Ρίο 2016: Τρίδυμη… κόντρα στον Μαραθώνιο

Στα 120 χρόνια σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων, έχουμε δει αρκετές φορές αδέλφια να λαμβάνουν μέρος στη διοργάνωση, ενώ δεν έχουν λείψει και οι «κόντρες» μεταξύ διδύμων. Στο Ρίο όμως, για πρώτη φορά θα δούμε τρίδυμες να τρέχουν η μία με αντίπαλο την άλλη...
Αυτή η ιδιαίτερη πρωτιά, ανήκει, στις Leila Liina και Lily Luik οι οποίες ταξίδεψαν στο Ρίο από το μακρινό Ταλίν της Εσθονίας για να λάβουν μέρος στο αγώνισμα του Μαραθωνίου και,

Ρίο 2016: και η τετράκωπος ανδρών στα ημιτελικά

Ένας ακόμη ημιτελικός για την Ελληνική κωπηλασία με την τετράκωπο να τερματίζει 2η στην γ προκριματική σειρά και να παίρνει με άνεση το εισιτήριο για τις 12 καλύτερες ομάδες των Ολυμπιακών Αγώνων.

Μιλλούση: Νιώθω ευγνώμων που γεύτηκα για τρίτη φορά το Ολυμπιακό πνεύμα

Απογοητευμένη ήταν η Βάσω Μιλούση που δεν μπόρεσε να πάρει τη πρόκριση για τον τελικό της δοκού ισορροπίας στην ενόργανη γυμναστική, ωστόσο η Ελληνίδα γυμνάστρια, ευχαρίστησε όσους την στήριξαν για να βρεθεί για τρίτη φορά στην καριέρα της σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Η Μιλλούση εξάλλου από χθες έγινε η Ελληνίδα γυμνάστρια με τις περισσότερες συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ενθουσιασμό σκόρπισε στην ελληνική αποστολή το μετάλλιο της Κορακάκη (video)

Συγκίνηση και ενθουσιασμό προκάλεσε η είδηση του μεταλλίου της Άννας Κορακάκη στην ελληνική αποστολή, αλλά και στους συγγενείς και φίλους της πρωταθλήτριας, στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Δράμα.

Ισοπαλία με την παγκόσμια πρωταθλήτρια Σερβία – Μπορούσε και νίκη η Εθνική (video)

Μετά από πολύ καλή εμφάνιση η εθνική ομάδα πόλο των Ανδρών αναδείχτηκε ισόπαλη με την πρωταθλήτρια κόσμου και Ευρώπης, Σερβία, με 9-9 για τη 2η αγωνιστική του Α΄ ομίλου, στο Ολυμπιακό Τουρνουά των ανδρών στο Ρίο ντε Τζανέιρο.