Όταν αγωνίζονται αυτές οι γυναίκες στο Ρίο, μαγνητίζουν τα βλέμματα – οι 12 ομορφότερες αθλήτριες των Ολυμπιακών

..Όταν ξεκινάει το άθλημα στο οποίο αγωνίζονται οι 12 αυτές γυναίκες κανείς δεν παρακολουθεί τους αγώνες αλλά εκείνες. Καλλίγραμμα γυμνασμένα κορμιά και όμορφα πρόσωπα.

Είναι γυμνασμένες. Τα κορμιά τους εξάπτουν τη φαντασία και τα πρόσωπα τους είναι πανέμορφα. Στο πέρασμα τους οι άνδρες κυριολεκτικά μένουν με το στόμα ανοιχτό.

 Η φαντασία καλπάζει.

Ταξίδι στη μυθική ομορφιά των Παξών

Παξοί και Αντίπαξοι. Τα δύο μεγαλύτερα νησιά του συμπλέγματος των Παξών όπου συναντιόνται οι δαντελωτές ακτές, τα γαλαζοπράσινα νερά και η πυκνή βλάστηση από αιωνόβιες ελιές, πεύκα και κυπαρίσσια.
Ο μύθος λέει ότι ο Ποσειδώνας αποφάσισε να δημιουργήσει ένα ερωτικό καταφύγιο για εκείνον και την αγαπημένη του Αμφιτρίτη κι έτσι πήρε την τρίαινα του και απέσπασε ένα κομμάτι από την Κέρκυρα.

Ρίο 2016: ασημένιο μετάλλιο για τον εκπληκτικό Σπύρο Γιαννιώτη στον μαραθώνιο κολύμβησης

Με συγκλονιστικό φινάλε στα τελευταία 500 μέτρα ο Σπύρος Γιαννιώτης ανέβηκε στο βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων και έχασε το χρυσό στο φώτο φίνις από τον Ολλανδό Φέρτμαν με μία χεριά!

Ο Έλληνας πρωταθλητής πέρασε το χέρι του από τη νοητή γραμμή του τερματισμού, ενώ ο Ολλανδός αντίπαλος του πρόλαβε να χτυπήσει πρώτος την πινακίδα, έχοντας κάνει και οι δύο 1.52.59.8.

Πανσέληνος Αυγούστου 2016: 166 εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο σε όλη την Ελλάδα

Από αύριο Τετάρτη 17 Αυγούστου ξεκινούν οι εκδηλώσεις για την αυγουστιάτικη Πανσέληνο που κάθε χρόνο διοργανώνει το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Οι εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο θα πραγματοποιηθούν την ημέρα της Πανσελήνου, Πέμπτη 18 Αυγούστου, αλλά και στις 17, 19, 20 και 21 Αυγούστου, σε 116 αρχαιολογικούς

Βρήκαμε τα ομορφότερα χωριά των Επτανήσων

Απίστευτη ποικιλία χρωμάτων, πλούσιο φυσικό περιβάλλον, μικρά πέτρινα δρομάκια, μπαλκόνια στολισμένα με βουκαμβίλιες, «αγνή» ομορφιά που παραμένει αναλλοίωτη στο άγγιγμα του τουρισμού.
Οι γραφικές εικόνες που μόλις περιγράψαμε συναντώνται στα περισσότερα χωριά των Επτανήσων, τα οποία διακρίναμε για την ανόθευτη ομορφιά και τον αυθεντικό χαρακτήρα τους.

Τα εξωτικά…Λιχαδονήσια ο Νο1 τουριστικός προορισμός της Στερεάς Ελλάδας

Ένας καλά κρυμμένος παράδεισος με τυρκουάζ νερά και χρυσή άμμο, που βρίσκεται δίπλα μας, στην καρδιά της Στερεάς Ελλάδας, φέτος έχει γίνει ο Νο1 τουριστικός προορισμός. Πρόκειται για τα γνωστά σε όλους μας Λιχαδονήσια, στον βόρειο Ευβοϊκό Κόλπο.
Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα.
Βρίσκονται ανάμεσα στα Καμένα Βούρλα και στην Εύβοια και δικαίως τα αποκαλούν «Σεϋχέλλες της Ελλάδας».