H Eva Herzigova στο Marie Claire της Ισπανίας

Για το περιοδικό Marie Claire της Ισπανίας για το μήνα Ιανουάριο φωτογραφήθηκε το διάσημο τοπ μόντελ,  Eva Herzigova..

Σέξι πόζες στον φακό… μόνο με τα εσώρουχα! Η «καυτή» σταρ των «Heroes»

Γεννήθηκε στη Φλόριντα της Αμερικής στις 8 Φεβρουαρίου 1981..

Ινδία: Τους έβαλαν να χορέψουν για λίγο φαγητό!

Ένα βίντεο που δείχνει τις γυναίκες μιας προστατευόμενης φυλής, στα νησιά Ανταμάν της Ινδίας, να χορεύουν για τους τουρίστες με αντάλλαγμα λίγα..

Εκατό χρόνια σε 10 λεπτά < VIDEO SUPER>

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα δεκάλεπτο θέμα που απεικονίζει με αυθεντικά πλάνα τα σημαντικότερα γεγονότα της εκατονταετίας.
Ο χρήστης  derDon1234 κατάφερε να στριμώξει τα σημαντικότερα παγκόσμια γεγονότα από το 1911 έως το 2011..

Christina Aguilera: "Ο σύντροφός μου αγαπάει το σώμα μου"


Ότι η Christina Aguilera έχει πάρει αρκετά κιλά τον τελευταίο καιρό είναι εμφανέστατο. Εμφανής είναι όμως και η αυτοπεποίθηση της τραγουδίστριας η οποία δηλώνει πως "ο σύντροφός μου αγαπάει το σώμα μου και εγώ το ίδιο..

Τα καλύτερα και τα χειρότερα γυμνά του 2011

Χρονιά χωρίς γυμνό γίνεται; Διάσημοι ηθοποιοί και celebrities πέταξαν τα ρούχα τους χωρίς φόβο και πάθος. Το θέμα όμως είναι, αν το κάνεις, να το κάνεις και σωστά.
Το entertainment weekly έκανε τη δική του..

Slave to love o Bryan Ferry, παντρεύτηκε στα 69 του 29χρονη

Σε μια ιδιωτική ρομαντική τελετή στην Καραϊβική ο Bryan Ferry παντρεύτηκε την Amanda Sheppard, που είναι μικρότερη κατά 36 χρόνια. Ως supercool χαρακτήρισαν οι τέσσερις γιοί του τον μπαμπά τους.
Όταν το 2009 ο Bryan Ferry άρχισε να κάνει γνωστή τη σχέση του με την Amanda Sheppard κανείς δεν περίμενε ότι αυτή θα κρατήσει. Λίγους μήνες, όμως μετά την γνωριμία τους..

Μια ολόκληρη Πόλη από πάγο και χιόνι από εκατό φοιτητές VIDEO

Πάνω από εκατό φοιτητές της τέχνης, της αρχιτεκτονικής και του design στη Ρωσσία..

Άστραψε και βρόντηξε η Katy Perry μέσω Twitter για τους γονείς της

Φαίνεται πως η Katy Perry πειράχτηκε πολύ από τις δηλώσεις των γονιών της πάνω στο χωρισμό της. Ένα tweet της περιείχε όλα όσα είχε να πει για αυτά που συνέβησαν τις τελευταίες μέρες σχετικά με την προσωπική της ζωή..

Τάζουν εξοπλιστικά συμβόλαια για τη δόση

Συμβόλαια στρατιωτικού εξοπλισμού που υπογράφουν οι γερμανικές εταιρείες με τις ελληνικές αρχές φέρνει στο "φως" η γερμανική εφημερίδα Welt, επισημαίνοντας πως το Βερολίνο μπορεί όχι μόνο να επωφεληθεί αλλά ακόμα και να πιέσει για προγράμματα..

Κίνα: Έκτισαν τριάντα ορόφους μέσα σε δεκαπέντε μέρες!

Απίστευτο και όμως αληθινό! Κινεζική εταιρία κατάφερε να χτίσει κτήριο 30 ορόφων μέσα σε 15 μέρες.
Σχεδόν μισός μήνας χρειάστηκε για να αναγερθεί ξενοδοχείο 30 ορόφων στην περιοχή Changsha της Κίνας ενώ δεν καταγράφτηκε κανένα εργατικό ατύχημα..

Αντίδραση Καπελέρη για την υπόθεση των εφοριακών με βίλες

Την αντίδρασή του για το χθεσινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του «Εθνους» εκφράζει με επιστολή του προς την εφημερίδα ο πρώην γενικός γραμματέας Τελωνειακών και Φορολογικών Υποθέσεων Γιάννης Καπελέρης..

ΝΕΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ Δασκάλα - ιέρεια του έρωτα

22χρονη, που υπηρετούσε ως αναπληρώτρια σε σχολείο στα Χανιά, με το πρόσχημα των ιδιαίτερων μαθημάτων φέρεται ότι προσέγγιζε μαθητές μέσω Facebook με σκοπό την ερωτική συνεύρεση μαζί τους..

Δωδεκάχρονος σε συμμορία που λήστευε ταξιτζήδες

Σε ομάδα η οποία λήστευε οδηγούς ταξί στην Αττική..

Στα λευκά η Αττική

Με αντιολισθητικές αλυσίδες διεξάγεται η κίνηση στην Λ. Πάρνηθος, από το τελεφερίκ προς την Πάρνηθα, ενώ λόγω παγετού έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην περιφερειακή οδό..

Alessandra Ambrosio To διάσημο μοντέλο δίνει τις κατάλληλες οδηγίες για να αποπλανήσετε μια γυναίκα. Ή και περισσότερες

Μια φορά κι έναν καιρό, στα 15 της χρόνια, η Αλεσάντρα Αμπρόζιο συγκέντρωνε τα καυτά βλέμματα και τα κολακευτικά σχόλια των αντρών όταν κυκλοφορούσε με το..

Versace for H&M


Versace for H&M

Τα H&M και ο οίκος Versace επισφράγισαν τη συνεργασία τους με μια λαμπερή επίδειξη μόδας που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη.

 Mεταξύ των προσκεκληµένων που ήρθαν να γιορτάσουν µαζί µε τη Ντονατέλα Βερσάτσε το λανσάρισµα της συλλογής Versace for H&M στη Νέα Υόρκη ήταν η Ούμα Θέρμαν, η Μπλέικ Λάιβλι, ο Τσέις Κρόφορντ, η Τζέσικα..

«Χρυσή Μπάλα»: o Μέσι ισοφαρίζει(;) τον Πλατινί

Σε ειδική τελετή στη Ζυρίχη, όπου βρίσκεται η έδρα της FIFA, ανακοινώνεται ο νικητής της «Χρυσής Μπάλας» για το 2011 - του πιο έγκυρου..

Βασίλης Ξενιάδης: Ο αμφιλεγόμενος νέος «σωτήρας» της ΑΕΚ

Ελληνας Κροίσος µε οκτώ γράµµατα (Ξενιάδης)... Μόλις ο ένας από τους τρεις ανθρώπους στον κόσµο που κατέχουν διδακτορικό δίπλωµα στην Τραπεζική και Χρηµατοοικονοµική (σύµφωνα µε..

Τι θα γίνει, πότε και πού στα δηµοφιλέστερα αθλήµατα στην Ελλάδα και στον κόσµο

Οι Ολυµπιακοί Αγώνες του Λονδίνου και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθληµα ποδοσφαίρου στην Πολωνία και στην..

Ο Μαράς για τρίτη σερί φορά στους Ολυμπιακούς

Την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, για τρίτη σερί φορά στην καριέρα του, εξασφάλισε ο Βλάσης Μάρας, ο οποίος γίνεται ο πρώτος Έλληνας αθλητής της ενόργανης γυμναστικής που φτάνει σε ένα τέτοιο επίτευγμα..

Ορισμένες εφημερίδες έγραψαν για τον Λιονέλ Μέσι

Οι κύριες εφημερίδες τον εκθειάζουν  ως τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο και έχουν δίκιο και του παει ο ρόλος του τριπλού πρωταθλητή < Χρυσή Μπάλα >..

Χιόνια στην Πάρνηθα

Εντονη χιονόπτωση σημειώνεται στην Πάρνηθα. Στη λεωφόρο Πάρνηθος, από το τελεφερίκ και..

Ελαφρές χιονοπτώσεις και σήμερα στα περισσότερα χιονοδρομικά της βορειοδυτικής Ελλάδας

Ελαφρές χιονοπτώσεις και σήμερα στα περισσότερα χιονοδρομικά της βορειοδυτικής Ελλάδας, οι οποίες αναμένεται να σταματήσουν μέσα στη μέρα. 5εκ φρέσκο χιόνι στο Πισοδέρι. Κλειστό σήμερα το Χ.Κ..

Καιρός: χιόνι σε Πάρνηθα και Πεντέλη – Δεμένα τα πλοία

Τοπικές βροχές και χιονόνερο αναμένονται στην Αττική, ιδίως στα βόρεια και τα ανατολικά του νομού, ενώ θα σημειωθούν χιονοπτώσεις στα ορεινά – ημιορεινά (Πάρνηθα και Πεντέλη) και πιθανόν πρόσκαιρα και στα βόρεια προάστια..

Τζο Ολιβερ: Υπονομεύεται η οικονομία του Καναδά

Έξαλλη είναι η Οττάβα, καθώς περιβαλλοντικές και άλλες «ριζοσπαστικές ομάδες» προσπαθούν να μπλοκάρουν το εμπόριο και υπονομεύουν την οικονομία του Καναδά, όπως δήλωσε ο υπουργός Φυσικών Πόρων, Τζο Ολιβερ..

Η διάλυση του ΧΑ, ο κάπτεν Μπλάι και τα πετρέλαια που θα πάνε χαμένα…

Ομηρία» και τιμωρία των Ελλήνων σε όλα τα επίπεδα. «Ομηρία» και τιμωρία στο χρηματιστήριο, η διάλυση του οποίου δεν προξενεί πλέον καμία αίσθηση..

Πάνω από 500.000 άνθρωποι ζουν ακόμη σε καταυλισμούς στην Αϊτή

 Σε καταυλισμούς συνεχίζουν να ζουν 515.000 άνθρωποι στην Αϊτή, σχεδόν δύο χρόνια μετά το σεισμό της 12ης Ιανουαρίου 2010, ανακοίνωσε σήμερα ο Διεθνής Οργανισμός για τη Μετανάστευση (IOM)..

Στο εδώλιο ο Κενάν Εβρέν για το πραξικόπημα του 1980

Εγκλήματα κατά του κράτους κατηγορούνται ότι διέπραξαν ο Τούρκος πρώην στρατηγός Κενάν Εβρέν..

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ «ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ» ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ Τζίρος 140 δις ευρώ για την μαφίαM

Χάρη την οικονομική κρίση, το οργανωμένο έγκλημα κάνει χρυσές δουλειές με αποτέλεσμα οι μαφιόζικες συμμορίες να έχουν γίνει η "μεγαλύτερη τράπεζα" της χώρας με..

Το έγκλημα είναι κερδοφόρο... Μόνο η Μαφία μπορεί να επενδύσει στην Ιταλία!

Εξαιρετική άνθιση παρουσιάζει το οργανωμένο έγκλημα στη γειτονική Ιταλία, λόγω της οικονομικής κρίσης που σαρώνει τη χώρα, σύμφωνα με έκθεση της μεγαλύτερης εμπορικής ένωσης της Ιταλίας, «Confesercenti», που δημοσιεύθηκε την Τρίτη..

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ Το πρώτο σκάνδαλο της κυβέρνησης Μόντι


Το πρώτο σκάνδαλο της κυβέρνησης Μόντι φιγουράρει σήμερα σε μεγάλη μερίδα του ιταλικού τύπου και οδήγησε στην παραίτηση του Κάρλο Μαλινκόνικο..

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ PHOBOS-GRUNT Για διαστημικό σαμποτάζ κατηγορούν τη Δύση οι Ρώσοι

Στις 15 Ιανουαρίου το ακυβέρνητο διαστημόπλοιο που θα ταξίδευε προς τον Αρη θα «πέσει στα κεφάλια μας» και οι Ρώσοι ανεβάζουν τους τόνους για τις βλάβες που..