Βρέθηκε η χαμένη Λευκή Πόλη στη ζούγκλα της Ονδούρας

Αρχαιολόγοι υποστηρίζουν ότι βρήκαν την θρυλική χαμένη Λευκή Πόλη στα δάση της Ονδούρας.
Η ονομαζόμενη Λευκή Πόλη, αφιερωμένη στον θεό Πίθηκο, είναι το όνειρο του κάθε κυνηγού θησαυρών, αφού λέγεται πως ήταν γεμάτη χρυσό και πλούτο, πέραν κάθε φαντασίας.

Για πρώτη φορά δείτε βίντεο μέσα από Στοά με Ναΐτες Ιππότες στην Ελλάδα!

Οι Ναΐτες Ιππότες είναι ένα διεθνές Τεκτονικό Τάγμα επηρεασμένο από το ιστορικό Τάγμα των Ιπποτών του Ναού και στενά συνδεδεμένο με τον Ελευθεροτεκτονισμό.
Ο πλήρης τίτλος του Τάγματος είναι Τα Ενωμένα Θρησκευτικά, Στρατιωτικά και Τεκτονικά Τάγματα του Ναού και του Αγ. Ιωάννη της Ιερουσαλήμ, της Παλαιστίνης, της Ρόδου και της Μάλτας.

Γυναίκα από το Περού πέθανε σε ηλικία 117 ετών

Σε ηλικία 117 χρόνων πέθανε μία γυναίκα που ζούσε σε χωριό του Περού στην καρδιά των Άνδεων, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές της χώρας.
Το υπουργείο Ανάπτυξης του Περού ανέφερε ότι η γυναίκα πέθανε την Κυριακή χωρίς να διευκρινίζει τα αίτια του θανάτου.

Εθνική στρατηγική για τη μετανάστευση συμφώνησαν Αβραμόπουλος – Τσίπρας

Μετά την συνάντηση των δύο ανδρών στο Μέγαρο Μαξίμου, Δημήτρης Αβραμόπουλος και Αλέξης Τσίπρας με κοινές τους δηλώσεις επιβεβαίωσαν όχι μόνο τις καλές σχέσεις που υπάρχουν μεταξύ τους, αλλά ο Δημήτρης Αβραμόπουλος είχε την ευκαιρία, δημόσια και επίσημα να στείλει ηχηρά μηνύματα τόσο προς το εσωτερικό της χώρας, όσο και στο εξωτερικό.

Τα νυχτοπερπατήματα του Αλέξη Τσίπρα στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, κάτω από την Ακρόπολη.

Το περιστατικό συνέβη πριν από λίγες ημέρες στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, κάτω από την Ακρόπολη.
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μαζί με τη σύντροφό του Μπέττυ και ένα φιλικό τους ζευγάρι δειπνούσαν, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Αγορά», σε γνωστό bistro bar της περιοχής.
Αρκετοί από όσους βρίσκονταν στο ίδιο μαγαζί διέκοπταν συχνά την κουβέντα τους για να σφίξουν το χέρι του πρωθυπουργού και να του ευχηθούν «καλή δύναμη».

«ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ» κατά της κυβέρνησης ετοιμάζουν οι καναλάρχες

“ Εντεταλμένοι δημοσιογράφοι αναλαμβάνουν εργολαβικά τις επιθέσεις κατά της κυβέρνησης ”

«Θα υπερασπιστούμε την κυριαρχία του ελληνικού λαού» Vds

Εφ' ολης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος αναφερόμενος στη διαπραγμάτευση με τους δανειστές, τις κόκκινες γραμμές της κυβέρνησης, την εξεταστική για το μνημόνιο, το ελληνικό χρέος και τη στάση της Γερμανίας.

Kommersant: Μείωση της τιμής του αερίου και δάνεια προσφέρει στην Αθήνα η Μόσχα

Στη Μόσχα μεταβαίνει ο πρωθυπουργός για συνομιλίες με τον Βλαντίμιρ Πούτιν και τη ρωσική ηγεσία. Μια σειρά διμερή θέματα, αλλά και οι εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή θα συζητηθούν τη Μ. Τετάρτη και τη Μ. Πέμπτη. Η Ρωσία είναι πιθανόν να προσφέρει στην Ελλάδα έκπτωση στην τιμή του φυσικού αερίου και δάνεια σύμφωνα με την οικονομική εφημερίδα Kommersant.

Bridging Europe: 32,4% η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ (ΓΡΑΦΗΜΑ) Στην τρίτη θέση βρίσκονται οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 8,8%

Την ξεκάθαρη κυριαρχία του ΣΥΡΙΖΑ στο πολιτικό σκηνικό της χώρας καταγράφει διαδικτυακή έρευνα του Bridging Europe. Το κόμμα που κέρδισε τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου αυξάνει τις δυνάμεις του καθώς συγκεντρώνει το 44.6% των προτιμήσεων ενώ καθίζηση έχει πάθει η ΝΔ που σημειώνει ποσοστό του 12,2%.

Φουλ στην αντικυβερνητική προπαγάνδα ενόψει ελέγχου των Οικονομικών των ΜΜΕ... Σύσκεψη καναλαρχών σε κεντρικό ξενοδοχείο για να συντονίσουν τη δράση τους

Ενώ τον πρώτο μήνα μετά τις εκλογές τα μεγάλα μιντιακά συγκροτήματα έδειχναν στάση ανοχής, αν όχι φιλοκυβερνητική, τα πράγματα άλλαξαν όταν η κυβέρνηση έδειξε τις προθέσεις της για τον έλεγχο των οικονομικών των ΜΜΕ.