V Festival Pixie Lott: Φάνηκαν τα nipple pasties

Η 22χρονη Lott φόρεσε ένα εντυπωσιακό σούπερ μίνι φόρεμα σε κίτρινο και μαύρο χρώμα, από το οποίο όμως φαίνονταν τα nipple pasties που είχε από μέσα
Στο Weston Park της Βρετανίας στα πλαίσια του μουσικού φεστιβάλ V (V Festival) εμφανίστηκε την Κυριακή, 17 Αυγούστου, η τραγουδίστρια Pixie Lott, η οποία ξεσήκωσε για άλλη μια φορά με τις ερμηνείες αλλά και με την εμφάνισή της τους fans της.

Λονδίνο Lily Allen: Εξω η γλώσσα έξω και το στήθος

Η 29χρονη Allen, σε πρόσφατη συναυλία της στο Λονδίνο, εμφανίστηκε στη σκηνή με μια ασημί φόρμα της οποίας είχε κατεβάσει τόσο το φερμουάρ που φαινόταν το στήθος της
Μια εικόνα διαφορετική από αυτή του παρελθόντος προσπαθεί να περάσει τον τελευταίο χρόνο η Βρετανίδα τραγουδίστρια Lily Allen, η οποία μετά από το comeback της λόγω της γέννησης των δυο παιδιών της, φαίνεται να έχει ξεφύγει.

Συμβουλές μόδας *Όλα τα trends για το Φθινόπωρο 2014

Σύμφωνα με τους New York Times, αυτά είναι τα κομμάτια κλειδιά για την γκαρνταρόμπα σας αυτό το φθινόπωρο

Η... εγκυκλοπαίδεια της φθινοπωρινής μόδας είναι εδώ, και μας δίνει τα καλύτερα tips για την φθινοπωρινή εξόρμηση στα καταστήματα.

Δείτε εδώ τις τάσεις για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2014-2015

Αθήνα Κεραμεικός: 500 άνθρωποι στην ουρά για ένα τοστ

Δείτε τι συμβαίνει καθημερινά από τη μία μέχρι τις δύο το μεσημέρι - Συσσίτιο για εκείνους που δεν μπορούν να εξασφαλίσουν ούτε καν δύο φέτες ψωμί και τυρί...
Κεραμεικός. Σε ένα στενό που δεν το παίρνει καν το μάτι σου παρά μόνο αν βρεθείς τυχαία στην περιοχή με πιθανή κατεύθυνση κάποιο από τα μαγαζιά στο Γκάζι.

Κομισιόν: 125 εκατ. ευρώ για τη στήριξη των παραγωγών


Την αποδέσμευση περίπου 125 εκατ. ευρώ για τη στήριξη του τομέα των οπωροκηπευτικών της ΕΕ, ο οποίος πλήττεται από το εμπάργκο που επέβαλε για ένα χρόνο η Ρωσία στα δυτικά προϊόντα τροφίμων ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

ΣΥΡΙΖΑ: Σχεδιάζουν τη διάλυση του ΟΑΕΔ


Να απαντήσει άμεσα εάν η κυβέρνηση και η τρόικα προετοιμάζουν τον «ξαφνικό θάνατο», δηλαδή «την κατάτμηση, τη διάλυση, την κατάργηση και την ιδιωτικοποίηση του ΟΑΕΔ» καλεί τον υπουργό Εργασίας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Στρατούλης.

Τ. Κουίκ: Παλιμπαιδισμός της κυβέρνησης ο αριθμός των δόσεων ΕΝΦΙΑ


Για «παλιμπαιδισμό» κατηγορούν την κυβέρνηση οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με αφορμή τον αριθμό των δόσεων του ΕΝΦΙΑ.
Ο εκπρόσωπος του κόμματος ανέφερε ότι η στάση της κυβέρνηση «έχει εξοργίσει τους Έλληνες» και πρόσθεσε ότι «τώρα παίζει την «κολοκυθιά» με τον αριθμό των δόσεων, λες και τελικά οι Έλληνες δεν θα πληρώσουν τα προϋπολογισμένα 3,2 δισ, που είναι και ο αναλλοίωτος μνημονιακός στόχος».

Β. Κορκίδης: Σοβαρά λάθη στην άσκηση φορολογικής πολιτικής


Tα λάθη με τον ΕΝΦΙΑ δεν είναι μόνο φοροτεχνικά, αλλά κυρίως σοβαρά λάθη άσκησης φορολογικής πολιτικής, υποστηρίζει σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) κ. Βασίλης Κορκίδης.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Ο πολιτικός Πλουμπίδης - 60 χρόνια από την εκτέλεση * Ο πολιτικός Πλουμπίδης - Για τις εκλογές του '50 και του '51

Γράφει η ιστορικός ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Η ελληνική πολιτεία αλλά και το κόμμα στο οποίο έταξε εαυτόν τον καταδίκασαν. Όμως, 60 χρόνια μετά την εκτέλεση, η εμβληματική μορφή του Νίκου Πλουμπίδη παραμένει ζωντανή στη συλλογική μνήμη και στην ιστορία που τον δικαίωσε.

Αρχαιολόγος Λ. Σουβαλτζή: Οι Εβραίοι, ο Σημίτης και ο Πάγκαλος με εμπόδισαν να αποκαλύψω τον τάφο του Μεγάλου Αλεξάνδρου. (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοβαρότατες καταγγελίες κατά της κυβέρνησης Σημίτη της περιόδου του 1996 αλλά και εναντίον του ίδιου του τότε πρωθυπουργού οι οποίες εγείρουν μείζον εθνικό θέμα, είχε κάνει και εξακολουθεί να πιστεύει με δηλώσεις της η γνωστή αρχαιολόγος Λιάνα Σουβαλτζή,
επικεφαλής από το 1989 μέχρι το 1996 των πολυσυζητημένων αρχαιολογικών ανασκαφών για την ανακάλυψη του Τάφου του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Huffington Post: Στην Κρήτη ένας από τους επιγείους παράδεισους για γυμνιστές

Ένα ξενοδοχείο δύο χιλιόμετρα από τη χώρα Σφακίων ανάμεσα στα οχτώ καλύτερα για όσους θέλουν να απολαύσουν τις διακοπές τους με αδαμιαία περιβολή
Ένα ξενοδοχείο δύο χιλιόμετρα από την χώρα των Σφακίων επέλεξε η ιστοσελίδα Huffington Post στα καλύτερα οχτώ ξενοδοχεία για γυμνιστές σε όλο τον κόσμο.

Ομπάμα: Διακόπτει τις διακοπές του εξαιτίας των ταραχών στο Φέργκιουσον

Θέλει να ενημερωθεί και για την στρατιωτική εκστρατεία των ΗΠΑ στο Ιράκ
Σε μια σπάνια κίνηση για τον ίδιο προχώρησε ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, Μπαράκ Ομπάμα, καθώς αναχώρησε εκτάκτως από το Martha's Vineyard όπου πραγματοποιούσε τις προγραμματισμένες καλοκαιρινές του διακοπές, για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον, εξαιτίας των ταραχών στο Φέργκιουσον.

Ιμαλάια: Ισχυρές βροχοπτώσεις «έπνιξαν» 1.500 χωριά - Στους 90 οι νεκροί

Υπερχείλισαν τα φράγματα - Με ελικόπτερα η βοήθεια στους ανθρώπους που παραμένουν αβοήθητοι σε καταφύγια - Φόβοι για μεγάλες ζημιές στην καλλιέργεια του ζαχαροκάλαμου, πλήγμα για την οικονομία
Oι πλημμύρες που έχουν προκληθεί από τις ισχυρές βροχοπτώσεις στο κρατίδιο Ουτάρ Πραντές, στην περιοχή των Ιμαλαΐων, έχουν κατακλύσει σχεδόν 1.500 χωριά στο βόρειο τμήμα της Ινδίας, σκοτώνοντας τουλάχιστον 28 ανθρώπους και αφήνοντας χιλιάδες άστεγους, σύμφωνα με όσα ανέφεραν τοπικοί αξιωματούχοι.

Φέργκιουσον: Κάλεσαν την εθνοφρουρά να επιβάλει την τάξη *Gunshots, Tear Gas Fired in Ferguson video.

Η αστυνομία κινούμενη με θωρακισμένα οχήματα έριξε δακρυγόνα το βράδυ της Κυριακής - Διακόπτει τις διακοπές του ο Μπαράκ Ομπάμα - Τουλάχιστον έξι σφαίρες δέχθηκε ο Μάικλ Μπράουν, σύμφωνα με τη νεκροψία
Χάος επικρατεί στο Φέργκιουσον των ΗΠΑ,

Γαλλία: Ένοπλοι έκλεψαν 250.000 ευρώ από την αυτοκινητοπομπή Σαουδάραβα πρίγκιπα!

Επιτέθηκαν στα αυτοκίνητα με Καλάσνικοφ και έκλεψαν αυτό που τους ενδιέφερε με τα χρήματα και απόρρητα έγγραφα - Έμοιαζαν με «κομάντο», είπαν αυτόπτες μάρτυρες
Μια απίστευτη, κινηματογραφικού τύπου, ληστεία σημειώθηκε σε δρόμο έξω από το Παρίσι, όταν η αυτοκινητοπομπή Σαουδάραβα πρίγκιπα δέχθηκε επίθεση από «κομάντο».

Στα χέρια των Κούρδων το φράγμα της Μοσούλης

Κουρδικές πηγές ανακοίνωσαν ότι οι δυνάμεις τους, με την υποστήριξη της αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας, ανακατέλαβαν το μεγαλύτερο υδροηλεκτρικό φράγμα του Ιράκ, βόρεια της Μοσούλης το οποίο είχαν καταλάβει πριν από δέκα ημέρες τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος.

Συγχωνεύσεις ταμείων, εξαέρωση συντάξεων...*Σάββας Ρομπόλης: "Άλλοθι" για νέες ανατροπές...

Τον δρόμο σε νέες μειώσεις συντάξεων κύριων και επικουρικών, αλλά και στην ιδιωτική ασφάλιση ανοίγει διάπλατα η έκθεση του ΚΕΠΕ για το Ασφαλιστικό που παραδόθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στον υπουργό Εργασίας Γ. Βρούτση.