Μπράβο παιδιά! Το πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε η Εθνική μας

 Ελλάδα-Γερμανία: Παρά το εντυπωσιακό πρώτο δεκάλεπτο, η Εθνική μας ομάδα δεν έδειξε την ίδια συνέπεια μέχρι τέλους με αποτέλεσμα να μείνει εκτός τετράδας Ολυμπιακών Αγώνων.

Η Εθνική μπάσκετ έφτασε για τέταρτη φορά στην ιστορία της στα προημιτελικά Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά και πάλι δεν κατάφερε να κάνει την υπέρβαση και να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά. 

Η γαλανόλευκη ηττήθηκε από τη Γερμανία με 76-63 και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση.

Live streaming: Δείτε την εθνική μπάσκετ απέναντι στη Γερμανία στον Α’ προημιτελικό ανδρών στις 12:00 (ΕΡΤ1)

 Δείτε σε απ΄ ευθείας μετάδοση στις 12:00 τον Α’ προημιτελικό Μπάσκετ ανδρών που διεξάγεται στο Παρίσι.

Ο αγώνας μεταδίδεται από την ΕΡΤ1 μέσα από το ERTFLIX

Πατήστε εδώ για να δείτε τον αγώνα

Δείτε το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Ανθρωπότητας εδώ , οι Ολυμπιακοί Αγώνες, έρχονται για μια ακόμη φορά μέσα από τις συχνότητες της ΕΡΤ που θα καλύψει από το Παρίσι όλα τα σπορ με 900 ώρες απευθείας

Εμμανουήλ Καραλής: Ο Manolo του κόσμου δεν είναι μόνο Ολυμπιονίκης - Είναι νικητής στη ζωή κερδίζοντας τις μάχες με την κατάθλιψη και το bullying

 Τον Αύγουστο του 2022 ανακοίνωσε μέσω Instagram πως χρειαζόταν ένα διάλειμμα από τον πρωταθλητισμό, προκειμένου να εστιάσει στην ψυχική υγεία και ισορροπία του.

«Μετά από έναν τραυματισμό που είχα κατά τη διάρκεια της σεζόν του κλειστού στίβου, ακολούθησε μια σειρά περιστατικών τα οποία κατάφεραν να μειώσουν πλήρως το ηθικό μου. 

Για πρώτη φορά φέτος έπαθα κρίση πανικού που με έκανε να βυθίσω στο άγχος και την κατάθλιψη για αρκετό καιρό. 

Δ. Κουτσούμπας: Πολλά συγχαρητήρια στον Εμμανουήλ Καραλή, τον γνωστό «Μανόλο» του ελληνικού στίβου

 «Πολλά συγχαρητήρια στον Εμμανουήλ Καραλή, τον γνωστό “Μανόλο” του ελληνικού στίβου, που με το χάλκινο μετάλλιο έβαλε τον πήχη πολύ ψηλά για τα επόμενα χρόνια. 

Είναι πολύ ενθαρρυντικό να βλέπεις νέα παιδιά, νέους αθλητές να πρωταγωνιστούν σε μεγάλες διοργανώσεις και να αποτελούν πρότυπα για τη νεολαία. 

Συγχαρητήρια και στους προπονητές και τους ανθρώπους του ΣΕΓΑΣ που στηρίζουν όλους τους αθλητές που συμμετέχουν στους αγώνες», δήλωσε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

HΠΑ: Ο «σαμάνος» της εισβολής στο Καπιτώλιο ξαναπαίρνει το γούνινο καπέλο και το δόρυ του

 Ένας από τους εμβληματικούς δράστες της επίθεσης στην έδρα του ομοσπονδιακού Κογκρέσου των ΗΠΑ, όπου εισέβαλε γυμνόστηθος, με εμφανή τατουάζ, βαμμένο πρόσωπο, γούνινο καπέλο με κέρατα βίσονα στο κεφάλι και δόρυ στα χέρια, θα ανακτήσει αυτά τα δυο τελευταία στοιχεία της περιβολής του, που είχαν κατασχεθεί και παρέμεναν ως τώρα στην κατοχή των αρχών, δυνάμει απόφασης αμερικανού δικαστή που δημοσιοποιήθηκε χθες Δευτέρα.

«Καθώς η κυβέρνηση δεν απέδειξε ότι χρειάζεται ακόμη τα αντικείμενα αυτά ως τεκμήρια (…) το δικαστήριο αποδέχεται το αίτημα του κ. Τσάνσλεϊ», ανέφερε ο δικαστής Ρόις Λάμπερθ στην απόφασή του.

ΗΠΑ: Παράνομο έκρινε δικαστής το μονοπώλιο της Google στη διαδικτυακή αναζήτηση – Τι απάντησε εκπρόσωπος της εταιρείας

 Ισχυρό πλήγμα στην Google φαίνεται να προκαλεί η απόφαση δικαστηρίου στις Ηνωμένες Πολιτείες που έκρινε ένοχη την εταιρεία για μονοπωλιακές πρακτικές, κυρίως όσον αφορά στη μηχανή αναζήτησής της. 

Η μετοχή της Alphabet, της μητρικής εταιρείας της Google υποχώρησε στα 160,64 δολάρια στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, με πτώση 4,61%.

Σύμφωνα με την απόφαση, ο τεχνολογικός κολοσσός ενήργησε παράνομα για να διασφαλίσει

Το κραχ στα χρηματιστήρια και πώς επηρεάζει το προεκλογικό κλίμα στις ΗΠΑ

 Οι παγκόσμιες χρηματιστηριακές αγορές δέχτηκαν χθες ένα ισχυρό πλήγμα εν μέσω ανησυχιών για την υγεία της οικονομίας των ΗΠΑ λίγους μήνες πριν τις προεδρικές εκλογές.  

Η αναταραχή στα χρηματιστήρια ξεκίνησε τη νύχτα από την Ιαπωνία, όπου ο δείκτης Nikkei σημείωσε βουτιά περισσότερο από 12% – τη χειρότερη επίδοσή του από το κραχ της παγκόσμιας αγοράς το 1987 -, και εξαπλώθηκε γρήγορα στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ώρα για μπάσκετ, πόλο, ιστιοπλοΐα και Μίλτο Τεντόγλου – Το πρόγραμμα των Ελλήνων για σήμερα Τρίτη 6/8

 Γεμάτη συγκινήσεις αναμένεται η Τρίτη (06/08) στην 11η ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, καθώς ετοιμάζονται για “μάχες” στις προημιτελικές φάσεις οι εθνικές ομάδες μπάσκετ (12:00 με Γερμανία) και υδατοσφαίρισης γυναικών (20:00 με Αυστραλία), ενώ ο Μίλτος Τεντόγλου στις 21:15 θα μπει στον τελικό του μήκους ανδρών για να διεκδικήσει το δεύτερο σερί χρυσό μετάλλιό του μετά τους Αγώνες του Τόκιο.

Στην ιστιοπλοΐα, ο Κάμερον Αλέξανδρος Μαραμενίδης μπαίνει στην 3η ημέρα του formula kite, ενώ τα αδέρφια Σπανάκη (Αριάδνη και Οδυσσέας) συνεχίζουν στα 470 μεικτού.

Μπαγκλαντές: Οι φοιτητές προτείνουν τον «τραπεζίτη των φτωχών» για μεταβατικό πρωθυπουργό

 «Αποφασίσαμε να σχηματισθεί προσωρινή κυβέρνηση» με «κύριο σύμβουλο», δηλαδή επικεφαλής, «τον νομπελίστα δρα Μουχάμαντ Γιουνούς, ο οποίος χαίρει διεθνούς φήμης και είναι ευρέως αναγνωρισμένος», δηλώνει σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα ο Ναχίντ Ισλάμ, επικεφαλής της συλλογικότητας Students Against Discrimination

 (Φοιτητές Κατά των Διακρίσεων), την ώρα που ο απολογισμός των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων στο Μπαγκλαντές ανέρχεται σε 366 ανθρώπους νεκρούς.