Επίδομα θέρμανσης: Τη Δευτέρα αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα – Πότε αρχίζουν οι προκαταβολές

 Τη Δευτέρα αναμένεται να εκδοθεί η ΚΥΑ για το επίδομα θέρμανσης και η σχετική πλατφόρμα για την υποβολή των αιτήσεων θα ανοίξει το βράδυ της ίδιας ημέρας ή το αργότερο το πρωί της Τρίτης. Αυτό δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, προσθέτοντας, πως στόχος είναι να αρχίσει η προκαταβολή του επιδόματος στους δικαιούχους στις 10 Δεκεμβρίου. Ταυτόχρονα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέα μέτρα στήριξης λόγω ενεργειακής κρίσης.

Ακατάσχετα τα έξοδα κηδείας

Live Streaming: Ο 38ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας (08:30 ΕΡΤ1, ERTFLIX)

 Παρακολουθήστε σε απευθείας μετάδοση στις 08:30 από την ΕΡΤ1 τον 38ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Η ΕΡΤ, πάντα πιστή σε όλα τα μεγάλα αθλητικά ραντεβού, μεταδίδει και φέτος την κορυφαία αθλητική και πολιτιστική διοργάνωση της χώρας μας: τον 38ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Δρόμο.

Σήμερα, από τις 8:30 το πρωί ως τις 12:30 το μεσημέρι, η ΕΡΤ1 καλύπτει απευθείας και αποκλειστικά την ιστορική διαδρομή από τον Μαραθώνα μέχρι και το Παναθηναϊκό Στάδιο.

Ανάπτυξη σε μία χώρα πού ο μισός πληθυσμός πεινάει!

 Καλημέρα σήμερα δεν θα τρομάξω κανέναν, θα μιλήσω για το τσίρκο μεντράνο το θυμόσαστε ένα ηρωικό τσίρκο το έχουμε δει όλοι από όταν ήμασταν παιδιά. Λοιπών η οικονομία της χώρας μας χορεύει τρελά ανεβαίνει τρέλα και δεν συμμαζεύεται φουμαρα έλεγε ο πατέρας μου φίλοι αγαπημένοι η κυβέρνηση έχει να πληρώσει και να πληρωθεί και έχει χρέη 500 δισεκατομμύρια αν βάλεις τα 500 δισεκατομμύρια μέσα στην οικονομία δεν έχουμε καμία ανάπτυξη και κανένα λόγο να χαιρόμαστε, το τσίρκο Μεντράνο κάνει άλλους λογαριασμούς