εθνική Οδός Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών έμεινε εξάλλου και εχθές κλειστή για δύο ώρες, αφού την απέκλεισαν αγρότες στο ύψος του κόμβου Πορταριάς.

Η Αβντίιβκα «έπεσε»: Οι Ουκρανοί ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους και υψώθηκε η ρωσική σημαία στο κέντρο της πόλης! (βίντεο)

 Η μάχη της Αβντίιβκα έλαβε τέλος καθώς οι Ουκρανοί ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους από την πόλη και οι Ρώσοι στρατιώτες ύψωσαν την σημαία τους στο κέντρο της πόλης.

Η ρωσική σημαία υψώθηκε συγκεκριμένα στο μνημείο του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου (έτσι αποκαλούν οι Ρώσοι τον πόλεμο κατά των Γερμανών κατά τον Β’ ΠΠ).

 Ο διοικητής των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, Αλεξάντερ Σίρσκι, ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι ελήφθη η απόφαση από την ουκρανική διοίκηση η απόφαση να εγκαταλείψουν οι ουκρανικές δυνάμεις την Αβντίιβκα προκειμένου να προστατευτούν οι ζωές του ουκρανικού στρατιωτικού προσωπικού και να εξασφαλιστούν πιο πλεονεκτικές αμυντικές θέσεις.

Ο Κ.Μητσοτάκης δείχνει τον Β.Πούτιν ως «δολοφόνο» του Ναβάλνι και χαρακτηρίζει την ρωσική κυβέρνησή ως «βάναυσο, αυταρχικό καθεστώς» (upd)

 Σε πρωτοφανή κρίση οδηγεί τις ελληνορωσικές σχέσεις για να εξυπηρετήσει την προσωπική του ατζέντα.

Σε πρωτοφανή κρίση οδηγεί τις ελληνορωσικές σχέσεις ο πρωιθυπουργός Κ.Μητσοτάκης, εξυπηρετώντας καθαρά την δική του προσωπική ατζέντα στην ΕΕ για την οποία πολύ θα ήθελε να «δραπετεύσει» πριν «του κάνει χαλάστρα» η απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου.

Α.Κούγιας μετά την ψήφιση του ν/σ για υιοθεσία ανήλικων παιδιών από ζευγάρια ΛΟΑΤΚΙ+: «Δεν ξαναψηφίζω Μητσοτάκη»

Καταιγιστικός ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού και κορυφαίος νομικός στην Ελλάδα Α.Κούγιας κατά της κυβέρνησης για το ν/σ της υιοθεσίας των ανήλικων παιδιών από «παντρεμένα» ζευγάρια ΛΟΑΤΚΙ+, το οποίο ουσιαστικά αφαίρεσε τη «δεδηλωμένη» από την κυβέρνηση, λαμβάνοντας μόλις 106 ψήφους υπέρ, με 51 βουλευτές, δηλαδή το 1/3 της κοινοβουλευτικής ομάδας του κυβερνώντος κόμματος,

Ποια είναι η κατάσταση στο εργοστάσιο οπτάνθρακα της Αβντίιβκα (βίντεο)

 Η Αβντίιβκα έπεσε αλλά ακόμα παραμένει το εργοστάσιο οπτάνθρακα σε ουκρανικά χέρια.

Ωστόσο, η ουκρανική φρουρά είναι εγκλωβισμένη και δεν μπορεί να απειλήσει τους Ρώσους.

 Οι Ρώσοι δεν σχεδιάζουν να καταλάβουν τα υπόγεια του εργοστασίου με έφοδο καθώς αυτό θα τους στοίχιζε περιττές απώλειες.

Προσανατολίζονται στην λογική της αναμονής. Αργά ή γρήγορα η ουκρανική φρουρά θα αναγκαστεί να κάνει ότι έκανε και το Τάγμα του Αζόφ (πριν γίνει Σύνταγμα) στην Μαριούπολη, στο Αζόφ Σταλ.

Βίντεο από ΗΠΑ: O A.Ναβάλνι ζητά «10-20 εκατ. δολάρια τον χρόνο από την βρετανική ΜΙ6 για να κάνει πραξικόπημα στην Ρωσία»!

 Πρώην Αμερικανός αξιωματούχος αποκαλύπτει με αδιάσειστες αποδείξεις ότι ο αποθανών Αλεξέι Ναβάλνι λειτουργούσε ως πράκτορας της βρετανικής υπηρεσίας πληροφοριών MI6 και ζητούσε 10-20 εκατ. ευρώ τον χρόνο για να ανατρέψει την ρωσική κυβέρνησης με την διενέργεια πραξικοπήματος!