Τα πιο σημαντικά αθλητικά γεγονότα του 2013 - Ανασκόπηση της χρονιάς που φεύγει. (Φωτό+Βίντεο)

Από όλα είχε ο... μπαξές - Προκρίσεις, δολοφονίες, αποχωρήσεις, υποβιβασμοί, συλλήψεις και τρομοκρατικά χτυπήματα απασχόλησαν, μεταξύ άλλων, την επικαιρότητα
Πλούσιο σε μεγάλες αθλητικές ειδήσεις αποδείχθηκε το 2013, καίτοι δεν προδιέθετε για κάτι τέτοιο στο ξεκίνημά του, αφού επρόκειτο για μια χρονιά

2013: Τα πιο ενδιαφέροντα πρόσωπα της χρονιάς (Φωτό+Βίντεο)

Μια χρονιά τόσο γεμάτη από γεγονότα όσο αυτή που ολοκληρώνεται είναι φυσικό να έχει και πολλούς πρωταγωνιστές - Δείτε ποιοι απασχόλησαν την διεθνή κοινή γνώμη

euronews:Άλλαξαν χρόνο οι εγκλωβισμένοι στην Ανταρκτική!!! (Φωτό+Βίντεο)

Πάνω στους πάγους της Ανταρκτικής άλλαξαν χρόνο οι 68 επιβαίνοντες του ρωσικού πλοίου Akademik Shokalskiy, που παραμένει εγκλωβισμένο από την παραμονή των Χριστουγέννων.

Υποδέχθηκαν με τραγούδια το 2014. Νωρίτερα, όλοι μαζί περπάτησαν πάνω στον πάγο, επιχειρώντας να τον διαμορφώσουν κατάλληλα ώστε να μπορέσει να προσγειωθεί το ελικόπτερο που θα τους απεγκλωβίσει.

euronews:Η ασφάλεια στα χιονοδρομικά κέντρα μετά το ατύχημα του Σουμάχερ

Σοκαρισμένοι είναι οι χιλιάδες σκιέρ που επισκέπτονται τις Γαλλικές Άλπεις, για να επιδοθούν στο αγαπημένο τους σπορ, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Μίκαελ Σουμάχερ.

Στο χιονοδρομικό κέντρο του Μεριμπέλ, οι επισκέπτες, δεν παραλείπουν να πάρουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Το 2014 ήρθε ήδη - δείτε πώς το υποδέχονται ανά τον κόσμο (Φωτό+Βίντεο)

Στην άλλη πλευρά του πλανήτη είναι 2014 ήδη από το μεσημέρι της 31ης Δεκεμβρίου στην Ελλάδα. Αρχής γενομένης από την μακρινή Νέα Ζηλανδία και τα νησιά του Ειρηνικού, το νέο έτος πλησιάζει και στην χώρα μας, περνώντας από την Ασία και τον Ινδικό.

ΗΠΑ: Σύγκρουση τρένων στη Βόρεια Ντακότα (Φωτό+Βίντεο)

Αμέσως σημειώθηκαν πολλές, ισχυρές εκρήξεις και πυκνοί καπνοί κάλυψαν τον ουρανό στην ευρύτερη περιοχή.
Οι κάτοικοι μιας πόλης στη Βόρεια Ντακότα των Ηνωμένων πολιτειών αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις οικίες τους όταν ένα τρένο μεταφοράς αργού πετρελαίου συγκρούστηκε με μια άλλη αμαξοστοιχία.