Ο πρωθυπουργικός ανιψιός, οι σχέσεις με το Φλώρο και το αποκαλυπτικό mail

Στις 30 Σεπτεμβρίου 2019 το Συμβούλιο Εφετών έκανε δεκτή την αίτηση αποφυλάκισης του δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλου. O δικηγόρος είχε προφυλακιστεί για έξι μήνες με την κατηγορία ότι δημιούργησε εγκληματική οργάνωση με αυτούς που επιχείρησαν να τον σκοτώσουν για να εκβιάσει τον Φλώρο, ο οποίος είχε καταδικαστεί ως ηθικός αυτουργός της απόπειρας. Ο Γ. Αντωνόπουλος επέμενε με διάφορα υπομνήματά του, ακόμη και προς τον υπουργό Δικαιοσύνης, πως κάποιοι έστησαν πλεκτάνη εναντίον του με σκοπό να τον εμφανίσουν από θύμα του Φλώρου ως θύτη.

Ενέδρα θανάτου στον Κοβάσεβιτς: Οι πρώτες εικόνες από τη Γλυφάδα

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, δέχθηκε πυροβολισμούς έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα το βράδυ της Τρίτης. Οι πρώτες φωτογραφίες από το σημείο της επίθεσης.
Όλα έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά... Ο δράστης περίμενε τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς έξω από το σπίτι του στην οδό Ελπίδος στην Γλυφάδα μέσα σε αυτοκίνητο πιθανόν Smart. Μόλις ο πρώην ποδοσφαιριστής έφτασε στο σπίτι του, ο δράστης τον πλησίασε και πυροβόλησε εναντίον του.

Πουέρτο Ρίκο: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η χώρα μετά το ντόμινο σεισμών

Τουλάχιστον ένας άνθρωπος έχει χάσει τη ζωή του στο Πουέρτο Ρίκο από τον σεισμό 6,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, ωστόσο οι σεισμικές δονήσεις στη χώρα δεν έχουν τέλος δημιουργώντας πολλά προβλήματα.
Ένας 73χρονος σκοτώθηκε αφού τον καταπλάκωσε ένας τοίχος την ώρα που κοιμόταν γράφει η εφημερίδα El Nuevo Dia. Τουλάχιστον 8 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί στο Πόντσε, δήλωσε η δήμαρχος της πόλης Μαγίτα Μελέντεζ, στο τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο WAPA.

Τραγωδία στην κηδεία του Σουλεϊμανί- με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 56 άτομα και να τραυματιστούν τουλάχιστον άλλα 213

Τραγωδία στην κηδεία του στρατηγού Κασέμ Σουλεϊμανί, ο οποίος δολοφονήθηκε έπειτα από εντολή του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ την περασμένη εβδομάδα στη Βαγδάτη.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεκάδες άνθρωποι που παρευρίσκονταν στην κηδεία του λαοφιλούς στρατηγού που τελείται αυτήν την ώρα στην πόλη Κερμάν του Ιράν ποδοπατήθηκαν, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 56 άτομα και να τραυματιστούν τουλάχιστον άλλα 213.

Επαναστατικό σχέδιο αεροπλανοφόρου εξετάζει η Ρωσία (Photos)

Με δεδομένο ότι το διαβόητο «Ναύαρχος Κουζνετσόφ», το μοναδικό αεροπλανοφόρο του ρωσικού πολεμικού ναυτικού, είναι γερασμένο και βγάζει συνεχώς προβλήματα, η Μόσχα προσπαθεί να βρει τρόπο να το αντικαταστήσει με τρόπο που να διασφαλίζει και την θαλάσσια παρουσία της αλλά και μια πιο οικονομική προσέγγιση στο ζήτημα.

Ραγδαίες εξελίξεις: Κλοπή λογαριασμών e-banking καταγγέλλει ο δήμος Αθηναίων

Στα χέρια αγνώστων κατέληξαν, σύμφωνα με τον Δήμο Αθηναίων, οι τραπεζικοί κωδικοί μέσω των οποίων γίνεται η διαχείριση δεκάδων χιλιάδων ευρώ που αφορούν την λειτουργία και την συντήρηση των σχολείων γύρω από το κέντρο της πόλης.
 
Όπως αναφέρει το ethnos.gr, η ίδια η δημοτική αρχή ανακοίνωσε ότι διαπιστώθηκαν «αδικαιολόγητες, ύποπτες κινήσεις ποσών στον τραπεζικό λογαριασμό» της Σχολικής Επιτροπής της 1ης Δημοτικής Κοινότητας, με συνέπεια να υποβληθεί «μήνυση

«Φιάσκο» για Ερντογάν: Έστειλε τεθωρακισμένα και drone ΤΒ2 για τον Σάρατζ αλλά έπεσαν στα χέρια του... Χάφταρ! (Photos/Videos)

Τουρκικά κέντρα ελέγχου και τηλεχειρισμού των περιβόητων μη επανδρωμένων drones ΤΒ2 που "διαφημίζει" η γειτονική μας χώρα έπεσαν στα χέρια ανδρών του Λιβυκού Εθνικού Στρατού υπό τον αυτοαποκαλούμενο στρατάρχη Χαλία Χάφταρ στην στρατηγική πόλη και λιμάνι της Σύρτης. στη κεντρική Λιβύη. 

Κόλαση στη Λιβύη: Προελαύνει ο Χαφτάρ

Οι μαχητές που στηρίζουν τη διεθνώς αναγνωρισμένη κυβέρνηση εθνικής ενότητας (ΚΕΕ) της Λιβύης αποχώρησαν από τη Σύρτη, μια πόλη στρατηγικής σημασίας, προκειμένου να αποφευχθεί η αιματοχυσία, όπως δηλώνουν, αφού οι δυνάμεις του Χαλίφα Χάφταρ, του ισχυρού άνδρα της ανατολικής Λιβύης, την έθεσαν υπό τον έλεγχό τους με μια αιφνιδιαστική επίθεση.
 
Η κατάληψη της Σύρτης συνιστά σημαντική νίκη για τον στρατάρχη Χάφταρ, ο οποίος από τον Απρίλιο πολιορκεί την Τρίπολη, όπου εδρεύει η ΚΕΕ.

Σκιάθος: Ο ήρωας καπετάνιος που με 8 μποφόρ έβγαλε 53 επιβάτες από πλοίο που κόλλησε στα αβαθή

 Το επιβατηγό-οχηματαγωγό «Πρωτέας» προσάραξε το βράδυ της Κυριακής στη βραχονησίδα Δασκαλονήσι. Μέσα σε ακραίες καιρικές συνθήκες, επιστρατεύτηκε ο Λάμπρος Χούμας με το σκάφος του «Καλυψώ» και απεγκλώβισε τους επιβάτες. Ο ίδιος περιγράφει στο ethnos.gr την επιχείρηση διάσωσης
O Λάμπρος Χούμας είναι ο ατρόμητος καπετάνιος της Σκιάθου και με το μήκους 25 μέτρων

Σέττα: Ξενοδόχος έδιωξε τους πελάτες του και εγκατέλειψε το ξενοδοχείο του

Ο Παναγιώτης Τσιλίκουνας έδιωξε τους πελάτες και εγκατέλειψε το ξενοδοχείο πριν το χωριό καλυφθεί με δύο μέτρα χιόνι

Φωνή αγωνίας και ανησυχίας μέσω του ethnos.gr βγάζει ο ιδιοκτήτης της μοναδικής ξενοδοχειακής επιχείρησης που βρίσκεται στο ορεινό χωριό Σέττα Ευβοίας που βρίσκεται αποκλεισμένο από τα χιόνια εδώ και δύο 48ωρα.

Ο Παναγιώτης Τσιλίκουνας που διευθύνει την οικογενειακή επιχείρηση του ξενοδοχείο Σέττα – Αλώνια κάνει έκκληση προς κάθε κατεύθυνση ώστε να

«Βέλος»: Το πλοίο που έσωσε την τιμή των ενόπλων δυνάμεων στη διάρκεια της χούντας

Ευτυχώς για τις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, μια χούφτα άνδρες του Πολεμικού Ναυτικού, το πλήρωμα του θρυλικού «Βέλους», τίμησαν την στολή, το εθνόσημο και κυρίως τον όρκο τους περί υπεράσπισης του Συντάγματος και της πατρίδας, την ώρα που άλλοι την αμαύρωναν, επιβάλλοντας στρατιωτική δικτατορία στην Ελλάδα.
Σήμερα το συγκεκριμένο αντιτορπιλικό λειτουργεί ως μουσείο του αντιδικτατορικού αγώνα και είναι επισκέψιμο για το κοινό (αυτό το διάστημα βρίσκεται στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης) και υπενθυμίζει την πράξη ανδρείας, όταν πίσω στο 1973 διατράνωσε με τρόπο που είχε απίστευτο αντίκτυπο την αντίθεση των Ελλήνων στη Χούντα.

ΟΤΕ: Στα άκρα η κόντρα εργαζομένων - διοίκησης για την απεργία

Σε μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου προχώρησε η Διοίκηση για τους αποκλεισμούς κτιρίων. Επιμένουν οι εργαζόμενοι

Στα δικαστήρια φτάνει η κόντρα εργαζομένων και διοίκησης στον ΟΤΕ, ενώ συνεχίζεται η πολυήμερη απεργία, της Ομοσπονδίας Εργαζομένων (ΟΜΕ-ΟΤΕ), η οποία έχει ξεκινήσει από τις 21 Δεκεμβρίου 2019.

Ήδη η διοίκηση του ΟΤΕ προχώρησε σε μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου επισημαίνοντας ότι είναι «αντιδημοκρατική