Η κρίση χτυπάει την πόρτα Γαλλίας - Ισπανίας

Κάθε προηγούμενο ιστορικό ρεκόρ κατέρριψαν τα spreads των γαλλικών, αυστριακών και βελγικών 10ετών ομολόγων έναντι του αντίστοιχου γερμανικού. Το ολλανδικό (!) ομόλογο διαπραγματεύεται στο υψηλότερο επίπεδο από τον Απρίλιο του 2009, το ιταλικό χρέος καλπάζει με την απόδοση του..

1912 - 2012: οι μεταμορφώσεις της Θεσσαλονίκης

Το 1912 η Θεσσαλονίκη ήταν μια εξωστρεφής πόλη-λιμάνι, πολύγλωσση, δυναμική, αλλά και διχασμένη ανάμεσα στη νεωτερικότητα και την παράδοση, που κάλυπτε 600 εκτάρια και αριθμούσε περίπου 160.000 κατοίκους. Σήμερα, με μία σειρά από αλλεπάλληλους μετασχηματισμούς, έφτασε να ξεπερνάει σε έκταση τα 15.000 εκτάρια και συνεχίζει να απλώνεται, όλο και περισσότερο..

Ο ιταλικός οίκος Alviero Martini

Ο ιταλικός  οίκος  Alviero  Martini κλέβει  τη  παράσταση  Kαί  παρουσιάζει  τα  επόμενα  ρούχα  που θα  σε  βολέψουν  το  φετινό  χειμώνα και  θα  σέ  κάνουν  όμορφη ..Φωτογραφίες  περιοδικό  Elle..

Μαρινάκης: «Είμαστε καλύτεροι»

Σίγουρος για τις δυνατότητες του Ολυμπιακού έναντι του Παναθηναϊκού, πάθος αλλά χωρίς διακοπές στο ρυθμό του αγώνα και καθόλου παρατράγουδα. Αυτά είναι τα κεντρικά σημεία των όσων συζήτησαν σήμερα ο..

Αλ Σαούντ: «Νικήστε τον Ολυμπιακό»

Νίκη επί του Ολυμπιακού ζήτησε μέσω επίσημου μηνύματος ο πρίγκιπας Αλ Σαούντ.

Συγχρόνως, απαίτησε από την ελληνική Κυβέρνηση να τηρήσει τη δέσμευση της και να αλλάξει την ισχύουσα αθλητική νομοθεσία, προκειμένου να γίνει άμεσα ο μεγαλομέτοχος της πράσινης ΠΑΕ


ΠΗΓΗ 

Έριξε το αμάξι στην πισίνα του γείτονα(video)

Ένα Θεός ξέρει όμως τι σκέφτονταν να αγοράσει η συμπαθέστατη γριούλα, αφού -όπως εξήγησε- μπέρδεψε το γκάζι και τις ταχύτητες με αποτέλεσμα, το αυτοκίνητο της να σπάσει την καγκελόπορτα του γείτονά της και να πέσει στην πισίνα του.
Το περιστατικό κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας του σπιτιού.
Με την 86χρονη, να μην χάνει την αίσθηση του... χιούμορ της και να εξηγεί στην τηλεοπτική κάμερα..

Ελλάδα προφίλ της χώρας

Η ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά της η Ελλάδα εξακολουθεί να αντηχεί σε όλο το σύγχρονο δυτικό κόσμο - στην λογοτεχνία, την τέχνη του, τη φιλοσοφία και την πολιτική.
Βρίσκεται στο νοτιότερο της Βαλκανικής χερσονήσου, η Ελλάδα συνδυάζει τα πανύψηλα βουνά της ηπειρωτικής χώρας με πάνω από 1400 νησιά, το μεγαλύτερο των οποίων είναι η Κρήτη..

Αργεντινή προφίλ της χώρας

Αργεντινή είναι πλούσια σε πόρους, έχει ένα καλά εκπαιδευμένο εργατικό δυναμικό και είναι μια από τις μεγαλύτερες οικονομίες της Νότιας Αμερικής. Αλλά έχει πέσει επίσης θύμα έναν βραχίονα και προτομή του κύκλου.
Μια βαθιά ύφεση προαναγγελθεί την οικονομική κατάρρευση το 2001. Αυτό άφησε περισσότερο από το ήμισυ του πληθυσμού ζει σε συνθήκες φτώχειας και προκάλεσε αναταραχή. Η χώρα αγωνίστηκε με προεπιλογές χρέος ρεκόρ και υποτίμηση του νομίσματος..

Πακιστάν επίθεση επανδρωμένου αεροσκάφους σκοτώνει έξι στο Βόρειο Ουαζιριστάν

Πακιστάν επίθεση επανδρωμένου αεροσκάφους   σκοτώνει έξι στο Βόρειο Ουαζιριστάν
Μια επίθεση μη επανδρωμένου αεροσκάφους των ΗΠΑ έχει προκαλέσει το θάνατο τουλάχιστον έξι ύποπτα μαχητές στο βορειοδυτικό Πακιστάν, λένε στελέχη των υπηρεσιών πληροφοριών.Μια επίθεση μη επανδρωμένου αεροσκάφους των ΗΠΑ έχει προκαλέσει το θάνατο..

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ Τζούλια Γκίλαρντ......

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ Τζούλια Γκίλαρντ προτρέπει Εργατικό Κόμμα της να ανατρέψει την απαγόρευση πώλησης ουρανίου στην Ινδία

ΠΗΓΗ