Σε συμφωνία με το Κογκρέσο για τον προϋπολογισμό ελπίζει ο Ομπάμα

Την ελπίδα του ότι θα καταφέρει να συμφωνήσει με το Κογκρέσο σε μία λύση για τον προϋπολογισμό και την αποφυγή του λεγόμενου «δημοσιονομικού γκρεμού» εξέφρασε ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα..

Ο Μπερίσα προσπαθεί να ανασκευάσει τις δηλώσεις περί... αλβανικής Πρέβεζας

Μετά την έντονη διαμαρτυρία της ελληνικής κυβέρνησης και το διάβημα του πρεσβευτή της Ελλάδας στα Τίρανα για τις δηλώσεις του πρωθυπουργού της Αλβανίας ότι η Πρέβεζα αποτελεί... αλβανικό έδαφος, ο Σαλί Μπερίσα προσπάθησε να ανασκευάσει τις δηλώσεις του..

2013 Νέα αφαίμαξη σε μισθούς και συντάξεις από την αύξηση της παρακράτησης φόρου

Νέα ...αφαίμαξη σε μισθούς και συντάξεις φέρνει η αύξηση της παρακράτησης φόρου η οποία θα υπολογίζεται από τον Ιανουάριο του 2013 με την καινούργια φορολογική κλίμακα χωρίς όμως να λαμβάνονται υπόψη τα πρόσθετα αφορολόγητα για τα παιδιά τα οποία καταργούνται..

ΛΙΜΝΑΖΟΥΝ 14,2 ΔΙΣ Σε ποιους τομείς της οικονομίας δημιουργούνται μεγάλες ευκαιρίες

Το... όπλο του ΕΣΠΑ με τα αναξιοποίητα κοινοτικά κονδύλια 14,2 δισ. ευρώ καλείται να ρίξει η κυβέρνηση στη μάχη κατά της ύφεσης και της επανόδου της ελληνικής οικονομίας στους ρυθμούς ανάπτυξης.
Πρόκειται για χρήματα τα οποία η χώρα μας δεν έχει ακόμη απορροφήσει. Μέχρι τώρα έχει «αντλήσει» από τα ταμεία των Βρυξελλών περίπου 9,7 δισ. ευρώ, από το σύνολο των 23,9 δισ. ευρώ που αφορούν την περίοδο 2007-2013...

Μοσκοβισί: «Δεν μπορούμε να επωφελούμαστε από τη δυστυχία ενός λαού»

Ως «μια καλή συμφωνία» χαρακτήρισε τις αποφάσεις του Eurogroup για την Ελλάδα ο υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας, Πιερ Μοσκοβισί, μιλώντας σήμερα το πρωί στο γαλλικό σταθμό “Ράδιο Κλασίκ" προσθέτοντας παράλληλα ότι «δεν μπορούμε να επωφελούμεθα από τη δυστυχία ενός λαού».
Μοσκοβισί: «Δεν μπορούμε να επωφελούμαστε από τη δυστυχία ενός λαού»..

Δραματικές οι συνέπειες για την Βουλγαρία αν δεν διασωθεί η Ελλάδα

Κυριαρχούν στα σημερινά δημοσιεύματα του βουλγαρικού Τύπου, οι δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών της Βουλγαρίας Νικολάι Μλαντένοφ ότι, «σε τυχόν περίπτωση πτώχευσης και εγκατάλειψης της ευρωζώνης εκ μέρους της Ελλάδας, η Βουλγαρία θα υποστεί βαρύτατες συνέπειες».
Δραματικές οι συνέπειες για την Βουλγαρία αν δεν διασωθεί η Ελλάδα..

Πισσαρίδης: Σε δύο χρόνια η Ελλάδα θα αναστηθεί

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ REPUBBLICA
Στην ικανοποίηση μετά την συμφωνία για την Ελλάδα, αλλά και πολλά εμπόδια που παραμένουν στον δρόμο προς την ανάπτυξη, αναφέρονται σήμερα οι ιταλικές εφημερίδες. Η Ρεπούμπλικα φιλοξενεί συνέντευξη του Κύπριου νομπελίστα οικονομολόγου Χριστόφορου Πισσαρίδη..

Η Qatar Airways ενώνει ξανά την Αθήνα με τη Νέα Υόρκη

Με μια απρόσμενη, για πολλούς κίνηση ο επικεφαλής της Qatar Airways, Akbar al Baker ανακοίνωσε την έναρξη απευθείας καθημερινού δρομολογίου απο την Αθήνα στην Νέα Υόρκη. Με αυτό  τον τρόπο η ταχέως ανερχόμενη κρατική εταιρία του Κατάρ μπάινει στα χωράφια..

Μεντβέντεφ: «Οι ηγέτες της ΕΕ υστερούν σε ενεργητικότητα και βούληση»

Ο ρώσος πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντβέντεφ (αριστερά) δίνει συνέντευξη σε δύο δημοσιογράφους του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων ενόψει της επίσκεψής του στο Παρίσι. REUTERS/Alexander Astafyev/RIA Novosti/Pool.
Παράπονα για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζονται την οικονομική κρίση..

ΗΠΑ: Εταιρείες καπνού καταδικάστηκαν σε... καμπάνια ότι έλεγαν ψέματα

Σε διαφημιστική εκστρατεία επανόρθωσης, που θα πληρώσουν οι ίδιες, «καταδίκασε» αμερικανικό δικαστήριο μεγάλες εταιρείες καπνού που έκρινε ότι για χρόνια παραπλανούσαν τους καταναλωτές..

Κάνουν νέο κούρεμα χρέους πάνω μας γιατί τα σκάτωσαν την πρώτη φορά και τώρα τα ξανασκατώνουν''

Οργισμένος και σε δραματικούς τόνους έλληνας τραπεζίτης σχολιάζει στη Wall Street Journal και στο πρακτορείο Dow Jones Newswires το σχέδιο μείωσης του χρέους μέσω επαναγοράς ομολόγων
- ''Η κατάσταση είναι τελείως σκατά..
Κάνουν νέο κούρεμα χρέους πάνω μας γιατί τα σκάτωσαν την πρώτη φορά και τώρα τα ξανασκατώνουν''..

Τι θα συμβεί στο σώμα σας, αν κόψετε το κάπνισμα αυτήν τη στιγμή;

Ένας από τους κύριους λόγους που είναι τόσο δύσκολο να σταματήσει κανείς το κάπνισμα είναι επειδή όλα τα οφέλη της διακοπής του καπνίσματος και όλοι οι κίνδυνοι της συνέχισής του φαίνονται πολύ μακριά. Παρακάτω παρατίθεται ένα μικρό χρονοδιάγραμμα για μερικές..
από τις πιο άμεσες επιπτώσεις της διακοπής του καπνίσματος και πώς αυτό θα επηρεάσει το σώμα σας αυτή τη στιγμή..

Τα προκλητικά «τιτιβίσματα» της Rihanna

Αφού μας έδειξε μέσω Twitter, ότι είναι και πάλι μαζί με τον πρώην σύντροφό της, Chris Brown, από τον οποίο είχε πέσει θύμα κακοποίησης, η Rihanna συνεχίζει τα προκλητικά «τιτιβίσματα» και γίνεται πρώτο θέμα στα διεθνή ΜΜΕ.

Έπειτα από την φωτογραφία του ημίγυμνου Chris Brown στο κρεβάτι της, η Rihanna δημοσίευσε άλλες δύο σέξι φωτογραφίες της.

Shakira: Θα ήθελα να ξαναζήσω αυτούς τους 9 μήνες

Την απόλυτη ευτυχία βιώνει αυτούς τους μήνες η Shakira καθώς με τον ερχομό του νέου έτους θα γίνει μαμά. Η 35χρονη τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε με γυμνή την κοιλιά της αγκαλιά με τον σύντροφό της Gerard Piqué..

Christina Milian: Ακόμα μια σέξι εμφάνιση

Μια ακόμα σέξι εμφάνιση έκανε η Christina Milian, ποζάροντας με το ανάλογο ύφος για το περιοδικό «Βelo».
Η 31χρονη Milian, από το Νιου Τζέρσεϊ, η οποία δηλώνει τραγουδίστρια, ηθοποιός, χορεύτρια, και μοντέλο, έγινε τηλεοπτικά γνωστή από την ταινία «American Pie», το 1998. .

Lindsay Lohan: Μεταμορφώνεται σε Liz Taylor

Μπορεί η Lindsay Lohan να θεώρησε τον εαυτό της ικανό να υποδυθεί την Elizabeth Taylor, οι κριτικοί όμως που την είδαν μάλλον είχαν άλλη γνώμη. Τα χειρότερα ακούει αυτές τις μέρες η 26χρονη πρωταγωνίστρια του «Liz &Dick» μετά τις πρώτες προβολές της ταινίας στην Αμερική..

ΜΕΞΙΚΟ Φρικτός θάνατος για τη δήμαρχο που τα έβαλε με τα καρτέλ

Αγρια χτυπημένο και καμένο, σε ένα απόμερο σοκάκι στα δυτικά της Πόλης του Μεξικού, βρέθηκε το άψυχο σώμα της γνωστής ως «ηρωίδας του 21ου αιώνα», της 36χρονης μεξικανής δημάρχου που τόλμησε να κηρύξει τον πόλεμο στα καρτέλ των ναρκωτικών.

Γιατρός και μητέρα τριών παιδιών, η Μαρία Σάντος Γκοροστιέτα ήξερε πολύ καλά με ποιους τα έβαζε όταν αναλάμβανε τον δήμο της πόλης Τικιτσέο, το 2008..

Συνελήφθη ο κατασκευαστής Μπάμπης Βωβός για χρέη προς το Δημόσιο

Μετά από σχετικό ένταλμα του Οικονομικού Εισαγγελέα, οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του γνωστού επιχειρηματία και κατασκευαστή Μπάμπη Βωβού, λόγω μεγάλων χρεών προς το Δημόσιο..

Προσοχή στην υπερβολική δόση σωτηρίας…

Δεν έχω κανένα πρόβλημα να με σώσει και ο Σαμαράς. Εδώ με έσωσαν καμιά δεκαριά φορές ο Γιωργάκης και κάνα δυο τρεις – δεν έχω όμως παράπονο - ο Παπαδήμος, που το έκανε και σαν αγγαρεία. Με τον Γιωργάκη λίγο κινδύνευσα από τις πολλές σωτηρίες, αλλά ευτυχώς πάνω που πήγα να καλομάθω, τον πήρε το Χάρβαρντ και κάπως  ηρέμησα, γιατί ο μπαγάσας το παράκανε μερικές φορές με τις εθνικές του επιτυχίες..

Στην Κούβα και πάλι ο Τσάβες για ιατρικές εξετάσεις

Στην Κούβα εκ νέου θα μεταβεί ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Ούγκο Τσάβες,  για περαιτέρω εξετάσεις, σχετικά με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, καθώς τον Ιούνιο του 2011 είχε διαγνωστεί για πρώτη φορά, ότι πάσχει από καρκίνο..

Αμερικανική λοταρία μοιράζει το ποσό των 500 εκατ. δολαρίων!

Σε 500 εκατομμύρια δολάρια ανήλθε το ποσό που θα μοιράσει η αμερικανική λοταρία Powerball, μια μόλις ημέρα πριν από την κλήρωση, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσαν οι διοργανωτές..

Ανασχηματισμός στην ομάδα εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ

Ο ειδικός απεσταλμένος των ΗΠΑ για το Πακιστάν και το Αφγανιστάν Μαρκ Γκρόσμαν αποχωρεί από τη θέση αυτή, ανακοίνωσε σήμερα Αμερικανός αξιωματούχος, στο πλαίσιο του ανασχηματισμού της ομάδας εξωτερικής πολιτικής στον οποίο προχωρεί ο επανεκλεγείς πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα..